Eşim beni aldattı ben bunu ifşa edip boşanmak istedim benden özür dilemek yerine beni neden rezil ettin kimsenin yüzüne bakacak yüzüm kalmadı diyerek bana hayatı zindan ediyor 2 defa boşol dedi beni istemiyor hem suçlu hem güçlü bu evde sığıntı gibiyim nolur bana bir yol gösterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBoşanmalısın çünkü hayatına bu şekilde devam edersen ne kendine inancın kalır ne de sağlıklı bir anne olabilirsin. Ailenin çocuğunu kabul etmeyeceğini ve eşinin seni çocuğunla tehdit ettiğini yazmışsın. Eşinin tehditlerine uzun süre askıda kalacak çünkü bebeğin henüz 5 aylık yani bebeğin anneye olan ihtiyacı kendine ifade edememesi sebebiyle 3-4 yıl daha seninle mahkemede buna karar verir zaten. Boşanma konusunda da zaten bebeğiniz için zaruri bir nafaka ödemesi yapacak ayrıyeten sende kendin için nafaka talep etmelisin ve kanıtlı bir aldatma tehdit var ise tazminat davası açarak yüklü bir tazminat alabilirsin. Maddiyatım yok dava masraflarını karşılayamam dersen de masrafları karşı tarafa aktarabilirsin tabi bunun bazı şartları var. Yani demem o ki boşanınca bebeğime nasıl bakarım korkun varsa alacağın tazminat ve nafaka ile bir süre idare edebilir sonrasında sana uygun bir iş ile maddi gelir sağlayabilirsin. Kolaylıklar dilerim her türlü zor bir süreç içerisindesin umarım en kısa zamanda senin ve bebeğin için en iyisi olur 💎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKuzum ya kulagina kupe olsun bir kere yapan hep yapar karakteridir aileden gelmedir şudur budur ama devam edecektir unutma... Bazi aileler millete rezil olmayalim kizimiz ana evine dondu demesinler diye hatta cocuklari da var ortalikta rezil olurlar bu sekilde idare edelim gjbi dusuncelerle evliligi devam ettirirler bir de erkektir zmanla yapmaz sen evde kocani bagla gibi laflarla devam karari alirlar... Sen eger meslek sahibi isen bitirmende sakinca yok zaten o gucun var ailende yaninda ise... Yalniz bu surecler cok zor aile baskisi toplum baskisi diyelim ki ayrildin anandan dogduguna muhtemel pisman olacaksin niye mi belki hayatina birini almak isteyceksin denk birini bulman zor denk bulamadin herseyin sorun olur cocuklu olursun bosanmis olursun cirkin cirkin laflar yine cocugun varsa baba rol modeli uzakta olacak, maddiyat problem olacak yine dusunsene sana verdigi nafaka şu bu devede kulak gibi bisey oluyor kanma bunlara guvenmede zaten vermek istemeycek bir noktada artik ugrasirsin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmaktan başka yapacak neyin kalmış ki. Karşında seni kesinlikle anlamayacak ve sana yaptığı kişisel hakareti kabullenmeyecek biri var. Bunun en etkin çözümü ayrılıktan yana duruyor.
Kendi hayatını sana hiç değer vermeyecek olan biri ile heba etmeni önermem. Hayatının geri kalanını daha iyi geçirmek için önüne çıkmış olan bu şerri, hayra dönüştürmek senin elinde. Mutsuzluk ile mutlu olabilme ihtimali arasındasın. Umarım doğru bir karar ile doğru bir hayata adım atarsın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, yaşadığınız durum gerçekten üzücü yani Allah düşmanımın başına vermesin derler ya hakikaten öyle bir durum. Bence onun sizi artık nasıl lanse ettiğine bakmayıp yollarınızı ayırıp kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmaya bakmalısınız.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Çok üzücü bir durumdasın, kalbim seninle 💔 Bu gerçekten zor bir mesele. Eğer eşin seni aldatmışsa ve üstüne böyle davranıyorsa, seni hiçe sayıyorsa, kendini bu ilişkide daha fazla yıpratmamalısın. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli. Aileden, arkadaşlardan ve özellikle bir uzmandan destek alarak adım atman en doğrusu olabilir 🍀 Unutma, senin değerin çok büyük ve hak ettiğin sevgi, saygı en iyisi! 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
49Cevap
Bu gerçekten çok zor bir durum, duygusal olarak çok karmaşık hissediyor olabilirsiniz. Öncelikle, kendinize olan saygınızı kaybetmeyin. Aldatma hiçbir şekilde haklı görülemez ve kimse size suçlu olduğunuza dair bir etki yaratmaya çalışamaz. Eşinizin tutumu, onun sorumsuzluğu ve yaptığının bedelini karşılamaktan kaçmasıyla ilgili. Kendi duygularınızı ve haklarınızı ihmal etmeyin.
Şu anki durumda, yapabileceğiniz en sağlıklı şey, kendinizi bir şekilde duygusal olarak toparlamaya odaklanmak olabilir. Kendi değerinizin farkında olun. Kendinizi ifade etmek, hislerinizi net bir şekilde ortaya koymak ve sınırları belirlemek çok önemli. Hangi durumda rahat edeceğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu düşünün.
Eğer boşanma düşünceniz varsa, bunu hukuki açıdan doğru şekilde yapmak en sağlıklısı olacaktır. Bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrenmek, kendinizi güvence altına almak adına faydalı olabilir. Ayrıca, ailenizle veya güvendiğiniz dostlarınızla konuşmak, sizi anlayan biriyle duygusal destek almak da bu süreçte yardımcı olabilir.
Önemli olan, siz kendinizi iyi hissetmedikçe ve sağlıklı bir ortamda yaşamaya devam etmedikçe, hiçbir ilişkide ilerlemek mümkün olmayacaktır. Kendinizin ve ruh sağlığınızın öncelikli olduğunun farkında olun.00 YorumlaYani hem aldatıp da hem üste çıkması tabii ki doğru bir şey değil O şu anda sana duygusal manipülasyon uyguluyor yani ben aldattım diğeri hatasını kabul etmek yerine zeytinyağı gibi üstüne çıkmaya çalışıyor. Bu durumda sen haklısın ama nasıl bir evliliğiniz vardı veya neden yaptı bilemiyorum Ama yaptığının hoş karşılanacak bir şey olduğunu söyleyemem
00 Yorumla
1 yılboşanma davası açacaksın enden sığıntı gibi olacaksın ki
10 Yorumla
1 yılÖyle bir insanla uğraşmaya, dinlemeye bile değmez. 1 dakika yanında durmamalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa aynısını yaşadım ya adam eve kadın attı da kadın olsaydın bana sahip çıksaydın üstünden üzerime gelmeye başlamıştı işin kötüsü boşanmak gibi bir özgürlüğüm de yok ve hala evliyim onunla o kadar acı bir durum ki anlatamam rezilliklerini arsizlikla kapatmaya çalışıyorlar
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yok?
Cevap sahibi1 yıl@adeliaAdel anlatırım da herkes görsün istemiyorum açıkçası
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan kurtul
Ne gerek var şu sümsüğü kocam diye millete tanıtmana
Bir kez aldatan 40 kez daha aldatır. Bu yüzden boşan. Gerek yok bir saniye bile düşünme. Sen yapsan mezara gidersin o yapınca seni suçluyor bu erkekler çok yüzsüz. Çoğu erkek de bu kafada aklı olan kadın evlenmez. Hayatını yaşar 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılBoş ol demek zaten boşanmak demek. Dava açarsa kanunen de boşanırsın nafaka alır hayatına devam edersin. Nafaka ödemeyebilir de bunu da göze al.
