Babami artik hayatimdan sildim, Ama kafam cok karisik sizce Yanlismi yaptim? ?

Iyi aksamlar, kisaca anlatmaya calisacagim. Benim Babam annemi 17 yildir aldatiyor. Ilk 13 yasimdaykene babami sürekli Baska kadinlar ile yazistigi ve cameradan konustugunu görüyordum, anneme tabiyki söylüyordum hemen. Babamdan hep dayak yedim Ben yalan söylüyorum diye, kendini Bu durumdan kurtarmak icin. Ikincikez Ben 16 yasindaykene Babam bana yanlislikla WhatsApp den sesli messaj gönderdi, o messaj Baska bir kadina iydi ve Ben gine anneme söyledim tabiyki. Simdi en son Bu hafta pazartesi günü bana gine yanlislikla resim atdi WhatsApp den, Kolunda yabanci bir kadin ile sariliyordular… resimi hemen Sildi Ama Ben görmüstüm…ondan sonra beni aradi dediki cantlarin resmini gönderdim sana yanlislikla , beni öyle kandirmaya calistim Ben iyicene sinir Oldum Bu sefer. Yeter artik seni hayatimda birdaha görmek istemiyorum birdaha arama beni dedim. Babami engelledim we sildim. Ben Şu an 29 yasindayim 1,5 senedir evliyim we 3 aylik ilk cocuguma hamileyim. Bana artik cok geldi aksine esimde gördüm resimi we Ben Bu durumdan cok utandim. Tam 17 yildir her gece Kabuz görüyürum Babamin yüzünden , evlendigimden beri her gece esimin Benim eldattigini görüyorum rüyamda.. babami artik görmek istemiyorum istemiyorum tiksiniyorum, Benim 13 yasinda kücük bir erkek kardesim war Annem daha kücük diye Bide Maddi durumdan dolayi ayrilmamiyor … babamdan 17 senedir beri befreit ediyorum.. hep unutmaya affetmeye calistim Ama artik olmuyor.. hep bana diyordu Benim yüzümden oldu herseyi ozaman cocuktum Ama Simdi anladim Ben babamda annemi aldatmi dedim … hepsi kendi sucu.. Ama Bütün cocuklugum Ben sucluyum duygusuyla büyüdüm.. Simdi babami sildim diye Bu durumda sizce Günahmi? Ne yapabilirdim? Annemin kararina saygi duyuyorum karismiyorum Ama ben kendim piskolojik olarak artik kaldiramiyorum.. Size ne yapmaliyim?

Babami artik hayatimdan sildim, Ama kafam cok karisik sizce Yanlismi yaptim? ?