Lütfen Okuyun, Yorumlarınız Önemli?

1,5 aydır görüştüğüm çocukla neredeyse her hafta tartışıyorduk çok basit sebeplerden ötürü ve arada "anlaşmak zorunda değiliz, ben böyleyim, benden memnun değilsen görüşmeyebilirsin, birlikte olacağız diye bir şey yok" falan dedikleri olmuştu bende bu sözlerinden ve basit konular üzerinden tartışma çıkarmasından ötürü gelgitlerim, yabancılaşmam, tutarsızlıklarım olmuştu. Ama ben ona çok temiz gittim bedenen, zihnen. Sevmiştim. O da bu gelgitlerimden çok şikayetçiydi. Neyse ilişkide hep özür diliyordum sanki çok hata yapıyordum ama inanın büyük hatalar değildi. En sonunda da "eğer devam edersen bu ilişkiye sana saygınlığım biter" dedi ve ertesi gün " hayatından müsaade istiyorum, arkadaş da kalabilirz " dedim ve en son konuştuğumuzda " hayisyetsiz , şerefsiz, adi köpek, mikrop, yallah, sürümsürüm sürün" dedi ve ölüm gibi bir şeydi bu sözler. O an kapadım ve bir saat sonra özür için aradı. Hakkımı helal ettim yine de. Ama gururum aşırı kırıldı. Kadınlığıma karakterime laf etti. Keşke keşke bu sözlerimi işiteceğime hiç sevmeseydim.. bir iki gündür de yine özür mesajı attı, şarkı paylaştı, son kez görüşmek istediğini söyledi. Cevap vermedim hiç. Anladım ki ben de öldü birşeyşer. Siz söyleyin ben nasıl iyileşicem.. nasıl yutucam o kelimeleri
Lütfen Okuyun, Yorumlarınız Önemli?