Arkadaşlar kafam çok karışık yardım edin?

Biraz uzun ama gerçekten aklınıza ihtiyacım var çok acil, başıma bir şey gelmeden

bir erkekle görüşüyorum 21 yaşındayım oda 21 yaşında yaklaşık iki hafta oldu üç kere buluştuk ve çok fazla ilgi veriyor sadece üç kere buluşmamıza rağmen asla hesap odetmiyor sürekli çiçek alıyor sürekli yazıyor ilk buluşmadan fotoğrafımızı hikayeye attı, annesi arkadaşlarına anlattı, üstelik jbl kulaklığımı kaybettim dedim direk sipariş vermiş. Yani sürekli lüks mekanlar falan filan aşık aşık bakmalar, ama boyu kısa benle aynı hatta benden belki bir cm kısa.

Ve üç kere buluşmamıza rağmen içimde ona karşı hala ufacık bir hoslanti bile yok. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı, bu kadar fazla ilgili olması içinde takıntılı biri varmış gibi hissettiriyor. Önce ki sevgilisinin ismi var kolunda dövme olarak ve buna iftira atmış bana şiddet uyguluyor diye ve uzaklaştırma kararı varmış hakkında. Kız baya takıntılıymış buna falan. Pek inanmadım, ama bugüne kadar hiç yalanını yakalamadim telefonum al sende kalsın yeter ki güven diyor yarın evlenelim desem evlencek yani benle o derece. Üç dört aya isveçe taşınıyor okulun bitince evleniriz burada yaşarız ülke ülke gezeriz falan filan diyor. Ben çok darlandım ve bu seni rahatsız etmeye başladı, kalbini kırmak istemiyorum evet fazla ilgi insanı şımartır falan ama bu öyle bir şey değil. Daha sevgili bile değiliz.

içimde bir his yok sadece para ve kariyer için de birini sevemem. Arkadaşımla tanıştırdım oda ısınmadı çocuk oysa ki her türlü iyiliği yaptı. Diksiyonu ve tipi de düzgün efendi yani öyle gözüküyor Bilmiyorum kafam karışık korkuyorum içinde psikopat biri mi yatıyor diye ya da gerçekten fazla mı iyi bana bir tavsiye akıl verin merak ettiğinizi sorun (bu arada yatak konusunda asla bir şey istemiyor evlenince diyor)

Arkadaşlar kafam çok karışık yardım edin?