Babamı sildim hayatımdan?

O kadar kötü birisi ki anlatamam bencil bir kere seni çileden çıkartır çıkmasaydın der gözünün içine baka baka sinirlenmeseydin der ben mi yaptım der ağzının ortasına yapıştırasınız gelir arkadaşları da kendi gibi bk kafalıdır onlardan öğreniyor zaten eskiden bu kadar bencil değildi en azından gözünün içine bakarwk demezdi neyse konumuza gelelim ben 12. sınıfım bizim izin hakkımız var bende kullanmak istedğimi söyledm yaygarayı bastı yok gideceksn hayır evde çalışmazsın tembelsin hakaretler ediyor o ara bende karşılık verdim bir sürü şey söyledim annem ordan bağırma diyor o ordan sinirlenmesydn diyor o kadar bunaldım ki buna bir bağırdım üstme yürüdü annen olmasa seni boğardım dedi yapmışlğı var ölüyordm arabayı uçuruma sürmüştü en son dedim ki bu evden ölün çıkar inşallah bir tanr bile ağlayanın olmaz öbür dnyada her yandığında adımı hatırlarısn inşallah ahım yerde kalmasın dedim buna coştu kendimi odaya kapadım şu an ağlayral yazıyorum o yüzden yanlış yazmış olabilriim bu laftan sonra telefon numarasını sildim hiç yapmamıştım hep engellerdim ilk kez sildim çok hassasım bu konuda üstüme gelmeyin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kerede evde yalnızdık sktri gt dedi seni öldürürm bıçaklarım kimse duymaz dedi sinirlenince gözü dönüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Çok şey yaptı arkadaşlar öldüresiye kadar dövdü saçlarım koptu neredeyse okula döverek gönderdi beni bir daha arama dedi oğlum iyi ki varsın senden nefret ediyorum dedi ona naptım bilmiyorum ama bana karşı çok sinirli ve mutsuz
Babamı sildim hayatımdan?