Arkadaşlar yardım edin kafam çok karışık?

Arkadaşlar şimdi benim ayın 8 inde nişanim olacaktı sözde. Ama aileler herşeyi mahvetti iki tarafta. Çocuğun ailesi tutturdu yüzükler yarı yarıya olsun diye, hemde çocuğun yüzüğü de altın olsun diye, kendi yüzüğümun parasının yarısını da ben vericem tabi. Sonra bu çocuğun annesi annemi aradı bayağa tartıştılar, annemde bende size verecek kız yok dedi. Çocukta biraz ana kuzusu gibi buzimjilere saygısızlık ettin yüzlerine bakmamissin felan diyo halbuki gayette baktım. Annemde tehdit ediyo şimdi eğer o çocukla evlenirsen seni silerim diye. Çocukta diyo bizimkileri ikna et diyo. Tanismada babasına nasıl gecincekler diye sorduğunda ev istiyorsanız alamam inat etcem derseniz şimdiden kalsin bu iş dediği için geldi başımıza ne geldiyse. Düğünde benden bişey çıkmaz beklemesinler dedi. Bana da memlekete götürürüm o zaman sizi diyince yok deyince ben sonra adam Antalya'ya mi gelcen diyince sinirle çocuğa dönüp ee nasıl geçincez dediğim için bunu gurur meselesi yapmış bayağa. Ama kendi ailesinin dediklerini hiç duymuyor. Kendisi de bizimkileri ikna et önce diyo. Napmalıyım sizce?
Arkadaşlar yardım edin kafam çok karışık?