- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBabanın, istediği oğlanın seni istemek adına ailesiyle izin alarak evinize gelerek ailecek tanışması babanında sana sorup cevabına göre ilişkinize yön verme adına istetmesi için seni oğlanın gün vermesi sonrada nişan yapıp birbirinizi tanıyıp uyum olursa evlenmenizdir büyük ihtimal doğrusuda bu, zaman kötü sevgiliyede güven olmaz öper koklar sevişir anal oral ister yapmazsan terkederim der bayıltır ırzına geçer vb. örnekleri çok münevver karabulutun kafasını kesti sevgilisi !!! sende olur demiyorum ama zamanımızda büyük risk aileden gizli sevgili olmakta risk nadir buluşacan genelde net veya telden konuşacan zamanı gelincede ailene onlar belirtecek yukarda bahsettiğim şekilde.
Annen anlayışlısa o konuşacak babanla siniri geçince, belki sağdan soldan laf taşıyan olmuştur dedikodun yapılmıştır babası disiplinli namusuna düşkün kızı sevgilisiyle gezip tozup gününü gün ediyor adamın haberi yok nasıl baba vb. dedikodu bu yapıyorsun denilenleri anlamında değil.
Öncelikle kafana takma, siniri geçmesi için ayetel kürsi oku ve uyu annenle konuş sabah ne denmiş başkaları tarafından hakkında babana.. ve annene senin hakkında baban ne demiş geceden? sabah kalkınca sor sonra ona göre düşün ve özür dile.. ve sakin kafayla ya sen ya da annen senin düşüncelerine göre konuşsun babanla kendi diyormuş gibi.. sorun sevgilinin olması değilde gizlice çıkmanızı başkasndan öğrenip rezil olmasımı millete yoksa hiç sevgilinin olmasınımı istemiyor baban yani biri hoşlanırsa senden senle irtibata geçmeyip ailene diyerek ailecek tanışmaya gelerek uygun görürse sen ve baban istettme nişan ve uyum olursa tanıdıktan sonra birbirinizi düğün olarakmı evlenmeni düşünüyorlar bunu anlaman ve öğrenmen gerek.
www.uzmantv.com/ailem-sevgilimi-istemiyor-ne-yapabilirim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni çok sevdiği için, serseri birinin sana zarar vermemesi için seni koruma içgüdüsü ile fiziksel şiddet uygulamış sana. Yaptığı yanlış ama bu davranışın temelinde sana zarar vermez yok. İşte bu durumda ona karşı anlayış göstermeni tavsiye ederim. Ortam kötü. Yaptığı şeyden çok pişman olmuştur bile. Yarın ola herşey düzelir. üzme kendini.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun öldüresiye dövdü çok sevdiği için 2 saat sonra geldiği birdaha dövdü vallahi çok iyi bir baba böyle hoşgörü böyle evlat sevgisi görülmedi
Soran+1 yıl23 yaşım
Soran+1 yılhayır ilkokul mezunu
Yazık babana da sana da.. Yazık sana çünkü dayak yemişsin, yazık babana çünkü hala böyle bir kafaya sahip. Şu zihniyeti anlamıyorum. İnsan gibi söyleyeceğine... Neyse elalemin kızı olsa neyse. Ama insan kendi kanından kendi canından çocuğunu hiç döver mi? Hadi ALLAH korusun kafan yarılsaydı? Ha! O baban onun hesabını nasıl vericekti hem burada hem ahirette? Yine sinirlerim nozuldu. Neyse yarın bayram zaten. Sabah kalkınca babana bir türk kahvesi yap ondan sonra sakin bir dille anlat kızınca babanın elinde tut ''Babacığım sakin lütfen , beni dinle'' dersin. İnşALLAH baban sana birdaha bir fiske bile vurmaz.
01 Yorumla
yanlıış anlama beni lütfen. ama bir bakımdan ebeveynler bu konuda haklılar. nihayetinde onlar bizi okullara ya da başka birşeyde sevgili yapmamız için göndermiyorlar. herşeyin kendine göre uusulü var. ve benim kanaatime göre de olsun gerçektede olsun ayrılacaksın sonunda. ama işin sonunu karşı taraf evliliğe götürmeye niyetliyse iş tamamadır:) ve sakın kaçma birgün pişman olursun. onun yerine dışarı az çıkarak daha iyi oldugunu babana göster ve dua ederek Rabb'e sığın :9
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşına geldim sadece 2-3 kere çıkmışımdır dışarı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Babaya bak ya!
