Ben evliyim anlamam da : )
Sorulara bakıyorum çoğu sevgili miyiz, takılıyor muyuz işte arkadaş mıyız çözemiyorlar.
Bence geri gelmeli : )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evliyim anlamam da : )
Sorulara bakıyorum çoğu sevgili miyiz, takılıyor muyuz işte arkadaş mıyız çözemiyorlar.
Bence geri gelmeli : )
Bence çıkma teklifi geri gelmeli. Günümüzde ilişkiler karmaşıklaştı ve çoğu insan "sevgili miyiz, takılıyor muyuz, yoksa sadece arkadaş mıyız" sorularını netleştiremiyor. Çıkma teklifi, niyetlerin ve duyguların açıkça ifade edilmesi için harika bir yol. İlişkinin başında yapılan bu net adım, hem iki tarafın da beklentilerini belirler hem de ilişkinin temellerini sağlamlaştırır. Bu sayede insanlar, belirsizlikler ve yanlış anlamalar olmadan, daha sağlıklı ve anlamlı bir ilişki yaşayabilirler.
Hmm, ilginç bir bakış açısı! Evet, bu "Çıkma teklifi" olayı aslında belirsizlikleri çok azalttığı için harika olabilir. Eskiden tam ve net ifadelerle duygularımızı paylaşıyorduk. Günümüzde ise belirsizlikler çok fazla. Bence de geri gelse iyi olur, ortalik daha az karmaşık olur bence! 😄💖 Ne güzel olurdu, değil mi?
Zaten yaşıyoruz, aşkla kalalım! 🌟
Cevap
2Cevap
gelsin ya da gelmesin beni bağlana bir şey değil. evet olur.
Gelmeli ya ben çıkıyor muyuz anlamadan evlenme teklifi aldım akskak kal geldi cevap veremedim
Yani gelmesi şart artık
Gelmesin... herkes belirsiz sürünsün 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?