Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır.
Bazen yorumlarda goruyorum. Neyse yazsam cok uzun olacak.
Bu ayet hakkındaki dusunceleriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ülkede ki kadınlar kötüleri sever sadece
Bence huyu huyuna suyu suyuna olmalı sectigin insanın da seni geliştirmesi sana birşeyler katması gerek
Tmda suyu suyuna derken bu anlamdada denk olmalari gerekiyor. Ben hicbir kiza dokunmadim simdiye kadar. Ben kendim gibi kimsenin dokunmadigi kiz isterim.
Ben öyle bir kızım bu arada ve ben hala kimseye dokunmayı düşünmüyorum benim sevgilim ana sarikcak diye ayırdım çünkü ben ona guvenkiyoridun
Evlenmeden olmaz diyenlerdensin yani. Helal olsun kız sana. Hayattaki en iyi olan ne varsa hepsini hakediyorsun.
Öyle tabiki kimsenin oyuncağı değilim kim ciddi düşünüyor ki hevesler için kendimi kullandırmam
Helal olsun. Zaten istedigini verirsen seninle evlenmez bile. Helal olsun
Hahaha teşekkür ederim evlilikler bu yüzden uzun sürmüyor insanlar birbirlerine söz geçirmek istiyor , anlaşmazlık çıkıp boşanmalar oluyor insanlar evlenirken çok rahatlar aman boşanırim sıkılırsam gibi , çocuk varsa ortadaki çocuğu da düşünmüyorlar , çünkü evlilik günümüzde ciddi değilll , herkes evlenmesede evli gibi zaten sonra kızlar diyor niye teklif almıyorum adam herşeyi yapıyor zaten niye evlenip masrafa girsin sınırınız olmazsa insanlar sınırını asarlar ve bir süre sonra seni kullanıp atar bu hep böyledir var mı bir yanlışım?
Yokkk, hem erkek hemde kadinin yerinde rahat durmasi lazim , namusunu iffetini korumasi lazim haklisiniz.
Artik o işi yapmayan ne erkek ne kadin kaldi erkekler kizlari kandiriyor kizlarda erkekleri cunku artik normallesti bu seyler
Ulkenin ahlaki degerleri somuruldu
Gerek sosyal medya gerekse uygulamalarla
Var olanlarin bile bircogunun yasanmisligi oluyor bekaret demek zar demek degildir
Zaten kesinlikle zar degil. Beni o at kafali erkeklerden sanmayin. Ben erkegim ve asla bir kiza temas dahi etmedim. Benim gibi kizlar vardir erkeklerde ama cok az. Siz genelleme yapmişsiniz ama cogu kisi oyle maalesef. Gunahı onlarin boynuna. Haa iki yalanci birbirini kandirsin umrumda degil.
Evet durust olacak insan dedigin kizlar her halti yer onden yaptirmaz o is oyle olmuyo ya da erkek erkekte de bosalmayla belli oluyo zaten erken gec vs. Hersey anlasilir ama cok nadir sizin gibiler
Zaten ben cinselligi haz olarak gormuyorum hemen. Ozel bir duygu bir kiside sonsuza dek yasanir. Bizim burada bir kiz var zarı yirtik bisikletten dustugu için. ya evli Şu an . Eside benim arkadasim. Oda benim gibidir hayat tarzı olarak. Mesela o duyguyu yasamamis olmasi. Zar degilki. Kendi istegi ile gidip bir erkegin altina girdigi icin zari yirtilmadi. Zar mar bos isler yani.
Rabbine güvenen insan için teselli niteliğinde bir ayet (elhamdülillah)
Teslimiyet önemli tabiki ama insan yinede tedbirini almalı. Tedbir bizden gerisi Allah'tan.
Tedbir derken. Yani evlenmeden once karsimizdaki temizmi degilmi diye sorgulamakmi. Yoksa kendimizi temiz tutmakmi. İkisinide yapiyorum ben
Kendini temiz tutmayan birinin temiz birini beklemesi, istemesi saçmalık olur.
Tedbirden kastım karşımızdaki kişiyi sorgulamak
Kendini temiz tutmayan birinin temiz birini beklemesi, istemesi saçmalık olur.(bunda zaten bariz bir sekilde katiliyorum)
Ama allahin isi hani sonucta. Kandirilabiliriz. Allah bizi iyilerle karsilastirsin
Amenna ve saddekna