bence kişiye göre değişir.. eşimin benden izin almasına gerek yok ona karışmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yani hic iliskim olmadi o yuzden buyuk de konusmamak lazim ama ben isterim ki (elimde olsa yani) en uygun sekilde el ele tutusmak bile evlenmeden istemezdim (elbette insan sevdigini tutmak ister hic onunla alakasi yok ama malum dini geregi) ama iste en minimum bari o olsun falan deniliyor artik o yuzden biraz da esim olacak kisiye bagli o yapiyorsa ne yapabilirim ki mecbur gibi olmus oluyor, yapmasan bi dert (beni sevmiyor mu triplerine girer) yapsan iki dert gunah olacak falan. Y
Illa ki var knk bizim gibileri ama iste oyle on planda olmuyoz mesele de o. Nasil haberler iyilik yapanlari degil kotuluk hirsiz yapan doven siddet vs bunlari koyuyor gosteriyor oyle dusun yani, biz sessiz sakin hallediyoz...
azdir diye. Daha dun bile iliski yasamak icin zorlandim resmen kfdjgfdk bizimkiler tarafindan parasini ben verecem sen yeterki yap falan diyorlar yaa su hale bak :D
yok ama seytan gibi giriyor kurcaliyorlar beynimi gidip gidip geliyor valla zorlaniyoz zaten arada yasta geciyor falan Allah korusun anlik bir sey yuzunden yanlis karar vermesek bari kdfgdfg
Işte dedigim gibi bugune kadar kendini uzak tutmussun bazi seylerden ama ya o konustugun kisi ile sık gorusme imkani bulursan o zaman işte hersey olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bence kişiye göre değişir.. eşimin benden izin almasına gerek yok ona karışmam
Yani hic iliskim olmadi o yuzden buyuk de konusmamak lazim ama ben isterim ki (elimde olsa yani) en uygun sekilde el ele tutusmak bile evlenmeden istemezdim (elbette insan sevdigini tutmak ister hic onunla alakasi yok ama malum dini geregi) ama iste en minimum bari o olsun falan deniliyor artik o yuzden biraz da esim olacak kisiye bagli o yapiyorsa ne yapabilirim ki mecbur gibi olmus oluyor, yapmasan bi dert (beni sevmiyor mu triplerine girer) yapsan iki dert gunah olacak falan. Y
Off evet isteee
bilmiyorum artik nolacak
En azindan varmis benim gibi düsünen
Illa ki var knk bizim gibileri ama iste oyle on planda olmuyoz mesele de o. Nasil haberler iyilik yapanlari degil kotuluk hirsiz yapan doven siddet vs bunlari koyuyor gosteriyor oyle dusun yani, biz sessiz sakin hallediyoz...
Ama insanlar sanki yok gibi davraniyor
Hangi insanlar
Genel
azdir diye. Daha dun bile iliski yasamak icin zorlandim resmen kfdjgfdk bizimkiler tarafindan parasini ben verecem sen yeterki yap falan diyorlar yaa su hale bak :D
Yuuug
cok zitiz gercekten xD aklimdan da tamam ver parayi o zaman diyip cebe indirmek geciyordu kfdjgkfdj
Ahahah uyma sen
yok ama seytan gibi giriyor kurcaliyorlar beynimi gidip gidip geliyor valla zorlaniyoz zaten arada yasta geciyor falan Allah korusun anlik bir sey yuzunden yanlis karar vermesek bari kdfgdfg
Kesinlikle yaaa
Sen muhafazakarmisin
Evet
Aile olarakmisiniz sen tek mi
Aile
ne guzel ya
Öyle
ben daha fazla rahatsizlik vermiim iyi geceler 🤗
Estagfirullah
😇
O an istedikten sonra kiz da erkekde biseye dikkat edemez
Ama okadar dikkat etmis
Olabilir dikkat etmissin ama belki de seni o şeye kimse getirmedi çok arzulamadin kimseyi o duyguyu hissetmedin belki de
Mesafeler tutuyor
Bi iliskin var ve uzak mesafe iliskisi dogru anladim dimi
Iliski degil direk ama evet uzak
Işte dedigim gibi bugune kadar kendini uzak tutmussun bazi seylerden ama ya o konustugun kisi ile sık gorusme imkani bulursan o zaman işte hersey olabilir
Zor
Bu konusulcak bisey degil aslinda o an ki hislerinle alakali bisey
Her boku yiyip sadece vajinal seks yapmıyorlar böylece namuslarını korumuş oluyor zeka küpleri 😂
Herkesin ozel hayatı ama bu donemde yapmıyorum diyen arkadan yapıyordur yalan inanmayın
Kapalı kızlarlar sonuna kadar her şeyi yaşadım public bile yaptım
Muhafazakar bir arkadaşım var evlenene kadar sadece elini tutmasına izin verdi çocuğun. Hatta insanlar olmayan ev vs. Gibi yerlerde buluşmadı bile
Cocuk da birsey dedi mi peki
Çocukta arkadaşımdı demedi kız zaten başta sevgili olmadan belirtti tüm şartlarını çocuk ona göre evet dedi ve saygı duydu
Ne güzel ya
dindar insan 'ilişki' yapmaz 😂 Allahın emriyle evlenir
Haklisin
Cinsellik olmayan şeyleri. El ele tutuşma, öpme, sarılma vs. en fazla yapıyoruz
Öpme de olmuyor mu cinsellik
Yani dudaktan pek öpmüyoruz ama oluyor tabi bazen
Genelde alnını ve yanağını öperdim
Anladim
Nadir var öyle dikkat eden ilk buluşmada temas edenler ooooo
En fazla el ele tutulması
Anladimm
Sen misin o kız