3 yil iliskimiz vardi, Ben turk o kurt. Turkcem okadar iyi degil kisa ve net anlatmaya caliscam.
Annesi her bize geldiginde birseyler dedi ve annem ile babami tedirgin etti (gonul isterdi kurt gelin boyle laflar). Sonra babam sevgilimin ailesini arastirdi ve sordugu kisiler olumlu konusmadi. Annemgilin gonulleri yoktu ama oglanin mucadelesini gordukleri icin sustu.
Nisana bir hafta kala babam dedi ki bunlar hic sizin adetiniz ne ne istiyorsunuz diye sormadilar diye nisana bir hafta kala eve davet etti. orada dedi ki Nisan dugunden once konusalim biz ne takcaz siz ne takcaz sonradan problem cikmasin dedi. Babasi orada bizde altin konusu acilmaz nediyorsun demeye basladi. Sonra asagada sigara icmeye gittiler, babasi babama demis ki sen istemesende istesende kizin gelinlikle cikmaya hakki var amca kizin evinden cikaririm demis. Babam bunu bir gun dusunuyor ve ertesi gun bana diyorki adam bunu hangi cesaretle diyebiliyor, bitiriceksin bu isi.
Ben sevgilimin yanina gidiyorum, olayi anlatiyorum, baban ne boyle birsey dedi diyorum. Babasi babami ariyor, babam telefon acmiyor, sonra ararim diye yaziyor. Sevgilim bana o ara soruyor baban ne boyle yapti, benim tek dedigim bilmiyorum annen boyle davraniyor, sizin hakkinizda bunlari duymus ustune baban bunu deyince. Ikinci gun babami ikna etmeye calistim, babamda tamam senin icin herseye susarim artik dedi. Babalar bir ara geldi konustuk, baska salona baktik.
Iki hafta sonra sevgilim yanimda, sinirli sinirli babamin hakkina konusmaya basladi. Baban erkek adam gibi babamla konusmadi hemen kesip atti, cocuk gibi telefonu acmadi, baban takintili, baban illerde hep sorun cikarcak. Baban ne bizim aileyi arastiriyor ve bana bakmiyor. Baban senin mutlugunu bile dusunmiyor, seni altinla pazarlamaya calisti. Nisani kiz tarafi yapar, ortak yapmaya gelince babanin gururunu zeddelenmiyor (Annesi nisani buyuk isteyince ortak yapicaktik). Sonra ustune demesin beni kurt anneleri istiyor kizlarini ben kurt birisinle evlencem diye ayrilmak istedi.
Annesi duyduktan sonra beni hemen silmis. Oglu 2 hafta boyunca bana yazdi, ama ben cok kirilmistim ve geri yazmadim. Geri yazdigimda tekrar bana dedi biz nekadar iyi olsak aileler iyi degil ben avkatlik yapmak istemiyom, ben annemgilin getirdigi kizla evlencem dedi.
Ama bu olaylarda babanin yaptiklari normal diye simdi anlamazsan illerde anlarsin dedi. Bu laf yuzunden babami hatali buluyordum. Ama sonucta bi baba bu ilk kiz veriyor, tedirgin oldu endise etti. Benim babam obur babalar gibi kurt diye kapidan bile cevirdmede rededmedi. Altin konusu dersen herkeste aciliyor. Sizce babam yanlis mi yapti, birdahakine onlemli olurum.
Annesi gercekten oglunu boyle cabuk sogutabilirmi ya.
Nisan iptal etmeden once annesi bir ay once pesmerge bayragin onunde foto atti ve o orgutu tuttugunu ogrendik oda cok etki yapti. zamaninda sevgilim aileme ve bana o taraftan olmadiklarini demisti. Ona ragmen babam sustu insan olsun saygi olsun yeter dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer