merhaba ben aşırı kafamda kuruyorum herşeyi olmayacak şeyleri düşünüp kendimi delirtiyorum resmen özellikle sevdiğim adam hakkında ya başkasıyla konuşuyorsa ya şöyleyse böyleyse diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben böyle değilim ama aynı bu anlattığım benm kocam allahm delircem delirceeeeemmm bu nasl bı hastalık ya nolur su kuruntunuzdan kurtulup öyle evlenin benim hayatımı cehenme çevirdi su hastalikli kuruntusu yüzünden kendi kuruyo gerçekmiş gbi benle kavga edio
özür dilerim
Ay csnim ya ozurdileme ben eşim geldi biyan aklıma öyle sinirleni verdin eminim elinizde olan bişey degl ama nasl gecer blmiorum valla
Siz evlisiniz sanırım benim derdime de bir çare olabilir misiniz acaba benim de ilişkimle alakalı sormam gerekenler var
@hsjddkkxkdkc buyrun
@hsjddkkxkdkc hayır kullanmıyorum sorunuzu sorun burada neydi sorun
Sevgilimle alakalı geçmişinde 3 senelik biriyle olmuş ilkokul arkadaşı sevgilimin amcası da çocuğun öğretmeniymiş ve siverekli ikisi de 2 sene uzaktan 1 sene yakından bir ilişki olmuş 2 3 defa buluşmuşlar o buluşmalarında da yanında bir arkadaşı ile gitmiş benle ilişki yaşadı ancak son derece ürkek ve korkaktı titriyordu yüzüme bile bakamıyordu birinci sorum böyle birisi eski sevgilisi ile bir şeyler yaşamış mıdır ikincisi de doğru söylüyor mudur sizce? Sürekli bana kime sorarsan sor beni herkes bilir tarzında konuşuyor dobra delikanlı biri ona bunu tekrar tekrar göstermek istemiyorum o yüzden başkalarına soruyorum ki kafamdaki soru işaretleri dinsin diye
geçmişini kurcalamayı bırak bence şimdi senle olana odaklan yoksa benim gibi kafayı yersin
@hsjddkkxkdkc doğru söylüyordur ilk seninle ilişkiye girse anlarsın heralde biseyler yaşamasından kasit bence ileri gitmeselerde yüzeysel olmuşlardır kızlığı durduğu içinde git kime sorarsan sor falan diyeblir ya da hiç bişey yaşamamkstir o yüzden öyle söylüyodur
Ne öpüşmeyi düzgün yaptı ne bir şeyler yaşamayı yani ilk başta hatta dudaktan öptüğümde yüzünde bir şaşkınlık ifadesi oluşuyordu sürekli
Bişeyler yaşadın mı diye sorduğumda da burası Siverek burada laf söz olur böyle şeyler olmaz demişti
@hsjddkkxkdkc ozamn ilki sensindir veyada kız iyi oyuncudur bilemiyorum bişey diyemem kızın yaşı kac
24 yaşında üniversitede de covidden dolayı 2 sene gitti 1. Sınıfta ve 4. Sınıfta sürekli de ders çalışıyormuş amcasının baskısından dolayı öyle çok bir şey yaşadığı söylenemez bir de erkek arkadaşı hiç yoktu zaten çevresinde
Hep kızlarla konuşuyor görüşüyor yakın olarak
İlki ben olmasam ilişkiye girdiğimizde tir tir titremezdi gerçekten aşırı titriyordu ve yüzüme bakamıyordu ciddi manada
@hsjddkkxkdkc ilkisindir ozsmn kafanda kuşku bırakma bnce
Değil mi ya gerçekten ben kafamda kurmaktan ölcem 3 4 defa kavgasını ettik
Ayrılmak da istemiyorum içimi de rahatlatmak istiyorum
Rahatlattınız teşekkür ederim
27si de nişanım var
Ondan dolayı gerginlik bastı beni
@hsjddkkxkdkc geçmişi geçmişte bırakın geleceğinize odaklanın her defasında kafada kurarsanız mutlu olamazsınız sizden önceki hayatı degl sizden sonraki hayat daha önemli benm eşimde çok kafasında kuruo gerçekten insan soguyo karşındaki insanı kaybetmek istemiyorsan eğer kafanda kurup ona yansıtma kendi hayatını onun hayatını mahfetme
Tamamdır çok teşekkür ederim
demek benim hatun yalnız değilmiş bu konuda. oda her gün kafamı $ikiyor böyle şeylerle...
ldmslsödşdkspsödşdl
Okb giris 101
o ney
Obsesif komposif bozukluk
kafayı yicem sanırım🥲
Yemesin. d
Burcun ne
ikizler🥲
Yükselen?
aslan
Psikoloğa başvurabilirsin anca o kurtarır yani
Ben de sevgilim hakkında geçmişi ile alakalı sıkıntıdayım yapmış mıdır yapmamış mıdır yapmadım dedi ama 3 sene ilişkisi sürmüş 2 yıl uzaktan 1 yıl yakından onda da 2 3 defa buluşmuşlar
senin adına üzüldüm :(
Neden ki
sen de benim gibi düşündüğün için
Evet maalesef
Karşıdaki doğruysa bile sıkıntı doğuruyor durduk yere
evet aynen öyle maalesef
guven probleminden kaynaklidir