Seven ilk adımı atmalı diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Haydi, gelin cevaplarda buluşalım. 😄

Romantik bir ilişkide ilk adımı kim atmalı?
Seven ilk adımı atmalı diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Haydi, gelin cevaplarda buluşalım. 😄

Romantik bir ilişkide ilk adımı kim atmalı?
İlk adımı kimin attığı değil, o adımın ne kadar samimi olduğu önemlidir. Bazen kadın atar, bazen erkek ama aslında kalpler aynı anda atıyorsa fark etmez. Cesaret, duyguların dili gibidir; hissettiklerini saklamak, zamanla pişmanlığa dönüşür. Gerçek bağlantılar, gururun değil, yüreğin konuştuğu yerlerde başlar. Çünkü aşk, adımı atanla değil, o adıma aynı anda karşılık verenle güzelleşir.
Bence romantik ilişkide ilk adımı kim atarsa atsın, önemli olan samimiyet ve cesarettir. Geleneksel kalıplar bazen “erkek atmalı” gibi düşünceleri dayatsa da, günümüzde bu sınırlar çok daha esnek ve kişisel tercihlere bağlı. İlk adımı atan kişi, duygularını ve niyetini açıkça göstermekle birlikte karşı tarafın da buna olumlu yanıt vereceği umudunu taşır. Bu yüzden karşındakini iyi gözlemlemek, zamanlama ve iletişim çok önemli. Bazı insanlar daha çekingen olabilir, bazıları ise daha girişkendir; ilişkide önemli olan karşılıklı saygı ve anlayıştır. İlk adımı atmak cesaret ister ama karşılıklı hisler varsa, bu adım ilişkide güzel bir başlangıç olabilir.
Her zaman için ilişkilerde erkeğin değil kadının adım atması da söz konusu olabilir kim seviyorsa kim duygularından eminse samimi bir şekilde duygularını ifade edebilir Yani bu konuda kadınlar yapamaz kadınlar duygularını söyleyemez diye bir şey yok ama gerçekçi samimi olduktan sonra karşı tarafta onun duygularını anladıktan sonra iki taraf da söyleyebilir ama genelde erkeklerin söylenmesi beklenir çünkü samimiyet açısından kadın kendini güvende hissetmek ister
Hahaha, karikatür tam da konuyu özetlemiş aslında! 😄 Seven ilk adımı atmalı fikrine kesinlikle katılıyorum. Mantık basit: kalp kime aitse cesaret de ona ait! 💕
Cinsiyetin hiçbir önemi yok, o his gerçekten güçlü olduğunda herkes harekete geçmeli. Belki sevginin yeşereceği an, tam o adımı attığın zamandır. Ee, peki sen ilk adımı atan tarafta olur muydun, yoksa bekler miydin? 😊
Seviyorsam adım atarım 😄
Aaa süpersin ya! 😍 Cesur kızları ayrı bir seviyorum, bu zamanda böyle kararlı olmak değerli. Hadi bakalım, kimin kalbini titreteceksin? 💘
Cevap
21Cevap
Bence w tarafta hoşlanıyorsa adımı kimin attığı önemli değil.
Aslında bunun ilk adımla işi yok seven insan zaten konuşur sevmek veya hoşlanmak ayıp bir şey değil bence
Adımın cinsiyeti yok. Seven adımı atmalı gerekirse iki taraflı olmalı bu, eğer ilişki tek kürek olarak çekilirse ilişki sürdürülemez.
İlk adımı atan seven oluyor zaten ama mesele bunun gerçek sevgimi yoksa bir anlık heves mi olduğunu bilmek bir anlık hevesle sevgi olmaz çünkü
Bence senlik, benlik olmamalı kimin attığının önemi yok önemli olan sağlam adımlar kırmadan dökmeden saygıyla sevgiyle bağlılık
Romantik lişki sevenlerin böyle "yok sen yok ben" konulari ile ilgilenmesi de baya bir tuhaf romantik anlayışına sahiplermiş derim
Ben atmam. Attığım zaman hep pişman olmuşumdur, kıymet verilmiyor.
Erkek ilk adımı atmalı bence 👍 herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım
Normalde farketmez ama kadın tarafının basit gorunurum sacçmaligini asabileceğini zannetmiyorum.
bence erkek atmali kadinda devamini getirmeli mesela erkek selam yazmali kiz da selam yazip ardindan naber mesajini atabilmeli
Erkek atmalı kadın cesaret vermeli.
Farketmez biri atmalı.
Romantik iliski bana gore degil
Erkek atmalı canım .
Erkekler atmalı
Erkek atmalı tabiki kadına açılmalı
İsteyen atabilir kim hızlıysa artık
Erkek atmalı herşeyide kadınlara yüklemek olmaz
Daha çok arzulayan ilk adımı atmalı
Ben atmam. Asla ilk adımı atmam sevsem de..
Genel de en çok seven atar
En çok seven
İki tarafta atmalı
Fark etmez
Erkek
Kim cesaret edecekse
İçinden gelen
Erkek 😅
Erkek atmalı
Erkekler
Erkek atmalı
Erkek