Sevgilisi olan eski sevgilime geri dönsem aklı karışır mı?

5 yıllık ilişkim bitmişti 3 sene önce. Benim ailem yüzünden ayrıldık, birbirimizi seviyorduk. Sevgilim başlarda çok üzgündü ama 6 ayda unutmuş beni. Ben de ayrılıktan 2 sene sonra sonra hayatıma birini almıştım ama bitti. Ve öğrendim ki o da birini hayatına almış 4 ay önce. Kızla evlenmeyi düşünüyormuş şimdiden. Kızı tanımadan aşık olmuş, kız yabancıymış üstelik onu görmek için başka ülkeye gitmiş sonra da kızı kendi yaşadığı yere getirmiş. Bana 5 sene içinde almadığı kadar pahalı bir hediye almış kıza. İlk buluşmaları da yüzük hediye etmiş. Bana ilk kez seni seviyorum diye sevgili olduktan neredeyse 4 ay sonra demişti, o dönemde de 7 ay tanışıklığımız vardı üstelik. Bana da evlilik konularını açtı ilişkimiz başladıktan 3 yıl sonra. Fakat kızla şimdiden evlenme hayalleri kuruyormuş. Kızla ilk buluştukları zamanlar 2 kez fotoğraf atmış sosyal medyaya. O kıza karşı herkesten farklı hissettim diyormuş, neden bilmiyorum diye anlatıyormuş insanlara. Birkaç aydır tanıdığı kız hakkında bu şekilde konuşması canımı sıktı. Oysa biz birbirimize 5 senemizi vermiştik. Sizce ben ona geri dönsem fikri değişir mi? Sonuçta onunla kısa süredir beraber. Ne tepki verir sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Sevgilisi olan eski sevgilime geri dönsem aklı karışır mı?