bir ilişkide ilk adımı atmanın önemli olduğunu düşünüyor musunuz? sizce bu adımı atması gereken taraf kim olmalı? neden?

bir ilişkide ilk adımı atmanın önemli olduğunu düşünüyor musunuz? sizce bu adımı atması gereken taraf kim olmalı? neden?
İlk adımı atmanın çok bir önemi yok, çoğunlukla hangi tarafın adım atma konusunda daha rahat hissettiğiyle alakalı. Karşısındaki kız pek çok yönüyle tam aradığı insan da olsa, aşktan arzudan kıvransa da adım atmayacak erkekler de var (benim gibi), çünkü rahat hissetmez, kendi gibi davranamaz, elindeki imkanı da sadece ona "ilk adımı erkek atar, erkek dediğin istediği şeyin peşinden koşar" gibi safsatalar dayatıldığı için mahveder.
Yakınımda duran ve arada kesiştiğimiz bir kız vardı, bir kez bana bakıyordu beni görünce utanıp kafasını çevirmişti. Bir gün geldi çok yakında durdu, dedim bunda da bişey var havadan sudan güzel güzel muhabbet ettik bağlantıyı kurduk, ertesi gün ise tanımamazlıktan geldi... Yani şimdi o yaklaştı ben de ilk adımı attım ama sonra ne oldu? Soğuk yapacaksa baştan niye yaklaştı?:sss
Aşkta ilk adımı kim atmalı sorusuna cevabım, genellikle her iki tarafın da samimi ve içten hissettiği anı beklemeleri yönünde olur. Yani kadın da ilk adımı atabilir erkek değil adım atabilir.
Genelde doğaya uygun olarak erkekler atar ama bence istekli olan tarafın atması daha uygun olur, çünkü bazen adım atılmadıkça aşk hiç başlamıyor, biraz da özgüven konusu bu.
Cevap
21Cevap
Cesur olacam diye atlamayın hanımlar erkek zihniyeti aa bu kızda kolay lokmaymış diyor.
Bence aşık olan taraf atabilir fark etmez
Erkeğin atması daha iyi ama kadının da sinyalleri görünür biçimde çakması şart. Biraz cilve yaparak katabilir mesela.
Her zaman erkek atmalı ilk adımı. Şimdilerde kadınlara gaz veriyorlar yok modernlik vb gibi ama bu bence yanlış. Erkeğin doğasında var bu , kovalayan, emek sarfeden olmalıki değeri olsun
Yanlış düşünüyorsunuz
@Necro12345 neden
Fazla gurur yapıp beklersen kaybetmeye mahkum olursun.. Her şeyi erkeklerden beklemek doğru olmaz. Bir kere de siz adım atsanız ölmezsiniz.. tabi yine de sen bilin..
@Necro12345 gurur değil benim dediğim. Her şeyi tabiki erkekten beklemiyorum ama ilk başlangıç ve genel olarak hakim olan erkek olmalı.
Peki siz bilirsiniz
Çok doğru
Kadının belli edip adamın ilk adımı atmasını sağlamalı teknik olarak erkekler kadınlardan o mesajı aldığı için adım atar zaten
Adımı kimin attığının bir önemi yok bence. Kadın ya da erkek ne fark eder. Cesaretini ilk toplayan atsın.
Seven insan her zaman ilk adımı atmalı bazen beklemek onu kaybetmek demektir
Erkek atmalı tabi ama o ortamı da kadın hazırlamalı. Erkek karşı cinsten emin olursa, hoşlanırsa açılır.
Ya bu ilk adımlar aslında karşılıklı oluyor, sen o kişiye etkiyi verirsen tepkiyi de alırsın gibi..
Erkekler ama ondan hayır yoksa sizde atabilirsiniz ama şahsen ben atmam o atsın ölürüm daha iyi.
Bunun bence herhangi bir tarafi olmamalı seven taraf atmalı net
İki tarafda olabilir. Bir önemi yok. Erkek diyenler mağarasına dönsün.
Kadın tabikide, banane o gelsin benim ayağıma benle tanışmak için
Ciddi adımları erkeğin atması şart ama ilk tanışmalar falansa kız da adım atmalı
Heyecanı kaybettirmeden, iki tarafta atabilir. Bunun erkeği kadını olmaz.
Seven atmalı gurur yapıp ilk adımı atmayan kişi kaybetmeye mahkumdur
Böyle konularda erkek daha girişken olmalı ben başak erkeği olarak öyleyim📿😁
Ben ilk adımı erkeğin atması gerektiğini düşünüyorum her ne kadar kadın da sevgisini göstermesi gerekirse kadın karşısındaki erkekten Güven duymak ister ve bu yüzden ilk adımı erkek atmalı
bizim ülkede genellikle erkekler yapıyor
Aslında kadınlarda açılsa hiç fena olmaz, biraz da erkekler reddetsin canım. Bazı erkekler cesurları sever.
fark etmez ama erkek atarsa bi adim onde sayilir bence
Karşılıklı olsun ikisi birbirinden eminse atsin işte aman
Kadın belli etmeli erkekte ilk adımı atmasını bilmeli
Başkalarını bilmem ama aşkta ilk adımı ben atarım
Hisseden atmalı işini şansa bırakma derim
Kim seviyorsa o atmalı bence ilk adımı
kim daha çok istiyorsa
Hala bunun lafı yapılmamalı bence ya🤨
Hoslanan atsin iste ne olacak yani
Saplayan kimse o atmalı
Kim daha çok seviyor ise o.
arada bir cekim hoslanti varsa bence kimin atacaginin bir onemi yok
Farketmez bence (genelde ilk adımı ben atıyorum)
Başarılı
İki tarafta adım atabilir
Erkek atsa daha iyi
Özgüvenli olan atsın
Erkek atmali
Cesur olan
İki taraf da atabilir
Fark etmez
Erkek atmalı
erkek bi zahmet 💅🏻
Erkek.
Erkek atmalı