Bence haklı ama bazı kişiler öyle düşünen erkekten olmaz falan diyor bir de evlilik düşünüyoruz biz yani evlendikten sonra çalışacağım zaten ama bazı insanlar öyle erkeklerden olmaz diyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet tabi ki de çok haklı
Gayet güzel bir şey demiş sorun ne? Kadın erkeğe muhtaç olmalı deseydi hoşuna mı gidecekti
Hayır ama bazıları saçma sapan konuşuyor zaten benimde iyi bir mesleğim olacak.
Ayaklarının üzerinde dur demiş işte durmadan da evleneceğini sanmıyorum
Ben başta dedim evlenmeden önce maddi gelirim olmalı diye o sıkıntı olmaz falan dedi ama bilmiyorum benim bir akrabamda eşiyle beraber para biriktirip yaptılar düğünü falan ailesinden para almadi hiç
O zamanlar öyle demiş olabilir
Anladım bazı insanlarin kırıcı konuşmasi üzdü zaten ben aileme bile dedim maddi gelirim olmadan evlenmem diye
Bende eşim için aynısını söylüyorum bana bağlı kalma belki bir gün bana bişey oldu belki aldattm ya da evi terk ettim bana dahi muhtaç kalma derim kadn güçlü olmalı ki eşinin gözünü korkutsun
Kendisi asker zaten fazla yanımda olmayacak bir birikimim olsun istiyor ama bazıları saçma sapan konuşuyor mesela çocuk konusunu bile bana bıraktı sen ne kadar istersen öyle olur diye saygı duyuyor fikrime falan bilmiyorum ya kafam karıştı biraz bazıları saçma sapan konuşunca
Bende eski askerim genelimizde var galiba aslında fikrine önem veriyor çocuk oldu diyelim kim daha fazla vakit geçirip yorulacak
Evet o da dedi sana bağlı dedi sen daha çok vakit geçireceksin diye. Bilmiyorum bende sağlık bölümü okuyorum zaten ama bazıları embesil falan dedi çok üzüldüm birbirimizi seviyoruz
Diyenler öyle birine sahip olamadığı için der klasik kıskaç kadnlar
Bence de hatta vakit konusunda da laf söyleyen arkadaşım olmuştu böyle ilişkimi olur diye ama b3n alıştım sıkıntı da yapmıyorum. Çok ince düşünceli birisi kendisi çoğu konuşmasındw falan geleceğine beni de katıyor hatta şey demişti 30 yıl falan bu döngü olacak hazır hissediyor musun diye
Arkadaşlarn lafı ile hareket etme özellikle kadınlar hiçbir kadın arkadaşı ondan daha mutlu olsun istemez mutlu isede bozmak ister
Bilmiyorum biraz ağır konuştu bazı kişiler üzüldüm bende bana hep saygı duyuyor kaç ay oldu cins*llik bile konuşmadı ben rahatsız oluyorum diye benim hakkımda çoğu şeyi unutmuyor mesela
Tamam güzel kardeşim sen kim ne der diye bakma kalbini dinle anlattığın kadarıyla çocuk kötü bişey değil kadının taşıyacağı yuk kadına bırakılır olması gereken o onun için yanında embesil demeleri bile etik değil ben arkadaşmn ciddi düşündüğü kadn hakkında öyle bir yorum yapamam
Neymiş erkek eşini çalıştırmazmis ben boşa mı okuyorum üniversiteyi zaten iş imkanı olmazsa da o sorun etmeyeceğini söyledi benim param ikimize de yetmez mi diye sormuştu
Teşekkür ederim en azından yardımcı oldu fikirleriniz bazı insanlar çok saygısız cidden
Ne demek benim bir kızım var bende en iyi şekilde yetiştirecem babasına bile muhtaç olmayacak şekilde şöyle düşün şu an çocuk iyi hoş mükemmel sende hiç kariyer yapmadn onun eline baktn her anlamda evlendikten sonra gerçek yüzü ortaya çıktı onun ağzına mı bakacaksn öyle bir dönemdeyiz ki neler var neler demin burada gördüm inşallah doğru değildir kadn kocasının öz kızkardeşi ile yakalamş hamilelik sürecinde
Kadnda erkekte muhtaç olamali ben ara ara çamaşırı yikar serer ütülerim temizlik yapar yemek yaparm eşim ona muhtaç olduğumu bilmesin onsuzda bişeyler yapabildiğimi görsün
Haklısınız ailemde böyle yetiştirdi beni ama bazı insanlar maalesef sıkıntılı daha öğrenciyiz bir de yani biri şey demişti neymiş sevgilisi para ödettirmiyormus ona bana ne yani ben senin gibi yemek zorunda mıyım sevgilimin parasını. Sevgilimde zaten ismarliyor ben çizgimi koydum başında herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli çoğunlukla diye
Bak kardeşim bu zamanda o yaşlarda kadına para ödeyen biri o kadından faydalanıyordur onlar daimi devamli değil o kadn çocuğun parasını seviyor kendinisini değil o adamda kadını satın alıyor bu sadece yiyecek değil pahalı hediyeler vs dahil
Evet işte bunu anlamıyorlar tabi ki sürpriz yapılır ama her zamanda olmaz sevgiliyken özellikle
Kesinlikle öyle sen kim ne der diye bakarsn emin ol mutlu olmazsn mutlu etme mutlu ol ve bu konuda samimiyim yanlış anlamayın kadınlar birbirini çok kıskanır daha mutlu daha iyi olsun istemez emin ol seninde arkandan embesil diyordur o şahsiyet
Evet haklısınız bende düşündüm haklı sevgilim zaten diğer kişiler gibi dakika başı yanımda olmayacak para olmadığı durumda ne olacak ben çalışirsam en azından zorda kalmam tek başıma bunu anlamıyor maalesef askerle sevgili olmak eş olmak daha zormus yani diğer kişilerlw oranla mesela arkadaşlarım sevgilisiyle her gün buluşur ben 6 ayda sadece 2 defa gördüm yüzünü ama alıştım seviyorum da size de çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Evet asker olmaktan çok asker eşi olmak daha zor fedakarlık ister dinlendiğiniz için ben teşekkür ederim kimseyi kafaya takmayın mutluluklar dilerim ☺️
Haklı bence herkes birbirine bağlı olmadan yaşayabilmeli. Aşk yenidendeki ayferin bir repliğini bırakıyorum buraya ;
Her karı kendi ayaklarının üstüne dikilebilmeli
Evet yani babam bile kendi ayaklarımın üstünde durmami istiyor sevgilim zaten saygı duyuyor bana her konuda asla öyle toxiclikte yom
Haklı gibi madem eşitiz kadın çalışsın erkekde evde dursun bundan sonra.
Ben zaten feminist bir insanım Toxic olandan değil tabi ki sağlıklı bir feminist düşüncem var bende okuyorum zaten iyi bir bölümde az kaldı bitmesine sonra ise de girebilirsem devlette çok iyi olur bence
Valla iyi olur 🙂eşinde rahat eder
Haklı evet
Bazıları ise yanlış diyor buna embesil falan dediler bilmiyorum ama
Olur olur sen milete bakma
Bazıları embesil falan diyor öyle dedi diye bazıları da karısına bakmayacaksw erkeğim demesin kendine dedi
Boş konuşuyor milet sen kendi hyatina bak
Evet ya zaten ailem de ayaklarının üstünde durmalısin der hep erkeğe muhtaç olma Maddi olarak diye ama bazıları maalesef Ortadoğu kafasıyla yetişmiş
Nerde yaşıyorsun sen
Yooo işi bilen elinin üstünde de durdurtur
Aynen jatiliyorum