Arkadaşlar bi yardım edin kafam çok karışık?

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım 3 yıl kadar önce üniversiteyi kazanıp başka şehire yerleştim yurtta kalıyordum ama koşullara bir türlü adapte olamadım ne yemeğini yiyebildim ne tuvaletini kullanabildim bir sürü hastalık alerji gibi şeylerle uğraştım babam buraya gelirken zorlanırsam eve çıkaracağını söylemişti ama ne zaman arayıp söylesem benimle dalga geçti parası olan çıkar falan diyerek konuştu en sonunda dayanamadım ve kendim ev tuttum çalışıyodum zaten biriktirdim. Küçükken de babamla sağlıklı bi ilişkimiz yoktu çok sinirli inatçı ve ben merkezli bi insandı geçen yaz tatili de eve gitmedim çalışıcam diye okullar açılmadan gidip biraz kalıp geri döndüm ve artık o baskılardan çok sıkıldım kendi hayatım olsun istiyorum çalışıyorum para kazanıyorum okulada gidiyorum her şeyi yapıyorum bir daha o eve dönmek istemiyorum babama ev tuttuğumu çalıştığımı söyledim beni buraya gelip dövmekle saçlarımdan sürüklemekle tehdit etti çocukluğumdayken de bu dediklerini bir çok kez yaptı gözümü de morarttı odaya kitleyip de dövdü bu zamana kadar her istediğini yaptım koşulsuz ağlasam da zırlasam da yaptım ama artık yapmak istemiyorum artık çocuk olmadığımı kendime yetebildiğimi görsün ve anlasın istiyorum. Sürekli onun istediklerinin olmasından çok sıkıldım ve bunaldım aramak ve konuşmak dahi istemediğim o evreye geldim annem de arkamda duruyor gibi yapıyor ama durmuyor zaten haftaya gelsin eve demiş anneme ama ben gitmek istemiyorum ve çok kararlıyım burada bi hayatım var işin en iyisi mutlu ve huzurluyum burada kimseye zararım yok o baba kavgası uzakta olduğumuz için bitmiş durumda ama aynı eve girdiğimiz an hepsi tekrar başlayacak küçüklükten beri omzuma çok sorumluluk yüklediler ve ben o yüklerin altında ezilmişim istediğim hayatı yaşayamadığımı farkettim onların istediği hayatta mutlu değilim kendim olmak istiyorum artık işte bu benim benim evim benim param benim hayatım demek istiyorum siz olsanız ne yapardınız

Arkadaşlar bi yardım edin kafam çok karışık?