Karma kafalı adamlardan ne beklersiniz ve ne yapardıniz?

İş yerimdeki patronum acikcasi şöyle 3 kardeşler bu ortanca kardeş de patron tabi😄 Bı 3 ay oluyor bana ilgisini olduğunu farkettim kendi adım atıyordu gelip selam falan veriyor iyi davranıyor falan tabi hiç tinlamadim onu. Oralı bile olmadım. Ne bilim 2 günlüğüne bir yere gitti geldiğinde ise sürekli bir telefon trafiğinde hani. Anladım bir şey var tabi o anda benim tepkimi ölçmeye çalışıyor falan. Hiç tepki vermedim bekliyordum çünkü zaten sevgilisi vardır diye düşünmüştüm o yüzden hep uzak durdum. Zaten o andan sonra bı kaç güne hem söz ve hemde nişan yaptı. Şu an bile en küçük hareketimden anlam çıkarmaya bakıyor egosu için. Evlilik hazırlıklari yapıyor düşün Haziran sonu gibi düğünü var. Hatta yılbaşından önce böyle bir şey olmuştu bir gece rüyamda görüyordum ki düğün var biliyorum düğün benim düğünüm ama gelin ben değilim gelin farklı biri ve damatla dans ediyor ve ben onları izliyorum. Nasıl bir şey bu anlayamadım. Ama hep diyorum iyi ki uzak durmuşum içimde sevgiye bir kırıntı dahi yok hani. Ama değersizlik kötü hissettiriyo. Bir aynı iş yeri ve kendisi patronum ne yapacağımı bile bilmiyorum tepkisiz oturuyorum öyle
Karma kafalı adamlardan ne beklersiniz ve ne yapardıniz?