ben gerçekten sevmediğine katılmıyorum. sevmiştir illaki. hoşlanmıştır onunla Hayal kurmuştur onunla buluşmuştur. Bir insan bir insanı ölene kadar bekleyemez. bu zamanda Leyla ile Mecnun Aslı ve Kerem Gibi ilişkiler beklemeyin. Biz geçmişe takılı kaldık. Biz sadakate inandık. Biz masumca sevdik. şimdiki zaman öyle değil. Giden insan hiçbir değeri yokmuş gibi sanki kapının önündeki çöpe atmış gibi duygular kalp hiç sayılıyor. unutmak için bile olsa başka biriyle beraber oluyorlar. Halbuki o kadar kolay mı unutmak..
bir insan başka bir insanın yerinde durabilir mi? kalp zamanla kabul eder mi? orası kişiden kişiye ve Sevgi'nin değerlerine göre değişir
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrılır ayrılmaz sevgili yapan birisi omurgasızdır ya sevgisine de ben inannmıyorum düşüncelerine saygım var elbette
- +1 yıl
Arkadaş gazına da geliyor olabilir dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVicdanı rahat mı? Kalbi halâ başka kişiye mi atıyor?
18 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum, çünkü kalpsizler. 😃😃
- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Sorularımı beğenir misiniz?
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😃🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa eskisini kıskandırmak ya da sevmemiştir ondan
24 Yorumla- +1 yıl
Hem mantıksız hem vicdansızlık gerçekten
- +1 yıl
🌷 teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmurgasızlar dostum neden olacak. bir insan ayrılır ayrılmaz yeni sevgili yapıyorsa zaten hiç sevmemiş demektir.. çok görüyorum ben öyle etrafımda bakıyorum daha bir kaç gün geçmemiş ya da 1 ay dolmamış hemen arayışa çıkmışlar.. her hangi bir suçluluk ne bileyim duygusal bağ hiç biri yok..
hani biri olsun da hayatımda gerisi önemli değil diyorlar bu tür kişilerin de gerçekten aşık olup birini seveceklerini düşünmüyorum..
tabi sonsuza kadar yas tutulmaz ama hemen de aranmaz insan.
42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle dostum böyle insanlar hayatlarında hiç mutlu olamazlar :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim dostum, katılıyorum kesinlikle :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
u +1 yılSevmemiştir, zaten arayıştadır, belki seninle sevgiliyken bile başkasıyla flört halindedir, yedek kulübesi sağlamdır :D aslında kısacası karaktersiz itin tekidir.
32 Yorumla- +1 yıl
Dedim bitti
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenle birlikteyken konuşmuştur yolunu yapmıştır ayrılıncada iki hafta dinlenip yeni bir maceraya atılmıştır
12 Yorumla- +1 yıl
Cidden sevmeyince olabiliyor öyle şeyler😂
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki boyunca ağzına mıçıldıysa gayet normal
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaymun iştah sahibi olanların çok sık başvurduğu bir yöntemdir.. Omurgasından bir kaç tanesi çekilmiştir ve hayatında bir ya da birden fazla insan olmadığı zaman kendilerini boşlukta hissederler..
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ağır duygusal boşluktadir, bu ve bunun gibi birçok örneği varda neyse 😅
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnat uğruna yâda gerçekten bir öncekini umursamadığı için
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yaptıysa, onun zeminini önceden yapıpta ayrılmıştır...
10 Yorumla
+1 yılÖyle biri hiç sevmemiştir zaten. Ayrılır ayrılmaz kimsenin aklına gelmez bu eğer gerçekten sevdiyse. Böyle insanlar aldatabilir bile zaten ayrıldığı gibi yapmışsa da aldatmış olması büyük bir olasılık.
21 YorumlaBu biraz tercih meselesi yani her insan yapabilir ya da yapar anlamına gelmez, fakat şöyle bir gerçek var insan bazen nasıl söyleyeyim çivi çiviyi söker derler ya, belki başkasıyla birlikte olmak ya da mutlu olmak ona iyi gelecektir ama başka insanı yara bandı olarak kullanmayı da doğru bulmam. Yani anlaşmazlık durumları olabilir istemeyebilir başkası şeyler olabilir bilemiyorum ama yani sonuçta eğer karşıdaki kişi yeniden biriyle mutlu olabileceğini düşünüyorsa Bu biraz tercih meselesi, sonuçta hayat devam ediyor.
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar.. Bazıları ayrılmadan yenisini ayarlıyor.. Bir de öyleleri var..
44 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.. Herkes yaşadığını yaşayacak elbet.. 😊
- +1 yıl
Yaşattığını* olacaktı yanlış yazmışım.. 😄
+1 yılBen birini istemezken insanların yedekli çalışması beni şaşırtıyor :D
Biz (kadınlar) önce kafada bitiriyoruz ve "bitti" diyoruz
İki gün kadar kısa bir süre olmasa bile bir iki aya gayet normal denebilir diye düşünüyorum belki şans eseri iyi birisiyle tanıştı bilemeyiz
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :D
+1 yılBazı kişiler genelde bunu unutma yöntemi olarak görüyorlar, İnsanların ilişkileri sona erdiğinde farklı nedenleri olabilir. Bazıları hızlıca yeni bir ilişkiye başlamayı ister , diğerleri ise bu süreci daha yavaş yaşayabilir. Herkesin duygusal tepkileri ve durumu farklıdır, bu yüzden genelleme yapmak yanlış olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Unutma yöntemi ama yanlış işte başka insanların duygularıyla oynuyorlar
- +1 yıl
Kadınlar herşeyi yapar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaşar ruhludur 😁 ayrılır ayrılmazı bırak, ben bir süre sonra bile hayatına birini alabilenleri anlayamıyorum. Ayrıldığın kişiyi sevmesen bile nasıl hemen hayatına başkasını dahil edebilirsin ki bi dur soluklan, dinlen kafanı topla yani.
21 Yorumla- +1 yıl
dimi insanlar yangından mal kaçırıyor sanki :D
+1 yılHız çağında doğmak, büyümek ve karakterini kalıcı olarak inşaa etmek çok farklı elbette, vicdan ve karakter sahibi insanlar bilâkis uzun süre yalnız takılmak isterler çünkü onlara göre ayrılmak ölümden beterdir.. Değişken tepkiler..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Boşta kalmak istememiştir herhalde. Ama insan ayrılınca kendine tatil verip, kendine iyice odaklanmalı.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar bağ kurmuyor. İnsanlar değer vermiyor artık. İnsanlar kendini öncelik ve tüm dış dünyayı buna alet olarak görmeyi öğrendi öğreniyor.
arabasına değer veren nasıl arabasını satınca hemen yenisini alıyorsa sevgi anlayışına bu kadar basit ve sanal hale geldi.
ilgi ve sevgi ihtiyacını giderecek insan olarak bakılmaya başlandı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÇivi çiviyi söker hesabı
İlişkinin yass tutma evresini atlıyor
Aslnda kendine yara bandı arıyor31 Yorumla
+1 yılBence karakterini olmayan insanlar bunu yapıyor... Yedek eleman misali giden varsa gelen oluyor
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence böyle insanlar sevdikleri için değilde kolumda bir kız/erkek olsun kafasındalar. Zaten seven insan ayrılık sonrası kimseyi görmek istemez.
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen aldatılmıştım üstüne ortada bırakılmış olmama rağmen asla onlar gibi düşük bir kişiliğe sahip olmadığım için biriyle konusmam ama eğer konuşsam dâhi asla duygusal bir şey olmasına izin vermem hem onda hem bende ona göre hareket eder öyle olmasını sağlarım.
Kimseyi yara bandı olarak kullanamam ya da başka birinin yarasına krem olamam.
Soruna gelecek olursam kişi kendisi gibi biriyle oluyor hep aynısını yaşıyor ya da ileri de büyük bir darbe yiyip akıllanıyor ama sorun şu iş işten geçmiş oluyor.
Herkes kalbinin ekmeğini yer inşallah.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Unutmak için silmek anılarla kafayı yormamak için herhalde ama gençler böyle Fast Food kültürü diyoruz MC Donalds sevgisi gibi 🤣
31 Yorumla
+1 yılÇorap 🧦 değişir gibi sevgili değiştiriliyor bu bana pek de tuhaf gelmiyor ha eğer ki ciddi bir ilişki içindeysen ve olmadı ayrıldın hemen yeni sevgili asla yapılmaz yapan harbi karaktersizdir
11 YorumlaSoruyu okur okumaz, detayda belirttiğin yorumu yaptım kendi kendime. Sen detayı vermişsin zaten. Omurgasız karaktersiz saygısız varlıktır. Yine içimdeki nefret çıktı ortaya 😄
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHic saglikli bulmuyorum. Kafasini dagitip baskasini uzmeye ne gerek var ki. Ayrilik sonrasi mola lazim. Kirginliklar, uzuntuler iyice atilip hazir olunca baslanmali yeni bir iliskiye.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayrılıp başkasıyla çıkıyorsa gerçek aşk olduğuna inanmıyorum. Belki de ayrılmadan kafasında hoşlandığı biri vardır ayrılıp başkasıyla çıkıyor. Böyle bir sevgi olmaz.
11 YorumlaYani ne gerek var yazık günah, birazcık sindirmek lazım. Yediğine içtiğine dikkat etmeyen mide fesadı geçirir. Ucu kendine dokunur yani, sağlık da bu kadar ihmal edilmez ki canım aaa 😂
13 Yorumla
+1 yılçivi çiviyi söker diye bir inanış vardır bence saçma o kişiyi kafanda bitirmeden ilişkiye başlamak çok kötüdür çünkü diğer kişinin duygularıyla da oynarsın olan bu
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle cidden
Sevmemiştir. Ayran gönüllüdür, muhtemelen gelip geçici ilişkiler peşindedir. Uzak durulası kişilerdir.
21 Yorumla
+1 yılŞimdikiler ztn sırf yeni sevgili yapmak için ayrılıyorlar maalesef
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Muhtemelen ilişkisi devam ederken o kişi aklında vardı. Yalnız neden bilmiyorum uzun ilişki sonrasında kısa sürede evlenen çok oluyor
11 YorumlaYa gerçekten hiç sevmemiştir. ya da unutmak adına saçma sapan davranıp başka bir insanı kendine yara bandı olarak kullanıyordur..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgi delisiyse ilgiye koşar. Sevgi değildir zaten öncekine de duyduğu. Yarın başkası ilgi gösterir. ondan da ona gider
13 Yorumla- +1 yıl
Daldan dala daldan dala dal dal dal dal :D
Bilmem ben ayrılmamak için sevgili yapmıyorum. Ayrılamayacağımı bildiğim biriyse zaten evlenirim😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşındaki insana karşı duygusu yoktur çünkü. Ayrılır ayrılmaz olduğuna emin miyiz? Aldatma olabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Genel söyledim. Yol göstermek açısından. Şüpheyle baksınlar. Senin sevgilin olmadığını biliyorum. Yorumlar da yazıyorsun. Denk geliyorum.
- +1 yıl
Biraz kafa karıştırabiliyorum bazen. Haha.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😸.
+1 yılÖzetle günümüz ilişkileri diyebiliriz. Belki ayrılmadan vardı o kişi, aynı anda yürütülen biriydi. Bazı insanlar yalnız kalamaya tahammül edemiyor. Yalnız bir yere gidemiyor tek başına yemek yiyemiyor. Eşlikçi seven bir tip de olabilir. Ya da çivi çiviyi söker hesabı. Bu tarz kişiler zaten sevmemiştir zannımca.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmemiştir veya boşluk hissini doldurmak istiyordur.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılYeni moda herhalde bu da uymayanı dışlıyor😒
16 Yorumla- +1 yıl
İstediği kadar yayılsın gerekirse ben omurgalı ölürüm gururlu karakterli yalnız ölürüm umrumda değil..
- +1 yıl
Aynen öyle diyorlar da zaten umrumda da değil 🙂
- +1 yıl
Aynen 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendini teselli etmek için bak hemen buldum gibisinden hava atmak için. d
11 Yorumla
+1 yılAyrılır ayrılmaz anında böyle bir şey söz konusu oluyorsa... neyse ben susayım 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya unutma çabasidir ya da sevgiden anladığı budur. Yas tutmayı herkes beceremiyor..
14 YorumlaUnutmak için olabilir veya dediğin gibi omurgasızlık
11 Yorumla
+1 yılBulursak omurgasız, bulmazsak takıntılı oluyoruz. Bir karar verin. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Daha duygular tazeyken başka birine umut vermek iyi değildir.
- +1 yıl
Ne tazesi Allah aşkına? Millet akşamına başkasını buluyor, hatta ayrılmadan yerini ayarlıyor. Böyle yapmayanlar gerek sitede daha düne kadar (Hiç inanmıyorum bu yüzden buradaki yorum yapanların samimiyetine.) gerek hayatta takıntılı ilan ediliyor.
+1 yılBunun nedenleri ve cevapları kişiden kişiye değişir ama tek ortak noktası hiç sevmemiş olmalarıdır. Gerçek bir aşkın ve ya sevginin bitişinden hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamak zaman alır doğal olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmemiştir onla da aldatmışdır hemen sevgili yapmanın, bulmanın başka açıklaması yok.
11 Yorumla
+1 yılAyrilali 2 sene oldu ve yeni flört etmeye başladım. Herkes ben değil
12 Yorumla- +1 yıl
Omurga nakli lütfen. d
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç anlamam gidip duşta ağlayın bi sonra bakın başınızın çaresine
11 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar ka-rak-ter-sizzz 😏
Buradan ancak bu kadarını yazabilirim. 😄12 Yorumla- +1 yıl
Hadi diyelim 😄
Bir insan bence sevdiğini sanıp aslında ne istediğini bilmez ve vakit geçirmek için birine hayatında yer verir günümüzde çıkar ilişkileri çok fazla olduğu için niyet kalp saygı çok önemlidir eğer bir insanın kendisine saygısı yoksa karşısındakine hiç olmaz hemen silip atabileceği ve yerini başkasıyla doldurabileceğim bi arayıştaysa o insan hiç sevmemiştir ve bu hayatta ne istediğini bilmeyen kişidir
10 Yorumla
+1 yılBirkaç seçenek var ya önecesinde kafasına birini koymuştur ya kıskandırmak gıcık etmek istiyordur ya unutmak için başkasını alıyordur ya da düpedüz karaktersiz biridir maymun iştahıdır. Kişiyi tanıyorsan hangin seçeneğin doğru olduğunu anlarsın bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten kötü bir ayrılık olması bile ışık hızında yeni sevgili yapmayı normal kılmaz bence. Burada diğer tarafa değil kendine saygısı olur insanın.
10 Yorumla
+1 yılO tür insanlar sevmeyi bilmez. Boşta kalmayı sevmediği için sürekli sevgili yapar zaten. Gerçekten sevdiği için değil.
10 Yorumla
+1 yılAyrılmadan yenisinin alt yapısını zaten hazırlamıştır. Sıfat kullanmak istemiyorum.
sitede örneği çok bu tiplerin kadın-erkek... hatta sonra o eskiler de birbirini takip ediyor samimiyet kuruyor falan.. neyin kafasıysa artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında unutmak için yapar ama biraz ara verip kendini dinlemekte fayda vardır
10 Yorumla
+1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yapmamıştır. Önceden konuşuyodur
10 Yorumla
+1 yılOnun önceden temeli kazılmış direkleri atılmıştır bı beton dökmesi kalmıştır.
10 YorumlaDemek ki gerçekten sevmiyormuş sevseydi hemen yerini doldurmazdı
10 Yorumla
+1 yılAyrılır ayrılmaz yapmamıştır. Önceden alt yapısı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimileri yapar kimileri yapmaz.
10 YorumlaAslında yarasına bant arar. Bunu biraz açarak konuşursak içindeki aniden meydana gelen o boşluğu başka birisiyle doldurmak , teselli edilmek şefkat görmek istediği için bunu yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Bunun sebebi ayran gönüllülüktür bana kalırsa
21 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat