Kocamı aldattım napmalıyım?

Evliliğimizin 3. Yılı dolmak üzere kocam son zamanlarda işine daha çok önem ve yoğunluk göstermeye başladı çocuk istediğimizden dolayı. Bende evde yalnız kalmaktan sıkıldım ve içimde tarif edemediğim garip bi boşluk vardı. Bir gün tesadüfen lise arkadaşımla karşılaştık (erkek) bayadır görüşemiyorduk aramızda biraz sohbet döndükten sonra bana kahve içmeyi teklif etti bende kıramadım ama kocamın haberi yoktu biraz kahve içip muhabbet ettikten sonra kalkmak istedim oda son anda kalkarken numaramı istedi hiç kotü düşünmemiştim bu yüzden numaramı hemen verdim. Eve geri döndüğümde kocam hala evde değildi mesaiye kalmış ne zaman dönüceksin diye aradım oda biraz geç döneceğim beni bekleme dedi bende bu durumdan sıkılsamda bir şey diyemedim sonra telefonuma buluştuğum lise arkadaşımdan mesaj geldi canım sıkıldığı için orada biraz mesajlaşıp dertleştik kocamla olan durumdan söz ettim ve bana gayet ilgili davrandı ve güzelce dinledi buda benim hoşuma gitmişti. Bi süre sonra lise arkadaşım beni arayıp yemeğe gitmek istediğini söyledi kocam gene mesaiye kalıcağını söylemişti bende arkadaşımı kıramayıp kabul ettim neyse yemeğe gittik gayet hoş ve tatlı bi yer seçmis beni kendi arabasıyla aldı güzel bi yemekti sonra yemeği yiyip kalktık hesabı ödedikten sonra bana bişeyler içmek istediğini söyleyip teklif etti bende kabul ettim nede olsa kocam eve geç gelicekti biraz eğlenceden bir şey olmıycağını düşündüm ve bara gittik biraz içtik bende o sıra evliliğimden gene bahsettim oda benim üzüntüme ve sorunlarıma karşı yardımcı oldu öyle olunca içimdeki garip boşluk duygusu biranlık değişiverdi neyse sonra duygusal boşluğumdan yararlanıp evine davet etti o sıra sarhoş olduğum için çok tereddüt etmedim içimdeki yalnızlık hissi birazda olsa gitmişti sonuçta evlerine geçip biraz dizi falan izledik sonra istemsiz bi şekilde ona yakınlaşma isteği duydum içimde dindiremediğim bi istek vardı oda bu durumu fark edince olanlar oldu ben yaptıktan sonra hem rahatlamış hemde kötü hissettim o an napıcağımı bilemedim eve gitmek istediğimi söyledim beni eve bıraktı bundan bi süre sonra kocam eve geldi yüzüne bakamadım yatakta bana sarılmaya falan çalıştı ama istemedim içimdeki kötü berbat histen dolayı şimdi napıcağımı bilmiyorum hala işe fazlasıyla yoğun ve özen gösteriyor bişeylerde diyemiyorum birsey söylemek istediğimde öyle kalıyorum napıcam yardım edin lütfen.(rezil biriyim biliyorum ama yardım etmeniz gerekiyor lütfen.)

Kocamı aldattım napmalıyım?