00 Yorumla
1 yılBende hemen hemen aynı şeyi yaşadım. Eşimden boşanalı 2 yıl kadar oldu. Senin insan elindekinin nankörüdür. Kıymetini bilmiyorsa ne olursa olsun bir şekilde uzaklaşmaya ve boşanmaya çalış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Zaten kararınız belli, bu sizi üzüyor ve üzmüş.. Bir süre görüşmeyin varsa ailenizin yanına gidin uzaklaşınca karar vermek daha kolay olur. Hem daha sağlıklı olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşa o zaman nafakanı alır ailenin yanında gül gibi geçinirsin iyi bir avukat bulursan tazminat vs de alırsın
08 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor mecbur kaldım geri döndüm
- 1 yıl
Hiçbir şey yapamaz eşin rahat ol sen
- 1 yıl
Ya şu boş laflara hala kanıyorsunuz ya yuh size
- 1 yıl
Bizim insanımız çok saf çünkü
Soran1 yılNasıl bir psikopat olduğunu bilmiyorsunuz
- 1 yıl
Anlat bilelim
- 1 yıl
Onun psikopatlığı gücü yoksa sökmez canım benim
- 1 yıl
Boş konuşuyor kanun var, bi hayat kur kendine gel sonra evladın zaten senin güzelim benim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAbla s*ç ağzına hayatını zindan et herife bak hem suçlu hem güçlü yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrıl gitsin niye çekiyorsun ki öyle bir insanı. Hem suç onda hemde üste çıkmaya çalışıyor hiç kimseye boyun eğme sevsen bile.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ailen destek ise bir işe gir sen çıkar onu hayatindan dik dur. Ondan önce de bir hayatin olduğunu hatırla..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılManipule edilmiş bir insana ne kadar yol gösterirsem göstereyim kendi bildiğini yapar, ayrıl işte napacan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden boşanmıyorsun peki, böyle biriyle ömür geçer mi kendine yazık..
02 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor mecbur kaldım geri döndüm
- 1 yıl
Allah sabır versin sana
1 yılAdamı neden ifşa ettin? Ben olsam bosardim böyle karıyı
06 Yorumla
Soran1 yılAllah belanızı versin
- 1 yıl
Takılıyorum:) gerçekten de Allah belasını versin pzvngin. Okurken delirdim. Çocuk var mı?
Soran1 yıl5 aylık
- 1 yıl
Kıyamam ki. Adam genel olarak nasıl biri?
Soran1 yılSinirli ve sadakat siz
- 1 yıl
Evlenirken? Böyle miydi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. umarim cozulur. keske buytmeden bosansaydin
06 Yorumla
Soran1 yılBoşanmak istedim ailem çocuğunu bırak gel dedi geri dönmek zorunda kaldım
Soran1 yılSon durum şu sığıntı gibiyim boğuluyorum intiharın eşiğindeyim
Soran1 yılBen eşimi çok seviyorum aşığım ben boşanmak istemiyorum aslında onun gözünu korkutmak istedim ama ters tepti arsız hırsız ev sahibini bastırdı
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence boşan en sağlıklısı. Çünkü bir kez affedince enayi konumuna düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılZaten gitmek istiyorsan git diyor ama gidemiyorum ailem bebeğini bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor çok çaresizim
zina mı etti? yoksa başkasına imam nikahı mı yaptı?
04 Yorumla
Soran1 yılZina
Soran1 yıl5 aylık bebeğim var
Adam seni kafasında bitirmiş.
adam aldatmış olabilir. İlla rezil etmene gerek yoktu. Siz kadınlar çok hazımsınıx00 Yorumla
1 yılKocanın gözü önünde biriyle birlikte ol sende aynısını yap ona
02 Yorumla
Soran1 yılBen namuslu bir kadınım asla yapmam Allah'tan korkarım
- 1 yıl
Valla namussuz olduğunu asla ima etmedim.
Siz yaparsınız yapmazsınız buna da bir şey diyemem asla haddime değil.
Benim görüşüm bu şekilde kalbimi acıtanın kalbini acitirim
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim annem de aynısını babama yaptı. Babam da özür dilemek yerine ifşa etmesine sesini çıkardı şimdi hala evliler zort da hayatını zindan etmene gerek yok boşan illa ki hayırlı bi kapı görünür sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılNasıl anladın seni aldattığını ve nerede nasıl söyledim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılİfşa ettiysen neden boşanmıyorsun. Çocuk mu var. Çalışmıyor musun. Seni bu adama bağlayan ne.
00 Yorumla
1 yılBoşan ama istersen tüm parasını da alabilirisn
00 Yorumla
1 yılabla adam bi hata etmiş sen de ateşe körükle gitmişsin iyice çıkmaza sokmuşsun olayı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Bro bas git sen adliyeye aldatmış seni boşolmuş olmamış be fark eder?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmak için adım attıysan neden boşanmıyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. mahkemeye git bu adamdan boşanmak istiyorum de sıkma canını
00 YorumlaArkadaşım ayrım birde boşol dedi derken o ne oluyor?
00 YorumlaHakkını veremeyeceğin işin pwşinw neden düştünki. Ayrılmayacaksan neden ifşaladın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHem suçlu hem güçlü seni manipüle etmeye çalışıyor tabi rezıl edeceksin devam et rezıl etmeye hem aldatıyolar hemde yakalanınca ağlıyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kötüyüm intiharın eşiğindeyim beni istemiyor artık
Cevap sahibi1 yılİntihar felan yok akıllı ol çocuğunu ortada mı bırakacaksın
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi yapmışsin şimdi yapacağın şey hemen dava açıp onu evden uzalaştırmak. Evin kilidini de değiştir yoluna devam et ama onu asla eve alma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemedin mi benim yüzumden değil kendin yaptıkların yüzünden milletin yüzüne bakamıyosun. Aç davayı, kov evden, deli gibi de tazminat al
00 Yorumla
1 yılKoy tekmeyi gitsin aldatandan hayır gelmez sebebi ne olursa olsun eğer başkasına aşık olduysa gelip ilk başta bunu seninle konuşması gerekirdi senden boşanması gerekirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden aldatmış peki? Cinsel mi, duygusal mi?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@zürazhr oturup konuşabilir bence
1 yılAbla kesinlikle boşanmalısın. Adamdaki rahata bak hem suçlu hem güçlü. Adamı boşa , ifşaları mahkemede göster bilmiom ama belki öylece sana nafaka falan verirler ki bence vermililer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun yapmış olduğu karaktersizliktir lakin sizin ifşa etme hakkınız yoktur.. Yasal yollardan bu işi en kısa sürede çözmeniz gerekir..
00 Yorumla
1 yılBence bi an once bosanmalisin yoksa kendini daha cok yipraticaksin bu ilişkinin kurtulur yanı kalmamis gibi duruyor
00 Yorumla
1 yılHemen topla eşyanı cik evden bir yolunu bul yani öğrendiğin gün aslında çekip gidecektin kimse seni zorla tutamaz. Polisi ara. kades indir
00 YorumlaZor bir durum aldatmanın cinsiyeti olmaz uzaklaş evden aile evine dön kafanı topla
02 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor
1 yılabla bosan gitsin boyle biriyle hayat mi gecer allah askina 30una gelmeden saclarin agarir
10 Yorumlayavuz hırsız ev sahibini bastırımış takma gönder
00 YorumlaSeni saf seni hem suçlu hem güçlü kocan varmis sen saf olunca
00 Yorumla
1 yılDerdimiz bitti seninkine bakalım tamam
02 Yorumla
Soran1 yılNe boş bir insansın
- 1 yıl
Evet
Boşanmaktan başka çare olduğunu düşünüyor musun?
010 Yorumla
Soran1 yılPeki ne yapmalıyım cocuğumu nasıl bırakim bu zalimin eline aklım kalır
Soran1 yılVelayet bende olsa bile o psikopatın teki çocuğu yurt dışına bile götürür
Soran1 yılAllahından bulsun
Soran1 yılBen onu çok seviyorum gerçekten ayırılırsak ya deliririm ta intihar ederim çocuğum annesiz kalır
Boşanmak en doğrusu senin için
01 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zaten bitmiş o evlilik bosanmalisin
03 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor geri dönmek zorunda kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılO evde yaşama artık ya
02 Yorumla
Soran1 yılAilem çocuğunu bırak gel diyor beni başkasıyla evlendirmek isterler nasıl bırakim yavrumu ben bir anneyim eşimde başkası hayatına girerse çocuğun yüzünü bile göremezsin diyor mecbur kaldım geri dönmeye evladımı bırakıp koca derdine düşememki
- 1 yıl
Ne diye bilirim ki
1 yılEn iyisini yapmiśsin 👏👏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eşinden boşan haketmiyor
00 Yorumla
1 yılBosan ya kurtul ondan
00 Yorumla
1 yılSeni istemiyor bu kadar net
00 Yorumla
1 yılBoşanma davası aç ilk duruşmada hakim boşar sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBavulunu al kaç bir tane erkekle anlaş işi pişir sende. Kısasa kısas
00 Yorumla
1 yılSende hayatina bak zevkini yasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılekonomik özgürlük çok önemli işte. üzüldüm...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yılbence boşan ya değer buna
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMuhattabi kesmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapacağın şey belli boşan gitsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldattı ama beni suçlu gösteriyor, bana yol gösterin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler