Kocamı aldattım nolur yardım?

6 senelik evliyim 4 senedir aşırı kopuk ve mutsuz bi ilişkimiz var hep zıt ve kavgalıyız özelimiz yok sosyal hayat yok. Eşimden önce çok büyük bir aşkım vardı eşimle bir daha ona dönmemek için evlendim saplantılı psikopat bir ilişkiydi ama hep kalbimdeydi açıkçası. Bugün öyle bir tesadüf ki bimde karşılaştık kolunu tuttu seninle konusucaz diye tabi tersledi falan evi bimin biraz ilerisinde. Kendide evli ve çocuklu. Konuş dedim en son ama beni ikna etti eve gitmeye. Bir iki konustuk sonrasında çırılçıplak ve kan ter içinde buldum kendimi kendi evinde bunu yapmaya cesareti olacağını bilemezdim ve kendimde sevmesemde asla aldatmam sadakat çok önemli diyenlerdendim. Çok pişmanım çok ama anlatamam öyle cinsel bi dürtü macera değildi yani sanki mıknatıs vardı karşımda öyle hasret kalmışım öyle muhtaçmışımki. Afedersiniz 2 saat boyunca mola vermeden dudakları ayırmadan kesintisiz devam ettik daha devamı gelirdi gitmek zorunda olmasam. Ben giderken bağıra bağıra ağladı. Gerçekten istediğim bu değildi eşime karşı çok pişmanım şu an eşimle büyük kavgalı oldugumuz haksız yere birsürü hakaret yediğim halde. O beni itti hep dedim yapma diye. Yinede yaptıgım yanlıs ama bilemiyorum. Sizce eşime anlatayım mı özür dileyerek ya da boşanayım mı? Bugünden sonra bi daha eşime dokunabilir miyim bilmiyorum zaten 2 aydır arkadaş gibi bile değiliz asla dokunmuyoruz
Kocamı aldattım nolur yardım?