8 ay önce beni yüzyüze reddeden kıza bugün yazdım onu hep seveceğimi söyledim. Siz nasıl yorumlarsınız bu diyaloğu? Ne dersiniz?

Ben:Belki de aşık olan seven bir erkek senin gözünde zayıf erkektir. Aşık olmak sevmek zayıflık mıdır bilmiyorum fakat ben gerçekten seviyorsam bunu dile getirmeliyim. Gizlemeyi, ima etmeyi sevmiyorum çünkü. Senden hoşlandım sevdim çünkü seni kendime yakın hissettim benzer olduğumuzu düşündüm. Bazen insan sevebileceği kişiyi o kişiden aldığı enerjiden bile anlayabilir. Ben senden öyle bir enerji aldım birbirimize uygun olabileceğimizi hissettim. Ve gönül eğlendirmek gibi şeyleri sevmediğimden sana direkt ciddi bir çizgide ilerleyelim demiştim. Sana olan sevgim gerçek ti. Sen kabul etmediğin zaman sana kızmamıştım. Seninle konuşmadığımız süreçte de öyle oldu. Hiçbir zaman sana kızmadım. Evet belki aramız olmadı, ikimizin ortak bir geleceği olmadı belki ama ben yine de ilerleyen yıllarda dahi seni hatırladıkça sana olan sevgimi hatırlayacağım. Sana sahip olamasam da her zaman iyi bir şekilde anacağım seni, sevgiyle hatırlayacağım seni.

Diyalogu az bir şey esgectim bu arada.

Kız: Dediğim gibi ben sana karşı benzer hisler beslemiyordum. Yani sadece arkadaş olarak görüyordum seni ve buna rağmen tamam deseydim olmazdı. Çünkü senin sevdiğin gibi sevmeyecektim ve bu da haksızlık olurdu diye düşünüyorum. Yani kendisiyle aynı hisleri paylaşmayan biriyle kimse uzun süre devam edemez zaten

Ben:Evet bunu demek istediğini anladım fakat yine de belki de farklı bir sebep vardı ve bunu benden belki gizliyorsundur diye düşündüm. Ve yine sordum irdeledim
Ama belki de deneseydik sen de his besleyebilirdin belki. Her ne kadar düşük bir ihtimal olsa da denesek belki de olurdu. Ama seni zorlayamam tabiki. Kader bu şekilde olacaksa bunu kabullenmekten başka çare yok galiba.

Kız: Bundan başka bi sebep yoktu. Bazen denese bile hissetmeyeceğini biliyor insan. Ne seni ne de kendimi yıpratamazdım bu şekilde. Dediğim gibi böyle olması gerekiyordu

Hoşlandığım kız 8 ay önce reddetmişti saygı çerçevesinde kabul etmiştim ben de. 8 ay sonra Bugün yine yazdım. Aramızda bu diyalog geçti.
8 ay önce beni yüzyüze reddeden kıza bugün yazdım onu hep seveceğimi söyledim. Siz nasıl yorumlarsınız bu diyaloğu? Ne dersiniz?
Cevapla