sevmez, saymaz, sürekli hakaret , aşagılama 3 senelik evliyiz evlilik yıldönümüzüz bile kutlamadı , sabah gider gece 2 de gelir 1 bucuk yaşında kızımız var boşanmayı düşünmüyorum boşanmak onun için ödül olacak bende sevgiyi işgiyi dışarda aramayı düşünüyorum , sizce be yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Öncelikle merhaba. Evlilik çok önemli bir seçimdir. Boşanmak ta çok ciddi bir karar. Boşanmanın eşine ödül olacağını düşünüyorsun. Ve farklı arayışlar içerisine girmek istiyorsun. Bu şekilde bir ilişki yaşamak ne kadar sağlıklı olabilir. Önce durup bunu bir düşünmelisin. Boşanarak eşine ödül vereceğini düşünürken, mutsuz bir evlilik içerisinde aldatmayı düşünerek kendini cezalandırdığı düşünüyorum. Bence öncelikle kendine sorman gereken şey tam olarak ne istediğin. Ne istiyorsun? Hayat insanın eline bir kere geçer ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.
'Blogistgirl' olan ismimi değiştirerek 'Blogist' olarak yeniden üye oldum. Dileyen buradan takip etmeye devam edebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO seni aldatmıştır zaten büyük ihtimalle. Ama sen böyle bir karaktersizlik yapma boşan.
33 Yorumla
Soran+1 yılbende beni aldattığını düşünüyorum zaten bütün sinirim bu yüzden
- +1 yıl
Adın özlem dimi? :D
- +1 yıl
@TETİKÇİADAM Nasıl bir aptal evladısın s. git canımı sıkma benim lale damgayla seni üst üste koyup tokatlarım aldat mı dedik ırzını s. ktiğim
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin için hiçbirşey olmaz ama senin adın kusura bakma o.. ya çıkar.. boşanmak eşine ödül olur diye düşünecek raddeye gelmişsen asıl boşanmak isteyen sen olmalısın.. eşine ödül olacak diye kendine zul olan birlikteliği sürdürmemelisin.. ne halt yiyeceksende kimsenin nikahı altında iken yeme.. boşan çocugun velayetini eşine bırak ondan sonra sana kalmış kendine yakışanı yapıp yapmamak.. kusura bakma sözlerim sert olmuş olabilir ama neden ne olursa olsun devlet ve toplum nazarında evli bir kadın san evli bir kadın gibi davranmalısın.. başkasının nikahı altında iken başkasının altına yatamazsın...
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama boşan demek kolay boşanmak zaten başlı başına bir travma neyapacagımı bileniyorum
Cevap sahibi+1 yılboşanmak zor ama başkasının altına yatmak kolay öylemi.. neyse hanımefendi sizi size bırakalım.. uzatmayalım..
+1 yılZaten o seni aldatıyor sanırım. Bu halde yani başka bir açıklaması yok. Sende kendi kendine destek arıyorsun. Ben vereyim sana o desteği. Boşanmak ona ödül , sana zulüm madem. Boşanma, git aldat. Günlerce başka başka kişilerle aldat. Sana vermediği değeri başkalarında bul. Olur mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyorsun dediğimde kabul etmiyor ama aldaatığını hissediyorum bir bayan hisseder ama ortaya cıkaramıyorum
- +1 yıl
Hissedersin tabiki doğal olarak. Kadınsın sonuçta. Ortaya çıkarmak da zor olur. Telefondan falan belki anlarsın zor bir ihtimal çünkü o işi dikkatli yapar bence ama dene istersen araştır biraz yok mu hiç belirti
Soran+1 yılbelirti var iş yerindeki bir kadından şüpheleniyorum
- +1 yıl
İspat edince boşanacak misin peki?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
105Cevap
+1 yılkadın köyün imamına gitmiş. kocamı aldatacağım. ilgisiz sevgisiz aşksız olmuyor üstelik benide dövüyor intikam alacağım yalnız kiminle aldatırsam az günah işlerim diye sormuş. hocada aldatacağın kişiye göre değişir demiş. kadın köyün öğretmeniyle aldatırsam günahı ne olur demiş. hoca 3 yıl ateşte yanarsın demiş. muhtarla aldatırsam diye sormuş. hoca 5 yıl yanarsın demiş. kadın imamla aldatırsam yani sizinle yatarsam ne kadar günahım olur diye sormuş... hoca ellerini oğuşturmuş bire zındık. demek doğrudan cennete gitmek istersin sorgusuz sualsiz haa demiş... bilmem anlatabildimmi.. mersinden sevgiler
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba. Evlilik çok önemli bir seçimdir. Boşanmak ta çok ciddi bir karar. Boşanmanın eşine ödül olacağını düşünüyorsun. Ve farklı arayışlar içerisine girmek istiyorsun. Bu şekilde bir ilişki yaşamak ne kadar sağlıklı olabilir. Önce durup bunu bir düşünmelisin. Boşanarak eşine ödül vereceğini düşünürken, mutsuz bir evlilik içerisinde aldatmayı düşünerek kendini cezalandırdığı düşünüyorum. Bence öncelikle kendine sorman gereken şey tam olarak ne istediğin. Ne istiyorsun? Hayat insanın eline bir kere geçer ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.
00 Yorumla
+1 yılHuyuna gitmeyi denesen sen boğdukca daha beter olur keyif senin ama haramı helalide düşün kızınıda düşün bu işin sonun kötü olacagınıda düşün hiç birşey gitli kalmaz
80 Yorumla
+1 yılBence aldatmalısın! onursuz, gurursuz zavallı aciz bir kadın olmayı seçmelisin. Erkeklerin maşası fah*şesi olmalısın çocuğuna saygısı olmayan bir anne olmalısın evet aldatmalısın.
100 YorumlaKendini düşürme dik dur güçlü ol kendi ayaklarının üzerinde dur bosan kendi evini kur daha sonra yüreği güzel bir adama denk gelirsen sevgi ara başka türlü inan daha çok yıpranirsin sevgiyi dışarıda arayan evli bir kadına başka bir erkek iyi gözle bakmaz başka şeyler arar. Bu böyledir aksi sadece filmlerde olur
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşan
aslında en baştan böyle biriyle evlenmeyecektin hadi evlendin hemen çocuk yapmayacaktın. bu devirde bu kadar çocuk yapma merakı ilginç bu çiftlerde. evlenin ama 3-4 sene çocuk yapmayın iyice tanıyın birbirinizi gezin tozun sevişin nedir bu çocuk merakı02 Yorumla
Soran+1 yılböyle olacagını bilsem zaten evlenmezdim ve cocuk yapmazdım
Cevap sahibi+1 yılbence ayrıl aldatma
+1 yılBoşansana ya aldatmak nedir? Bu sefer haklıyken haksız duruma düşersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadıklarını 2 kelime ile ne sen anlatabilirsin , nede biz anlayabiliriz. Yaşam senin, seninde isteklerin ve arzuların var. Aldatırsan ve yakalanırsan çok sıkıntı yaşarsın. Haklıyken , haksız konuma düşersin. Benim tavsiyem öncelikle kocanı anlamaya çalış , neden eve geç geliyor? Evde huzur bulamıyor mu? Senimi sevmiyor? Ona huzurlu sevgi dolu bir ortam ayarlamaya çalış. Olmazsa yolunu ona göre seçersin?
00 Yorumla
+1 yıleger ılgıyı dısarda arıycaksan boşan. olduda aldattıgını öğrene o ilgisiz kocan bırden kıskanclık trıbıne gırer sana olmadık şeyler yapar. o yuzden boşan kımseye bağlılığın olmadan ne yapıyorsan yap kımseye hesap vermek zorunda kalmazsn
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak bence sana ödül olacak. Niye bunları çekmek zorunda bırakıyorsun kendini. Aldatmak ne olursa olsun karaktersiz insanların işidir.
20 Yorumla
+1 yılÇocuguna yazık dogru dusunmussun bosanma aldatma demeyelim de arkadas edinebilirsin ama böyle hani samimiyetin biraz iyi olur edindigin arkadasinla sonrasinda o ona fena koyar zaten merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünyanın en değerli varlığına sahipsiniz eşinizi ve yaptıklarını düşünmek yerine kendinizi kızınıza adayarak hayatınızı çok güzel bir şekilde yaşayabilirsiniz.
31 YorumlaBoşan niye çekesin ki... hayatını heba etme geçen zaman geri gelmez...
30 Yorumla
+1 yılAldat aldat kodumun karaktersizleri sizin gibi namussuzları gördükçe evlenmeyi kafamın ucundan bile geçirmiyorum.
10 YorumlaBosan. Oda seni aldatiriyor ortada yani. Sakin aldatma
12 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyormudur kesin
- +1 yıl
Vay urusbu kendi gibi herkesi kşar sanıyo bak birde iftira atiyo oda seni aldatiyodur diyerek bu pisliği kapatmaya çalışıyo senin gibi rosbular sokakta karşıma çıksan 1 tek kurşun sıkmam o kadar değersizsiniz gözümde direk doğrarım kasap gibi satırla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatman karaktersizlik olur aynı seyleri yaşadım gördüm 3 yıl evli kaldım çocuk yok tabi bende sırf aldatmamak için yanlış yapmamak için ayrıldım boşandım
bence hiç o kulvara girme çocuğun mutsuz bir ailede büyümektense ayrı büyüsün10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIlk boşan sonra istedigini yap dsrim tamam o dana herseyi haketmis ama sen onun yaptigi hatayi yapma derim ve bide aile büyükleri uyarsin belki kendine gelir
00 Yorumla Sadece tek bir cümleyle birşey söylemek inan çok zor.
İstersen konuşalım bu konuyu özelden.
Birşeylerin açık saçık olmasını istemem.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılBosanmayi dusun bence. Karsi tarafin suclulugunu ispat edebilirsen tazminat falan da alabilirsin. Bosanmak odul degil ceza olur.
Ama son karar senin tabii ki.00 Yorumla Aldatmak ne kadar saçma. Boşanmak istemiyor ama aldatmak istiyorsun saçmalığın daniskası. Sırf soru sormak için sormayın bence
00 Yorumla
+1 yılHe mm. Kk aksam kadar vurdur ondan sonra gel koca parasi ye la mal git bosan ayrica bir cocugum var diyosun hayatini ona adaman lazim avel
00 Yorumla
+1 yılilginc herseyde haklı görünüyosun ama aldatma agır boşansan cok kötü duruma düşebilrsin en dogrusunu sen bilirsin yinede
00 Yorumlayanlış düşünüyosun boşandıkdan sonra kendine yeni düzenli hayat kurabilirsin hayatına birini alabilirsin
00 Yorumlaaldatmak çare değil ki. ama derdini dinlemeye farklı bir çözüm yolu bulmana yardımcı olmaya çalışırım dilersen
00 Yorumla
+1 yılDerdi ne bu adamın akli dengesi yerindeyse bir konuş ya da derdini biliyorsan ona gore sende bir cozum ara. Unutma O küçük kız büyüyecek bir gün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kendine yazık edersin cidden ayrılmak daha mantıklı değil mi eğer seni sevmiyorsa aldatsan ne değişcrz üzülmez ki hem öğrenirse sana da kızına da zarar verebilir bence ayrıl kendine yeni bir hayat kur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aldatacagına bosanıp hayatını yaşamanı öneririm. bu daha onurlu bir davranış olur bence
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin o zaman yok kocama saklayacsm tok evliliğe saklayacam dersiniz evlenince de mutsuzum falanım filanım yok oyle bir dunya
10 Yorumla
+1 yılBirini aldatmak kendine yapacağın saygısızlık olmaz mı sen kendine yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünmeye başlamışsın zaten.. sadece destek arıyorsun kendini rahatlatmak için..
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dremre34 herkes kendi yaşadığını çektiğini bilir.. o yüzden yapıp yapmama kararı kendisinin elbette.. bir şey diyemem..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayı düşünme bence ayrılıp özgür ol. Çnk senin bir evladın var ve ona örnek olucaksın. Onun geleceği için en kısa sürede boşanman en iyisi
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHayır
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aldat gitsin böyle hayatmı geçer
madem boşanmakta istemiyorsun..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Bence aldatma çok yanlış boşa gitsin sen yoluna o yoluna
00 Yorumla
+1 yılVay anasını aldatıyim diyo bide kızı var küçücük Boşan. aldatırsan hakkına girersin bedelini ödersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Boşan sende hayatını yaşa madem aldatmak çözüm değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyahu ondan ne farkın kalacak. Sen hep temiz ve iyi bir anne ol. Eğer maddi olarak herşeyi ayarlayabilirsen o adamdan boşan kurtul. Veya biraz daha kızın için sabret gelecek kurmaya çalış ondan sonra ayrıl.
00 YorumlaBir şey diyemeyiz bu konuda. Karar senin ama çocuğun ne suçu var?
Boşan istediğine istediğini yap.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. çocuğuna kardeşim. damgasını vurmayı kaldırabiliyosan yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapma.. O hakediyor olsada sen kendine yapma bunu 😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Bence bosanmalisin eşin ogrenirse aldattığını ilişki yaşadığın partnerin içinde senin içinde hiç iyi şeyler olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyor zaten neyapabilirki bana
yani burda ki çoğunluk sana aldat diyecek ama bunu bence enson düşün... yaparsan eğer yapacağın çok iyi birşey olmuyacak ve sonucu belki de daha da kötü olucak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. durdugun hata. sen kndi eğlencene bk. tatmin olmuyorsa senden, onun sorunu demekki.
00 Yorumla
+1 yılAldat demek büyük haksızlık olur tabiki ama buna katlanmada eger seni mutlu edemiyosa sende ilgi alakanı kes olması gerekni yap bu hayatın tekrarı yok iyi kadınlar kötü adamların camlarından dışarı bakarak ölmek zorunda değiller
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. abooo, kötü durum. bende öyle düşünmüştüm bir ara. ama vicdan ne diyor o önemli.
00 Yorumla
+1 yılkızının biraz hatırı varsa boşan ondan sonra naparsan yap.
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünmen bile nasıl bir karaktersiz olduğunu gösterir. Anlaşamıyorsan ayrıl kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılbır seyler kanıtla ve oyle yap. boşanacağına pişman et
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
sana hakaret ederken ses kayıdı al. eve gelış saatlerını bir şekılde vıdeo kayıt et. sonra anasını belle
+1 yılkocan aldatıyorsa sen de yapabilirsin ama öncelikle kocanı eve bağlamanın yolunu denemelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
yatakta daha seksi olarak başlayabilirsin. yoksa seksi iç çamaşırları gecelikler almalısın. alımlı cilveli olmalısın
Soran+1 yılherşeyi yaptım onun üçin herşeyi
- +1 yıl
oturup açıkça konuş bence olmuyorsa yollarınızı ayırmak gerekebilir. yapacak bişey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanı aldatmak ona ceza değil, kendine saygısızlıktır.
20 Yorumla
+1 yılgercekten isin zor ya evlenmeden once de boyle miydi ne kadar suredir bunu yasiyosun? ve sen kac yasindasin?
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce böyle degildi 32 yaş
- +1 yıl
hmm evlilik sonrasi sorumluluklar vs mi bu hale getirdi yoksa baska sorunlari mi var acaba gencmissin sen de daha ya boyle yasamak zor tabi cozemiyosan icinden geldigi gibi davran bence nerde yasiyosun?
+1 yılaldatcagına bosan öyle takıl kafana göre bu sefer sen suclu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinden geleni ardına koyma.. Çünkü oda öyle yapıyor ve yapacaktır.
00 Yorumlabaşkasıyla seviş, kocana söyle, aldatmadan yap yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklında muhtemelen biri var zaten aldatmak için bahane arama boş yere, böyle bir evlilik istemiyorsan boşanmalısın zaman değerlidir.
00 YorumlaO çoktan haketmiş bile şimdiye kadar yapmadıysan geç kaldın
01 Yorumla
+1 yılBence bu düşünce daha öncesinde var olan bir şey yapısal bir şey bu bu arada nerden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ya ağlayınca ya da anlatınca rahatlar anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılO yaratık gibi olacağına insan gibi boşa daha iyi
20 Yorumla
+1 yılAsla aldatma seni sevmiyorsa boşan daha iyi asla aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur olur
sonra öğrenir seni vurur kızın ortada kalır00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam