Dünyamızda erkeklerin ayakları üzerinde durmayan ve sadece kendi ayakları üstünde duran bir kadın var mı?

Başkalarının ayakları değil, Sadece kendi ayakları üstünde diyorum. Örnek: Türk kadınları, Atatürk'ün ayakları üzerinde duruyor. Kürt kadınları ise Abdullah Öcalan'ın ayakları üzerinde duruyor. Müslüman kadınlar ise, Peygamberin S. A. V Ayakları üstünde duruyor. vs Ben sadece ama sadece kendi ayakları üstünde/üzerinde diyorum. Durabilen bir kadın var mı? İşte gördüğünüz gibi kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın, Ne yazıktır ki yok. Kendi ayakları üstünde duramayan kendini bilmez kadınlar, Utanmadan sıkılmadan etrafındaki erkeklere: Abazalar yazmasınlar falan demişler, Diyorlar. Bu kadınlar ilk önce kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensinler ve ondan sonra etrafındaki, Abaza erkeklere laf yetiştirsinler. Laf etsinler. Tirenden atlayarak intihar eden Zehra Aylin kimdir ve neden niçin intihar etmiştir. HZ. Ayşe kimdir. Abdullah Öcalan: Kimdir ve ne yapmıştır diye sormama gerek bile yok.

Dünyamızda erkeklerin ayakları üzerinde durmayan ve sadece kendi ayakları üstünde duran bir kadın var mı?