Babamı hayatımdan sildim o da beni sildi?

Arkadaşlar küçüklükten beri benimle ilgilenmez beni sevmezdi benim adım bile evde yoktu sürekli benimle kavga eder 4 ay konuşmazdı bana nefretle bakardı ihtiyaçlarımı annem söylemediği sürece almazdı hastaneye bile götürmedi ben doğdum doğalı annem hem annelik hem babalık yaptı hep arkadaşlarımın babalarıyla olan sevgilerine imrendim annem ve babam zorla evlenmişti ve hiç anlaşamayıp hep kavga ediyorlardı şimdi boşanma aşamasındalar ben annemi seçtim tabi babam bizi evden çıkardı yeni eve taşındık falan bende babamı engelleyip sildim baba tarafı akrabalarda aradı onlarla konuşup durumu anlattım hepsi bana hak verdi keske önceden soyleseydin dediler onlarıda şu an engelledim ama bir yandan çok üzülüyorum neredeyse 3 aydır bende engelliler ve konuşmuyorum okuldan ailemi çağırıyorlar onlar gelmiyor biraz vicdanen kötüyüm ama kimse sorsam ben haklıyım

Güncellemeler
1 yıl
Bugün kardesim babam 2 kuzenimede telefon almış kardesimden öğrendim bende telefonu geçen yıl aldırdım ve telefon için tum kumbarami birikimlerimi verdim cidden şaka gibi
Babamı hayatımdan sildim o da beni sildi?