Yaptıklarının senin canını daha cok sıkacagını seni asileştireceğini düşünememiş sanırım. Hatta düşünme fonksiyonunun olmadığını kanıtlayabilirim. İnsan kendini bilmeli herkesin kalbi var herkes yeri ve zamanı geldiğinde birşeyler yaşayacak, işte bu yaşanacak şeyler masumane olmalı yani en azından yaşının ve asabi bir babanın varlığının gerektirdiği şekilde. Evden kaçmanın doğruluğu olduğu tartışılır çünkü ortada dayak var. Evi terk etmeyi düşünüyorsan olan annene olur bir kez daha düşün ve gidersende bir yakınınıza falan git, ispiyonlamayacak olanından tabi, en azından sakinlesene kadar.10 Yorumla
+1 yılNE BICIM INSANLARSINIZ SIZ YA NE DEMEK BABA BU DOVER KIZINI DOVMEYEN DIZINI DOVER TUREVI LAFLAR.. Igrendim sizden gercekten. Bu alaya alinacak bir konu degil. Utanin kendinizden. Erkek kadindan daha gucludur. Siz babaniza karsilik verebilirsiniz ama kiz nasil verecek!! Hay Allah'im ya.
Bak madem paran yok evden kacma oku univeraiteni baska sehirde ise gir adamla da bir daha gorusme.30 Yorumla
+1 yılevden kaçan kızların yüzde doksanı kadın ticareti yapanların eline düşüyor.. o. ospu oluyor. büyük çoğunluğunu da onunla evden kaçan sevgilisi düşürüyor... evden kaçmak neymiş.. otur evinde... burada kaç diyenlere de aldanma... ne demekmiş evden kaçmak...
10 Yorumla
+1 yılÜzülme geçer ama sakin evden kaçıyım falan deme bu sefer dahada sinirlenir ve evlatlıktan da reddedebilir bence baban sana zarar vermesinden korkmuş olabilir hani cinsellikle ilgili bişi yasamisinizdir diye düşünmüş olabilir erkekler genelde onu düşünür ve elalemin lafindanda korkuo olabilir iste senin kızin su ksiyleydi falan filan kendi çevresinde kotu yorumlar alabilir bu yüzden çok tepki vermiştir ve eğer şuana kadar sana çok güvenmiş ve sen onun güvenini yıkınca yıkilmis ve bunu da sana karsi şiddete çevirmişte olabilir ama sende haklisin bir tarafta baban bir tarafta sevdiğin adam ortada kalmayi sen istemedim ki boşver öğrendiğinde iyi oldu aslında belki sinirleri yatisinda hoşgörülü davranabilir ama dayak atmasi doğru değil annen hiç seni savunmada mi 23 yasinbda kiz sevgilisi de olur sevdigide olur falan diye
00 Yorumla
+1 yılyazık ya sankı fhuş evınde yakaldı yuce raabım ya nerelere dustk bızz evden kaçmak değilde gözlerıne bakarak söle artık bu evde yerım olmadını bana anlatmış oldun artık ben yokum de ve cık ama bunu hayatının sonuna kadar yurutuceksın evden kacarsan adın cıkar oruspuya sölersen vıcdanı sızlar sevgılıne söle senı öğrendı bu hale dustum senın bana yardım etmen lazım de böylece sevgılının de gercek yuzunıu görmus olursun ama evden gıtmeden önce söle kı sırtını dayıcağın bıyer olsın
00 YorumlaEvden kaçmada eğer yapabilirsen babana sert çıkış. İşte ne bilim "Sen anamı alırken kaynanan bişey diyomuydu l*n !" de mesela :) "Erkek olsam s*ktinmi aslanım benim dicektin" falan de :) gerçi çok abartmada o tarz şeyler söyle zaten yemişin dayağı daha yesen ne olcak :)
00 Yorumla
+1 yılOha ayı...
Senin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım onun. Kaçar belli bir süre arkadaşlarımda yaşardım. Ama tabii yaşın da önemli, reşit değilsen yapma, ama reşitsen hiç durmanı tavsiye etmem. Resmen magandalık.10 YorumlaSevgilin olduğunu öğrenmekten öteye başka şeyler kulağına gitmiştir. Ona bakarsan herkesin arkadaşı var.
Tamam dayak iyi bişey değilde başına bişey gelse canını feda edecek kişi yine o.00 Yorumla
+1 yılEvden kacarsan donup gene geliceksin tukurdugunu yalamis gibi olursun sevgilinede gitme derim en iyisi evde kal babanla konusma, soguk davran
10 Yorumlakıyamam sana yok yok sakın kaçmayı düşünme bebeğim ya odandan çıkma saknlşmesini bekle elbet sana vurduğu için pişman olcaktır üzülcektr baba sonuçta.. böle tepki vermesi şaşırtıcı kötü bişi mi duydu acaba?
00 YorumlaBaban çağ dışı manyak piskopat herifin teki üzülerek söylüyorum. Mankafa herifin biri.
20 YorumlaEski adamdır bir anlık sinirle yapmıştır bide babalar kızlarını çok sever kıskanır dönem kötü ortamlar güvenilmez sıkma canını sakın evden gitme kimseye de güvenme sabret hatasını anlar gonlunu almaya çalışır
00 Yorumla
+1 yılBabani oldur sonra esas oglanla yurt disina kacin kilik degistirin interpol sizi yakalayamaz.
BİR KEREDE SENARYO BOYLE BİTSİN BE KARDESİM10 Yorumla
+1 yılallah belasını versin karaktersiz herif bır ınsan evladına nasıl vurur yaa
20 Yorumlaadam evladiyelik dövmüş dicem saçma sapan bişey olucak. hiç bişey yapmıcaksın bekliceksin zamanın geçmesini nasılsa sonunda çekip karşısına konuşacak seninle sakince. zaman...
10 Yorumla
+1 yılBabanı mahkemeye ver! Nasıl olsa örneklerini televizyonda görüyoruz. Sokakta kalınca sevgilin sana yardım eder!
03 Yorumla- +1 yıl
Bana biraz sallama gibi geliyor ya neyse.
- +1 yıl
Bir daha gelirse uçan tekme atsın.
+1 yılEline SAğlık.. Der ve Giderim Evinizin Kızı OL Sende.. Kısmetini BEkle...
10 Yorumlaüniversite okuyorsun bırak sevgiliyi şimdi çocuk bile yapabilirdin... belkide baban niye evlenmiyorsun diye dövüyor seni:::))))
00 YorumlaKaçmaya kalkisma pişman olursun baban biraz sakinlestiginde onunla konuş siz sanki annemle Nasil tanistiniz de yumusat bizim kotunu bir niyetimiz yok falan de
00 Yorumla
+1 yılevden ayrılma sevgilinin sana faydası olmaz baştan söyleyeyim. İnsangibi hareket et simdi erkegin ciddi oldugunu anlamak istiyorsan babandan istesin
00 Yorumla
+1 yıloha bee napıyosun sen öğrenci misin çalışıyo musun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım üniversite okuyorum
- +1 yıl
Negüzel, Böyle bir durumu senn kocan snn kızına yaşatsaydı bir anne olarak kızının evden kaçmasını istermiydin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın kaçma sabret 2 .3 gün küs kalırsan anlar hatasını bir anlık sinirdir pişmanlık hisseder mutlaka..
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sana
- +1 yıl
oku napcan sevgiliyi bu yaşta askerligini bitirmiş bir sevgilin eşin olsun hiç birşeyin acelesi yok
okuyunca çok güldüm ama, annene söyle aranızı yapsın be hocam
00 Yorumlasizin gibileri taksim meydaninda asacaksin zaten en nefret ettiğim ergen tipidir bu tipler yalan söleeyen sahtekarlar sizi yatacak yeriniz yok olum
02 Yorumla- +1 yıl
Adam kizini duvardan duvara dovmus sen kiz yalan soyledi asalim diyosun hay arkadas ya..
Adam. O yollardan gecmis basina ne gelecegini biliyo ve bundan boyle gaza gelmis olmali. Sabret derim. Kimse babanin yerini tutamaz
00 Yorumla
+1 yılkızının kulağını çekmezsen torununu erken seversin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin zihniyetini...
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
:)) üzülme biz de az yemedik
way arkadas yaa boyle şeymi olur hemen evden kaçmamı olur babana karşı tavrını koyacaksın... Babana da yazıklar olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılbaban atalarımızın "kızını dövmeyen dizini döver" sözünü oldukça dikkate alan biri olsa..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. ooooo masal kuşağı başlamış:D çok geç kalmadım umarım:D
00 Yorumla
+1 yılbisey yapamassın babana muhtaçsın bu durumda
mecburen katlanacaksın00 Yorumla
+1 yılbabana su an kaydım hafiften. Evden flan kacma sacmalama.
00 YorumlaBabasından dayak yiyen adam ağlarken dur bu KS de paylaşım yapıyım dermi ak
02 YorumlaSabrın selametin olur dostum , yapacak birşey yok.
Sende soğuk davran kahrolsun00 Yorumlaİnkar edicen oğlan yakama yapıştı ben istemiyodum ki saden falan yalan kısaca
00 Yorumlageçmiş olsun olur baba kız arasında böyle şeyler. düzelir.
00 Yorumlaen iyisini yapmış desem kızmazsın dimi bu normal bişi
01 Yorumla- +1 yıl
Normal bisi? Hay Allah'im delirdiniz mi siz fiziksel siddetin nereai normal. Gercekten bu zihniyetle Turkiye'nin gelişmesi diye bir sey kalmaz.
Evden kaconca hersey duzeliyomuymuski. Kotu bisey demekki baban bole tepki vermis
00 Yorumladöven baba sevilmez. sevme katlan okulunu oku bas git kisaca
00 Yorumlaİyiliğini düşünmüş bence yaşın kaç senın
08 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım ne iyiliği ya
Soran+1 yılSerseri değil sevgilim gayet eğitimli biri serserileri hiç sevmem
Soran+1 yılBütün günü kahvede okey oynamakla geçiyor
Soran+1 yılAbim evi terketmişti ben 12 yaşımdayken
- +1 yıl
Onunda nedeni bu olsa gerek ama babanla biraz daha anlaşmaya çalış bence yanı aynı seyler banada oluyoda sevgili olayı için hiç olmadı daha doğrusu bu zamana kadar sevgilim olmadı ;D bizde aynıyız takma kafanı daha 2 gun once iftirda tekme tokat girişti adam bana allahtan gardımı sağlam almıştım ;D
Gizli Üye(36-45)+1 yılohaa... takma düzelir diyecem de yemşsin dayağı artık ne desek boş...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. birazdaha kaçmasaymıştın zincire vuracakmıştı :D
10 YorumlaNe yalancı insanlar olup çıktınız be.
10 Yorumla
+1 yılKonuşma onunla bir daha -babanı kastediyorum- =/
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. bikerede benim için dövsün
00 Yorumla
+1 yılbence sana verdiği değerin göstergesi
04 Yorumla- +1 yıl
Ya yaa. Sen de anneni kiz kardesini sevgilini falan doversin degerli olduklarini gostermek icin di mi. Insan ofkelenir ama dovmek sevdigini incitmek deger vermek degildir.
- +1 yıl
bu da fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir :D hayır doğru demiyorum ama kesinlikle sevmese böyle birşey yapmazdı
- +1 yıl
Sevsin boyle sevgi neye yarar? Fiziksel siddet o kadar berbat bir sey ki.. Insani psikolojik olarak cok yaralar. Sen erkeksin baban sana vurursa karsi koyabilir, karsilik verebilirsin o ne yapacak sence? Parasi da yok ailesine bagli.
- +1 yıl
Ne deyim ki dayağı mı savunayım? Bunu zaten yapmıyorum ki :)
+1 yılBaba bu döverde söverde :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHee çok komik
Daha evden kacta iyice beter etsinler
00 Yorumla
+1 yılduvardan sekince tekrar yumruk attı mı :D
30 Yorumlapolise git seni yetimhaneye aktarsınlar.
00 Yorumla
+1 yılKızı dövmeyen dizini döver
00 Yorumla
+1 yılBukadar karsi oldugunu bile bile?
00 Yorumla
+1 yılbeni kullanabilirsiniz
00 Yorumlapu allah belanı vermesin gel bize :))
00 Yorumlacamdan atla bence
10 Yorumla
+1 yılBen oyle babanın ta
10 Yorumla
+1 yıldemek ki iyi dövememiş hala buradasın
00 Yorumla
+1 yılKızı dövmeyen dizini döver ç
10 Yorumlaoha o baban mı?
00 Yorumla
+1 yılailen nereli?
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- +1 yıl
Ne nasıl dovdu seni ya? 23 yasinda bir kiz dovulur mu?
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat