Kocam beni aldattı ama suçlu ben oldum Şu an cocugumun velayetini zora sokmakla tehtid ediyor?

Iyi gunler , 30 yasindayim 2 yasında oğlum var kocamla bosanmak uzereyiz.4 ay önce beni aldattı , gelip itiraf etti klasik yalanlari soyledi birsey hissetmemis benim yuzumdenmiş gibi seyler.. Neyse o günden beri annemlerde kaliyorum ben oglumla birlikte. O gelip görüp gidiyor biz hic konusmuyoruz, dava şu an devam ediyor. Bende ozel bir sirkette calisiyorum.

Şu an şirketten gorustugum biri var ama sevgili gibi degiliz henuz bosanana dek bekleyecegini soyledi gorusuyoruz ama cay kahve iciyoruz o kadar. Dün beni gördü onunla arabayla gecerken. Bugun de bir suru mesaj atti sen benimleyken gidip baska adamlari arabana mi alıyosun? cocugundan da mi utanmiyorsun sen? cocugunla gecirecegin vakiti elin herifiyle mi geciriyorsun , bu velayet isini zora sokarim benim canimi sıkma yaptigina ne denir bi düsun bakalim baban kardesin herkes ogrenir bu yaptigini aklini basini topla aksam konuscaz seninle yazdi. Cevap yazmadim ama bıktim artik bundan o kadar moralim bozuk ki sanki suclu benim😒

Kocam beni aldattı ama suçlu ben oldum Şu an cocugumun velayetini zora sokmakla tehtid ediyor?