Şimdi şoyle ornegin bi kiz cevresinde cok erkek varsa iticidir bana gore saglikli iliski olmaz arkadas diye takildigi o kadar erkek varken beni birakir diye dusunuyorum cok sıkıntı ya da bi kiz da ayni sekilde peki ya siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Şimdi şoyle ornegin bi kiz cevresinde cok erkek varsa iticidir bana gore saglikli iliski olmaz arkadas diye takildigi o kadar erkek varken beni birakir diye dusunuyorum cok sıkıntı ya da bi kiz da ayni sekilde peki ya siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Bir şey düşünmüyorum yani beni ilgilendirmiyorlar zaten ben kendime odaklanıyorum kendi çevrem de ki insanlara bakıyorum sadece. çünkü benim çevrem sağlamsa yani etrafımda sadece sevdiğim değer verdiğim kişiler varsa bu benim için yeterlidir yoksa zaten diğer insanlar kiminle konuşuyor ya da kaç kız erkek arkadaşları var bunlara bakmıyorum.
Erkek normal arkadaşı başka sevgili başka neden seni bırakır diye düşünürsun hem zaten erkek arkadaşları var normal ama sen normal olarak kabul etmiyorsun onlar ile bir ilişkisi olur diye düşünüyorsun o zaman seninle ne diye sevgili olsun yanında varken erkek arkadaşı senin dusuncene göre seni ne yapsın tanısip sevgili olsun amaç
Benim de 4 tane erkek 1 tane kız arkadaşım var çevrem ne düşünüyor diye
Cevap
1Cevap
Bazı insanlar karşı cinsten çok daha iyi anlaşabiliyor bana göre yargılanacak bir şey değil
Önemli olan o kişi nasıl karşılık veriyor? Herkese mavi boncuk dağıtırsa olmaz.
Kendileri bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?