Ben yapamıyorum. Yeni ilişkiden çıkmışsın. Yaşanmışlık var. Hemen başka sevgili asla yapamam. Bunu yapan biri hiç mi sevmemiştir? Ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle , Sevgili = geçici insan demektir.. o senin kocan değil sende onun karısı değilsin.
Konunun detaylarını bilmiyorum , neden ayrıldınız? senin hataların neler , karşındaki erkeğin hataları neler? vs vs
(1) İlk olarak birlikte olduğun erkeğe , akıl hastası kel gay ya da feminist arıza erkek düşmanı çakma-ilişki uzmanı tiplerin videolarını izleyip saçma sapan "strateji taktik" vs (strateji taktik düşmana yapılır sevdiğin insana değil) tarzı şeyler yaptırsan burada suçlu sensin (konuyu bilmeden genel konuşuyorum) akıl hastası ilişki uzmanı tipler videolarında kadınların duymak istedikleri YALANLARI şiir gibi anlatıyorlar ama gerçek hayatta bu tür tektik strateji vs gibi pislik davranışlar GERİ TEPİYOR ve olumsuz durumlarla sonuçlanıyor çünkü gerçek hayat yalancı akıl hastası femnisit gay vs tiplerin kendi g**tünden uydurdukları aşklarla ilişkilerle aynı değil.. çok farklı ve her insanın karakteri tarzı farklı.. birine yaptığın bir hareketi davranışı başkasına yaparsın uymaz olumlu gelmez ve duvara toslarsın kötü telefi edilemez düzeltilemz sonuçlar alırsın.
(2) Seçtiğin erkek kim? sen nasıl birisi.. dini imanı ahlakı var mı düzgün bir mi? seçtiğin bulduğun erkeği BAR'dan CLUB'dan gece hayatından alkolik ahlaksız dinsiz ortamlardan bulup kendine bağlılık büyük bir aşk sevgi bekliyorsan :-) kusura bakma arıza sende. Gece hayatından bulduğun alkolik uyuşturucu kullanan vs erkeğe bağlanıp medet uman ondan bağlılık bekleyenler enayilerdir.
(3) Seçtiğin erkekle nerede tanıştın? internette sanal mı yoksa gerçek hayatta yüzyüze "insan" gibi mi tanıştın? günümüzde artık kadınlar ellerinde telefon arkadaşlık programlarını sosyal medya programlarını açıp 5dk. zahmetsizce hiçbir çaba göstermeden TEK TUŞLA hayatını aşkını bulacaklarını sanıyorlar :-) :-) :-) KOMEDİ !
5dk. bulduğun ve hiçbir emek vvermeden tanıştığın insanın seni delice sevip delice bağlanmasını bekleyemezsin.. Sende 100 kişiyle konuşuyorsun o da 100 tane kadınla konuşuyor internetten.. zaten büyük aşkları ilişkileri sevgiyi bitiren = İnternet.. oradan kolayca aşkını bulduğunu sananlar aslında belalarını buluyorlar. Yüzyüze hayatında hiç bir erkekğe "merhaba" dememiş yüzyüze hoşlandığı sevdiği erkekle konuşup yüzyüze tanışmamış kalbi o heyecanla çarpmamış kadınların çoğu interntte tek tuşla aşklar bulup sonrada duygusal uçurumdan aşağı uçuyorlar ya da duvaralara toslayıp kalıyorlar.. hakettikleri BU , NORMAL.. 5dk. zahmetsizce kolayca kısa yoldan aşkı bulumayı hayal edenlerin sonu bu (istisnalar olabilir ama bu ülkede çok çok azdır istisna bir elin parmakları kadar sayılıdır. O tür istisnai olaylara bakıp bende böyle 5dk. büyük aşk yaşlayacağım demek komik çocukça) neyse..
Ayrılır ayrılmaz sevgilide yapılır , karşındaki erkek senle internetten tanışmıştır sana güvenmiyordur (senin 10tane 100tane daha başka erkeklerle konuştuğunu düşünüyordur, sonra gider yüzyüze gerçek hayatta bşka bir kadınla tanışır, gerçek aşk sevgiyi bulur ozaman SANAL sevgiyi atar bırakır unutur.. bencede normal.. Sanal aika güveneceğime yüzyüze tanıştığım kim olduğunu bildiğim kadına güvenirm daha mantıklı. (burada detayları bilmedğim için genel yazıyorum)Sonuçta sen kendi muhasebeni kendin yap? karşındaki erkeği sürekli sömürdüysen , ona hiçbir şey katmadıysan dünya senin çevrende dönüyor sandıysan , sürekli erkek güldürecek , erkek benle sohbet edecek, erkek tüm paraları ödeyecek, erkek gezdirecek, erkek plan program yapacak, erkek şöyl eyapacak erkek böyle yapacak bende elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım keyfime bakıp erkeğim bana hzimetçi gibi hizmet etmesini izleyip bu "kolay zahmetsiz aşkın" keyfini çıkartacağım diye düşündüysen o erkeğe hiçbir fyadan olmadıysa? ozaman her şey normal.. senden ayrılınca o erkek düşünür? bu kadının bana ne faydası oldu? onu hatırlamam için bana ne yaptı? bir öpücük mü verdi? bir hediye mi aldı? ne yaptı bana ne faydası var ne zararı var? bu muhasebeyi yapar ve sen eğer ona ZARAR olarak vakit geçirdiysen ona hiçbir şey katmadıysan ne maddi ne manevii?
ozaman seni kolayca unutur siler.. kimse bulunmaz hint kumaşı değildir , kadınlar kibirlendikçe egolu ukala şımarık kendini beğenmiş prenses gibi hareketler yaptıkça erkekleri kendilerinden soğuttuka soğutuyorlar ama bunun farkında değilller.. kendi beğenmilik ukalalık ego narsistlikle sürekli herşeyi erkek benim için yuapmak zorunda diyen kadınlar hep aynı dEJAVUyu yaşayacaklar ve hep terkedilecekler.. Erkeklerde insan , sen karşındaki erkeğe insan gibi davranmayıp tek taraflı "kendin" mutlu oluyorsan o erkek MUTLU DEĞİLSE ozaman bu iş ER GEÇ ENİNDE SONUNDA BİTER !Sor kendine.. o erkeği kendine bağlayacak ne yaptın? o na ne faydan oldu? hiçbir faydan olmadıysa , ona bir bilgi bile öğretmediysen, ozaman boşuna bekleme.. başka kadını bulup onla kolayca mutlu olur o erkek , senide tamamen unutur siler.. Kolayca.
03 Yorumla
Soran1 yılEn büyük hatam oydu. Kimle hayatını yaşarsa yaşasın. Yaşadığını sorunlarından ötürü mutlu olamayacak. Ben her şeyin fazlasını verdim ona. Yıllarımı çürüttüm bu uğurda. Madden manen yanındaydım. Ona sorunlarına çözüm bulalım ilişkimizi etkiliyor dedim. Haklısın dedi. Çözümü ara vermekte en son ayrılmakta buldu. Sonra hayatına başkasını aldı hemen. Mutluluklar ne diyim. İyi olmak yetmiyor. Onun gibi arsız olacaksın. Sorunları umursamayacaksın ama bu sorunlarda ilişkinizi etkileyecek. Genel konuşmuşsun. Benim durum farklı. Sağlık ola. Kurtuldum. Onun yaptığı midesizlik.
- 1 yıl
Seçtiğin erkek alkolik mi? bara Club'a takılıyor gee alemlerine akıyor kötü alışkanlıkları var mı uyuşturucu vs.. bunlar önemli !
dini imanı ahlakı yoksa , kafasına göre takılıyorsa..
ve sen bunları göre göre bile bile gidip onu sevip ona bağlandıysan , ozaman kimseye kızma suçlu sensin ! Sen kendine seçtiğin erkekle aslında aynaya bakıyorsun , kendin düzelmezsen düzgün seçimler yapamazsın , düzgün insanı bulamazsın ve hep aynı dejavuyu yaşarsın.
Ayrıca eklemem gereken ÇOK önemli bir konu daha var ,
kadınlar şuanda pembe rüyalarda , hayal dünyasında yaşıyorlar !
Ülke ekonomik olarak BA-TI-YOR , "Küreselciler" denilen gizli tarikat örgüt tüm dünya ülkelerini devletle rüstü yönetiyor ve YENİ -DÜNYA-DÜZENİ denilen bir sistem geliyor.. Bu konuyu araştırmanı öneririm. Türkiyedede SATANİST KÜRESELCİ tarikatını projeleri bir bir uygulanıyor ve halk yaaş yavaş çökertiliyor ekonomik ahlaki vs vs.. bu konuları bilmeden "her şey çok güzel olacak" YALANINA inanıp saçma sapan uydurma senaryo yalan dolan yerli dizileri izliyorsan ve hemen düzgün bibr erkek bulup güzel bir hayat yaşayacağını sanılıyorsan.. nediyim işin ZOR.. Etrafına bak bu ülke BATIYOR ! erkeklerbunu görüyorlar ve böyle bir ortamda evlenmekte istemiyorlar, ekonomi batık işsizlik ticaretler kötü birtek yandaşlar ve yalakalar kazanıyor , normal halk ekonomik olarak batırılıyor..
Düzgün bir erkekle tanışırsan SABIRLI ol , hemen evlenelim evleneil diye TUTUTURMA ! Evliliği ERKEK talebeder adet böyledir , kadın zorluyorsa o iş yanlış bir iştir ! Önce seveceğin ve onunda seni seveceği birini bulmaya çalış çaban olsun, diğer arıza feminist egolu narsist kadınlar gibi ben oturur beklerin , erkekler köpektir ayağıma gelirler kafası yaşıyorsan ozaman bulup bulacağın erkekler hep aynı kötü erkekler olaacaktır. Kimse istenmediği yerde zorla durmaz
Soran1 yılBaşta öyle değildi. Sonradan o hale geldi. Evlilik içinde zorlamıyorum. Her şeyin farkındayım. Keyfi bilir o kaybetti.
En İyi Cevaplar
Benim düşünceme göre, hemen yeni bir ilişkiye başlamak sağlıklı olmayabilir çünkü duygusal olarak iyileşme ve kendini toparlama süreci yaşanmamış olur. Bu süreci atlamak, yeni ilişkide de sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Kendi duygularımı düşününce, ben de senin gibi, bir ilişkiden hemen sonra başka birine yönelmeyi doğru bulmam. Duygularımı iyileştirmek ve ne istediğimi anlamak için zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.
Hemen başka bir sevgili yapamıyorsan, bu senin duygularına ve iyileşme sürecine saygı duyduğunu gösterir. Bence bu, sağlıklı bir yaklaşım ve kendi duygularına olan saygının bir ifadesidir.
23 Yorumla
Soran1 yıl👏
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence erkekler ilişki yaşadığını bile düşünmüyor. İlişki sorumluluktur, erkeğin en kaçtığı şey yani. Bazı erkekler ilişki diye ancak nikahı algılar. Fark ettiyseniz hep kadınlar ne yaşadığına ad koymak ister. Erkek için hava hoş. Varsanız iyi, yoksanız bulunur elbet. Çapkın olanlar için varsanız daha da olsun bi de şunu deneyim yaa bu da beni sever bence şurdaki de hoşlanır abi sayı olsun... Sonuç aynı. Bu yüzden %99 erkek ilişki denen şey bitince hatta bitmeden başkasına koşar.
21 Yorumla
1 yılBen bunu yaptım ama şöyle sevgilim aşırı kiskancti ve beni kısıtlamaya çalışırdı bu beni biktirip ondan uzaklastirmisti içimde sevgiye ve ona dair bişey kalmamıştı. Sonra simdiki eşim görüşmek istediğini söyledi bende durumu anlattım kendisine de bir şey hissetmiyordum çünkü benim için sorun yok olmazsa ayriliriz diye konuştuk sonrasında evlendik.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh, anlıyorum seni! Herkesin aşk ve ayrılık süreci farklıdır canım. Kimi insanlar yeni bir ilişkiye başlamayı, yara sarma yöntemi olarak görür. Bu hemen sevmemiş anlamına gelmez. Bazen eskiyi unutmak için yenisine ihtiyaç duyarız. Tabii bu, sağlıklı mı tartışılır ama işte kalp meseleleri… 💔❤️ Senin kendi yöntemini seçmen en doğrusu! Kendini toparlamadan tekrar aşka açılma, zamanını ve kalbini iyi değerlendir. 💖
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBu tip karakterler genelde kendilerinden uzak yaşayan, başkalarından görecekleri ilgi, alaka ve sevgiye muhtaç tiplerdir.. Tek başlarına yetersiz olduklarını düşündükleri için hayatlarında her an birileri olsun isterler..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Duygusal açlığı doldurma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen sana bu durumun everestini anlatayım. Bir kaç sene önce bir kuzenimin düğününe katılmıştım. Düğünde taraflar arasında çıkan kavga sonucu resmiyette de evli olan çift boşandı. Çiçeği burnunda damat bir seneye kalmaz akrabasıyla evlendi. Hayalleri yıkılmış ex gelinimizin halini vaktini sorduğumda öğrendim ki, tekrar evlenmekle kalmamış birde iki çocuk doğurmuş. Teknoloji bukadar ilerliyor diye mi bukadar hızlı yaşanır oldu, ben kavrayamadım. Herkes dijital ben mi analoğum, gerçekten inanılır gibi değil ilişkilerdeki bu hız.
11 Yorumla
Soran1 yılBende hayretler içinde izliyorum. Yaşadıklarımı ve çevremde duyduğum her şeyi.
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Kalbi olmadığı için. Hatta ilk yaşanmışlığa denk geldim 4 yıl ilk yaşanmışlığı olan birisi 6 ay sonra yeni biriyle başlangıç yapmıştı kendisi haksızdı haksız nedenle ilişkisini sonlandırmıştı. Bazı insanlarda amaca yönelik zihniyet oluyor. Yani evlilik nişan söz yuva kurmak terimleri amaç olarak düşünülüyor. Bu tür insanlarda duygu olmuyor genelde oğlak boğa başak burçları bunu yapıyor.
110 Yorumla
Soran1 yılBir kalbi olsa bunu yapmaz bekle bari bir ay geçsin.
Soran1 yılYengeç
Soran1 yılOlabiliyormuş 😅😂
Soran1 yıl2 sene beraberdik. Bıkmıştır bir şeyden. Önce bir yas tutsaymış 😂 Aman herkes farklı ne diyebiliriz ki
Soran1 yılÖyle tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç sevmemiştir ve duygusal olarak boşta aç kalmak istemiyordur net. Yıllar önce birisiyle flört ettim 2 ay sonra tartıştık ben ara verelim dedim ama tekrar konuşacaktım onunla sadece kafamı toparlamak düşünmek istedim neyse bir baktım ertesi gün başkasını bulmuş bsjsnsnsnsj böyle rezil bir çağda yaşıyoruz
11 Yorumla
Soran1 yılAyrılmamızın sebebi onun bitmek bilmeyen sorunlarıydı. Kabul de etti. Kendime çeki düzen verip ilişkimizi ayakta tutacam dedi 😂 Sonuç ara verelimden başka manite geçmeye oldu. Yaşadığı bitmek bilmeyen sorunlarla da bir yere varamayacak. Gerçekten insan oğlu çok tuhaf. Şunu anladım yıllar bile geçirsen o kişiyle boş ve gerçeten seveni bulmak zor.
1 yılO işin öncesi vardır.
Anlık olan şeyler değildir genelde.
Ha eğer anlık yapıyorsa da takılmalıktır.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBunu yapan biri ayrılmadan önce bulmuştur, zaten ilişkiyi onla devam etmeye karar verdiği için bitirmiştir. Hemen ayrılır ayrılmaz ekmek kuyruğu mu , iş anlaşması mı hemen bulunsun. Kesinlikle aldatmıştır
15 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor. Bana sen yapıyorsun diye direttide ayakta kekliyormuş beni 😂 Masum olan benim.
- 1 yıl
Kendi pisliğini kapatmak için ha, bu da başka bir aklama projesi
Soran1 yılHissetmiştim. Ondan ayrılalım dedim. Hemen dünden razı ayrılalım yaptı. Midesiz
- 1 yıl
boş ver üzülmene değmez, zaten alternatifmişsin
Soran1 yılÖyle
1 yılmuhtemelen ayrılıktan önce atılmış temellere atlayanlardır. zira insanoğlu bu aşk meşk işleri konusunda çok hayvandır afedersin. maymun gibi, bir dala tutunmadan öbürünü bırakmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılÖyleymiş. Öğrenmiş oldum.
3 yıldır yapmadım. Ama aşktan değil yaşadıklarımı yaşamamak için büyük ihtimalle. Ben de merak ediyorum cevapları. Anlam veremiyorum çünkü
17 Yorumla
Soran1 yılBende anlam veremiyorum. Nasıl yapabiliyorlar
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
İnsanın kendine iyi gelmeyen bir insanla olmamasını destekliyorum. Acı da olsa yeni birini bulunca daha iyi olduğunu düşündüğü için de (belki de öyledir) kendi hayatını daha iyi yöne kaydırmak istemesine saygı duyuyorum galiba. Sorun için teşekkür ederim resmen kendi kendimi aydınlattım 😂😂
Soran1 yılOlması gerekende iki hafta içinde de bu yapılmaz 😂 Yas dönemi lazım. Kaç yıllık bir ilişki. Normal mi sence kısa sürede bunun yapılması?
Soran1 yılÖyle olmuştur
Gizli Üye(25-29)1 yılayrılır ayrılmaz evleniyorlar bile her halimize şükür artık insanlar hayatında bir ilişkisi olmadan yaşayamaz hale gelmiş, yas süresi, keder hiçbiri kalmamış
21 Yorumla
Soran1 yılBen öyle diğilim. Çoğunluk öyle ama haklısın.
Gizli Üye(25-29)1 yılBu konuda ağır travmam var o yüzden ayrılır ayrılmaz yakın bir arkadaşım bile olsa sevgili yaparsa onunla konuşmuyorum. Bu çok adice bir haraket
16 Yorumla
Soran1 yılMuhabetimiz bitti zaten. Yeni partneriyle takılıyor. Midesizler.
Cevap sahibi1 yılBeklerim. 5 senelik sevgilim ayrılığımızdan sonra bir kızı takibe almıştı kızın bir hafta önce eşiyle fotoğrafı vardı umursamazdım hiç arkadaşının eşi ondan takip ediyor derdim sonra kız resmi kaldırdı eski sevgilimin bana aldığı kolyenin aynısını kızda görünce aldatıldığımı öğrenmiştim 🙂 kıza söylediğim de hala ilişkiyi devam ettirdi üstelik eski sevgilim senin karı dırdırın yüzünden oldu hakkını helal etmedin bana hayatımdan çık git demişti yani böyle insanların yatacak yeri yok duygusuzlar şanslıyız ki kurtulan biz olduk
Soran1 yılSenin durumunda fenaymış. Aslında dediğin gibi kurtulmuş olduk. Böyleleriyle bir ömür yaşanmaz. Allaha havale et.
Cevap sahibi1 yılÖyle yaptım kendisi zaten döndü 🙂 ilahi adalet tecelli ediyor böylelerine o yüzden sende üzülme değerini anlar
Soran1 yılDönse de bende bitmiştir. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🌺
Cevap sahibi1 yılOlması gereken de bu zaten 🌸🤲🏻
1 yıldediğin de olabilir ayrılmış boşluğa düşmüş sevgisiz kalmış ondan dolayıda yapmış olabilir
18 Yorumla
Soran1 yılYüksek ihtimal. O boşluk hissindendir.
- 1 yıl
bende öyle düşünüyorum ama her insan bir olmuyor
Soran1 yılEvet fark ettim. Keşke bende böyle olsaymışım.
- 1 yıl
seni sevmemiş olabilir mi boşluğa düşmemişsin sanırım
Soran1 yılSevmemiş olsa 2 sene niye dibimde durmuş ki. İlginç cidden. Bana da teklif geldi. Ben sağlıklı bulmuyorum. O nefes almamış 😂
- 1 yıl
belki sıkılmıştır zamanla
Soran1 yılO olabilir.
- 1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılİki tür insan var bunu yapan.
1- Boşluğa düşüp o boşluğu doldurmaya çalışanlar
2- hobi olarak yapanlar... Olmadı mı? Tamam hadi diğerineee falan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılya seni hiç sevmemiştir ya da unutmak için baskasını kullanıyordur
21 Yorumla
Soran1 yılSevmese yıllarını harcamazdı. Unutmak içinde başkasını kullanmak hoş diğil bence. Herkes farklı işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılNe istediğini ne aradığını bilmiyordur, 5dk ilgisiz kalmaya tahammül edemiyordur, en başından hiç sevmemiştir değer vermemiştir
10 Yorumla Büyük ihtimal ilişki içerisindeyken tanışmıştır yani işin evveliyatı vardır.. Aldatmaya meyilli olan adam kimseyi sevmeyi beceremez.. Kendini bile..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç belli olmaz öyle deme. Bazen cidden bir anda silebilirsin. Zor tabi ilişkiler yoruyor insanları.
10 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra tabi ki hayatına devam edecek ama bu kadar kısa sürede de olmaz. Hem karşı tarafa saygısızlık olur hem de ilişkiye. Biraz zaman geçmesi lazım.
13 Yorumla
Soran1 yılNefes almamış 😂
- 1 yıl
Ahahahaha askim napalm erkek milleti sen de ondan daha iyisini bul neyi kaybettiğine yansinnn 😅
Soran1 yılHemen bulamam onun gibi midesiz diğilim 😂 Zamanla olacak.
Gizli Üye(25-29)1 yılKendisini hep başkaları üzerinden tanımlamış olabilir. Yalnız kalmanın bi eksiklik olduğunu düşünüyor olabilir. Acılarıyla başa çıkmayı bilmiyor o yüzden halının altına süpürüyor olabilir. Sana değil kendine saygısı olmadığından hepsi aslında.
10 YorumlaOlabilir senle olunca normal de başkası olunca anormal mi?
20 senede 10 bin kişi ile 20 senede 10 kişi arasında ne fark var? Herkes birbirine veriyor iğrenç 🤢 komşuyla geçmişi olan bir milletsiniz maalesef00 YorumlaBoşluk can sıkıntısı flörtözlük maymun iştahlılık adına ne dersen işte
10 Yorumla
1 yılBenim kızda yapmıstı
Seni aldatmış anla artık bunu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılYüzde yüz bir şekilde unutmak için yapıyorlar ama ben de doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
1 yılamacı bilemem ama boynuzlandığın ortaya çıkmıştır
10 Yorumla
1 yılBazıları unutmak için de bunu yapıyor ama bence yanlış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ondan sonra sevgili flört yapmadım
10 Yorumla
1 yılBkz. Benim ex KXNSSBSJSSJSJ
Kaşarlar kraliçesi walla Ksmmxnxshsjsbj10 Yorumla
1 yılBazıları ilişki yaşamaya alışık olduğundan duygusal boşluğa gelemiyor bence, aşka aşık mı deniliyor onlara
13 Yorumla
Soran1 yılOnlar aşk nedir bilmiyorlar bence. Haklısın.
- 1 yıl
Evet birazda karakter meselesi, ilişki için yas tutma süresi olmalı bence ama coğu bunu takmıyor
Soran1 yılEvet bunu öğrenmiş oldum.
Ya eskiyi unutmaktır ya da sevgi arsızlığıdır. Sevgi istemek sevilmek her insanı mutlu eder bence. Özellikle kadınlar bu sevilmeyi çok fazla istiyor. Azıcık bir sevgi onları her şeyiyle bırakmalarına neden olabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHani bi işte calısırsın da o işteyken başka işe bakarsın iyi bi iş bulursun o işten cıkarsın senin bu örnek gibi olmuş senden bıkmış senleyken başka kız bulmuş
00 Yorumla
1 yılBitirmiş gitmiş zaten ne alakası var her bitirdiğimiz ilişkide 3 ay yas tutarsak ohoooo ömür geçer, ilişki bittiyse duygu zaten bitmiştir.
00 YorumlaNe yapacaksın, eskisinin yasını mı tutacaksın hep? Zaten sevgi bitmiş ayrılık var. Direkt başkasına geçeceksin.
00 Yorumla
1 yılYerini önceden ayarlayıp gitmiştir.
Kız erkek farketmez bence başka birisini hayatına alınca diğerine artık tamamen bittiğini gösterir kıskandırmakla ilgisinin olacağını düşünmüyorum10 Yorumla
1 yılbana da yapıldı hep unutmak için sanırım sevgilim değillerdi ama benle konuşan biri benden sonra hemen başkasıyla konuşunca erkeklere güven olmadığını anlıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGiden gitmiştir boş ver kimlenle ne yapıyorsa yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbazı hisler bir gecede bitirilecek kadar kırılabiliyor askim önüne bakmak zor olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin bir olaya tepkisi farkli olabilir.. ya da cok da sevmemistir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYeni sevgilisini Yara Bandı yapacaktır ya da ayrıldığı sevgilisini hiç sevmemiştir
00 Yorumla
1 yılYa zaten hiç sevmemiştir ya da yara bandı olarak kullanılır
00 Yorumla
1 yılKim daha önce kafasında bitirmişse o ilk sevgili yapar kim farkına varmadan ilişki bitmişse o yapamaz
10 Yorumla
1 yılHiç sevmemiştir maalesef.
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle olsa 2 sene durmazdı bence. Bilemedim
- 1 yıl
Başta sevdiyse bile sonlara doğru hiçbir şey hissetmiyor ki direkt sevgili yapıyor 🫤
Soran1 yılBıkmıştır. Aldatıldım bariz ortada. Ayrılıp ona koşmuş. Günümüz ilişkileri. Çok umut etmemek lazım.
- 1 yıl
Evet, umut etmemek lazım. Senin adına üzüldüm. Umarım karşına iyi insanlar çıkar.
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim 🙏🌺
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. karaktersiz oluşu olabilir amacı
11 Yorumla
Soran1 yılOrası kesin. Kalpsiz ve karaktersiz.
1 yılKarşı tarafı kıskandırmaya çalışıyor
12 Yorumla
Soran1 yılO da bir ihtimal.
- 1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet ya hiç sevmemiştir, ya da senden nefret etmiştir.
00 YorumlaAyran gönüllü diyoruz onlara
20 YorumlaFarklı çıkarlar için yapanlar var mesela kendinden çok düşük biriyle ise orada amaç bellidir
10 Yorumla
1 yılBuna çapkınlık denilir bu insanlarda hiçbir zaman sevgi olmaz
10 YorumlaRibaund ilişki modeli bu maymun iştahlı doyumsuz insanların yaptığı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha iyisini bulan herkes sevgili yapar. Hayta ayrılmadan önce yapmıştır ama sen fark etmemişsindir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamamen kısmet. Kuzenim toksik ilişkisinden ayrıldı abartmıyorum 1 hafta sonra ruh eşini buldu ve simdi düğün hazırlığı yapıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYengeçse normaldir baya baya adi insanlar
11 Yorumla
Soran1 yıl👏Kesinlikle
1 yılBoşluğa düşmüştür
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
1 yılYarabandi lazım çünkü onlara
10 Yorumla
1 yılDuygusal boşluğu dolduruyordur
10 Yorumla
1 yılKarşıdakini kullanmakdan başka bir şey değil.
10 YorumlaŞerefsizliktir
10 Yorumla
1 yılÖnümüzdeki maçlara bakmak
10 Yorumla
1 yılHiç sevmemiştir ýada çabucak unutmak istemiştir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKıskandırmak istiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yaptım. Sebebi ayrıldığım sevgilimin kendinden soğutması ve nefret ettirmesiydi. O yüzden ayrıldığıma üzülmek yerine kurtulduğuma sevinip önüme bakmaya karar verdim
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem