Her şeyi çok fazla kafama takıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Yurt dışında okuyorum ve eğitim sistemi gayet iyi ama buna rağmen okulu çok fazla takıyorum kafaya.
Kendimi sevmiyorum kiloluyum güzel değilim başarısızım bunu her konuda kanıtlamışımdır. Sosyal değilim bu yüzden ve arkadaşım da yok ama beni üzen şey bu değil. Beni üzen şey okulum ve orda ortaya çıkan berbat ötesi notlarım. Nerdeyse sınıfta kalıyorum.
Nedenini bilmiyorum ama gerçekten o kadar çok stres oluyorum ki küçücük şeylerden. Sınav olsun ya da sunum. Özellikle sunumlar yüzünden her gece hüngür hüngür ağlarım.
Psikoloğa da gittim ama işe yaramadı, psikiyatrist çok yeniydi henüz umarım tek nedeni budur. Bir yıl gitmiştim oraya. Şu an öyle bakınıyorum başka psikologlar için ama pandemiden dolayı zaten şu an pek rahat gidip gelemem oraya.
Okul beni inanılmaz derecede çok sıkıntıya sokuyor, ergenlik döneminde olur böyle şeyler diyebilirsiniz ben de öyle diyorum ama öyleyse de fark etmiyor çünkü artık sadece böyle hissetmek istemiyorum. Beni olmaması gereken derecede fazla etkiliyor bu durum.
Bu dönemden geçmiş olan biri ya da başkası lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi. Daha geçen matematik sınavında dondum kaldım nerdeyse boş kağıt bıraktım korkudan.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Her şeyi çok fazla kafama takıyorum. Ne yapmalıyım?