Arkadaşlar 6senelik bir ilişkim var artık sürekli ayrıl barış yapıyorduk. Son ayrıldığımızda dedik daha olmaz. ayrıldık. Erkek arkadaşım 2 kişi ile buluşmuş 1 haftalık bir şey. Ama o diğer kişiyi tanıyordum. tanıyordum dediğim samimiyetim yok aynı semtten gördüğüm insan bu kızlara 2 gün konuşmuş ve birlikte olmuşlar günübirlik bir şey yani. Sonra erkek arkadaşım hatasını anlayıp benle tekrar olmak istiyor NAPMALIYIM sizce kafam çok karıştı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kesinlikle taviz verme çünkü bu sürekli tekrarlar, ayrılma barışma işide yalamaya dönmüş sizde belliki sağlıklı ilişki değil yollarınizı ayırmanız en sağlıklısı
Herkes öyle diyor ve ayrıldık 2 hafta sonra yaptı çok kısa bir süre resmen aldatmaya giriyor bence hatasının farkında o gün kızın doğumgünü birde pasta almış geceye kadar birliktelermiş kız yollu bir çocuğu var. Resmen birlikte olmuşlar yani ben bunu 3 ay sonra öğrendim henüz barışmamıştık üstüne Buda eklendi
Bence kesinlikle affetme en güzeli sen kendi hayatına bak onu unutacak yeni şeyler bul kendine onlara kendine ver bu çocuk senin için hayırlı birisi degil karşına er geç daha iyi ve seni kesinlikle seven düşünen birisini bulacaksın inan
İnşallh çok teşekkür ederim
Valla çok garip iki kişiyle olmuş bende uzun ilişkim vardı bitti sonra uzun süre ayrı kaldık tekrqr başladık evlendik ama bunu yapan erkekle evlenilmez
Çok doğrı söylüyorsun sonuçta tekrar barışacağımızı biliyordu
Hayır barışmaktan değil bu gün iki kadınla yapan yarın senden de ister
Biz seneye evlilik düşündük öyle bir talebi hiç olmadı
Evlendikten sonra olurdu aynı anda iki kişiyle yatmış ve sen bunu öğrenmişsin
2 kişi ile yapmadı biri ile konuştu diğeri ile yattı
Bak bu kızı oda tanıyor eski konuştuğu 2 haftalık sonra seneler geçti kız yollu anladın mı 1 çocugu var.. kızla günübirliklik konuşup bişeyler yaşamışlar benimki hatasını anlayıp kızla konuşmayı kesmiş
O zaman kabul et günü birlikse
Ama düşünsene bi kıza dokunmuş yaa ne kötü bir şey
Orası öyle ama senşn bilmediğin kaç kıza dokundu ya da yazıştı bilemezsin ki bunu düşünürsen evde kalırısn
Benden öncesi ya da benim bilmediğim şeyler önemli değil önemli olan şu an benim bildiğim sence affedilmeli mi ayrıldık 2 hafta sonra yaptı bunu
Eklesene beni
Burdan cevaplasaydın keşke
Sen bilirsin ben söylediğimi söyledim sadece sana kendimi anlatacaktım ondan yaz dedi. Sorun yok
kavat yelleri pardon kavak yelleri diye bi dizi vardı :)
Hemen kabul et geç kalma sakın :Dddd
Çok komik
Bu arkadaştan hayır gelmez.
Herkes öyle diyor
Sakın kabul etme. Yine üzülen sen olursun
Demi çok ayıp bir şey
Kesinlikle.
Ayrılınca ne zaman sonra görüşmüş kızlarla
2 hafta sonra canım
Görüşmüş 2 gün sonra kesmiş konuşmayı
2 hafta çok kısa bir süre aldatmaya girmiş bu bence
Demi bana da öyle geldi ben bunu tesadüf gereği gördüm alllahın işi
Sg et olmaz olsun böyle içinin..
Demi birde bana söylüyor birlikte olduk yani sevmedi birlikte oldu diye sevinmelimiyim tövbe tövbe.. ve gördüğüm bir kızdı samimiyetim olmasada
açlık baş bel, boşluğa katlanamamanın böylesi
Canım sıkkın
yazım yanlışımı düzelteyim: başa bela olacaktı.
Ayrıl tabi ki çocuk oyuncağı mı bu
Öylemi dersin
Zaten ayrıyız barışmaya çalışıyor
Evet bunun son olduğunun garantisi yok kendini yakarsın affetme
Bak bu kızı oda tanıyor eski konuştuğu 2 haftalık sonra seneler geçti kız yollu anladın mı 1 çocugu var.. kızla günübirliklik konuşup bişeyler yaşamışlar benimki hatasını anlayıp kızla konuşmayı kesmiş
Yine de aldatmayı bu kadar basit bir şey olarak görme
Çok haklısın teşekkür ederim
Özel konulara girdiniz mi
Özel derken
Cinsel
O kızla girdiğini söyledi işte
Konuşmuşlar mi yapmışlar mj
Sen beni bı takip et