Aşk İlişkileri SEVDİĞİM kıza yazdığım söz nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sen benim kalbimin ortasında bir çiçek gibisin? Güzel mi sizce çok hayacanlandim Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç SEVDİĞİM kıza yazdığım söz nasıl sizce? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutluluğunuz daim olsun kardeşim insan sevince en kötü söz bile güzel gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ama şu an kazanmaya çalışıyorum onu görüldü attı 😔 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
SiyahGiyenGenç0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Birazdaha romantik olabilirmiş sanki ama güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ALLAH razı olsun ya vallaha bak bu kızları anlamıyorum gerçek sevgi var ortada neresi güzel deyilki Yorumla SiyahGiyenGenç0 +1 yıl Allah hepimizden razı olsun en büyük söz sevgi ve saygıdır aslında birbirinize ilgi sevgi gösteriyorsanız daha ne rabbim herkesin gönlüne göre versin Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim amin inşallah Yorumla SiyahGiyenGenç0 +1 yıl Rica ederim:) Yorumla
nutella_bal Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl B. o. k gibi kank çok düsündünmü 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Neresi b. ok gibi afedersiniz Yorumla nutella_bal +1 yıl Sen kalbimin ortasında açan çiçek gibisin olan kısmı kanka Yorumla Soran +1 yıl İyide ne deseydim benim olmasan... Mı deseydim Yorumla nutella_bal +1 yıl Sevgilim bana bu sözü söylese d. ik. tir git derim bune aşık veyselmisin sen Yorumla Soran +1 yıl Bişey diyimmi siz sevgiden anlamıyorsunuz nokta Yorumla nutella_bal +1 yıl Tam kank en çok s3n anliyon en çok sen aşıksın Yorumla Soran +1 yıl tamam da bu sözün neresi güzel deyilki benim içim yandı kız begenmiyecek diye Yorumla nutella_bal +1 yıl Sende kararsız kaldigin için sormuşsun demekki sende emin olamamıssın Yorumla Soran +1 yıl Biliyor musun bu kızı kazanmaya çalışıyorum biliyorum biraz daha ağır olmam lazım ama 1 gündür konuşmuyoruz bunu söyleyim dedim 😥 Yorumla Soran +1 yıl Belki bana karşı sıcaklanma olur diye Yorumla nutella_bal +1 yıl Ay kıyamam sana o zaman at sen bilirsin aranız duzelsin Yorumla Soran +1 yıl Sence bu işe yarar mı 😔 Yorumla nutella_bal +1 yıl Yarar belki ama el yazınla yazıp versen çok etkilenir degisik olur. Yorumla Soran +1 yıl Yanına gidecem ama görüntü olarak müsait değilim saçımı 1e vurdum en azinda saçım uzayana kadar mesafeli konuşurum kız bana ısınır diye sence bu şiir güzel mi 😥😢 Yorumla nutella_bal +1 yıl O zaman yolla başka bisilerde ekle kuru kuruya olmasın beren varsa kafana berede takabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Görüldü attı 😢😥 Yorumla nutella_bal +1 yıl Beğendiyse etkilendiyse ne yazacağını düşünüyordur. Etkilenmediyse ne kadar saçma olduğunu 🤔🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sence biraz bekleyimmi üzüldüm şimdi 😢😥 Yorumla nutella_bal +1 yıl Bekle hatta o bisi yazana kadar sen bisi yazma Yorumla nutella_bal +1 yıl Ağırdan al Yorumla Soran +1 yıl Yazmazki 😥🥺 Yorumla nutella_bal +1 yıl Soğuk mu davranıyor surekli Yorumla Soran +1 yıl Yok ya normal davranıyor ama bilmiyorum içim yanıyor sizce şiirin anlamı nedir ki 🥺 Yorumla nutella_bal +1 yıl O kızında benim gibi totisi havada 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben seviyorum 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bana yardım eder misiniz Yorumla nutella_bal +1 yıl Maalesef edemem vıcık vıcık ilişkiyi sevmem parası olan saf ev işi yapan erkeklere yardım ederim sadece Yorumla Soran +1 yıl Peki 😓🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mutluluğunuz daim olsun kardeşim insan sevince en kötü söz bile güzel gelir
Aynen öyle ama şu an kazanmaya çalışıyorum onu görüldü attı 😔
teşekkür ederim
Birazdaha romantik olabilirmiş sanki ama güzel
ALLAH razı olsun ya vallaha bak bu kızları anlamıyorum gerçek sevgi var ortada neresi güzel deyilki
Allah hepimizden razı olsun en büyük söz sevgi ve saygıdır aslında birbirinize ilgi sevgi gösteriyorsanız daha ne rabbim herkesin gönlüne göre versin
teşekkür ederim amin inşallah
Rica ederim:)
B. o. k gibi kank çok düsündünmü
Neresi b. ok gibi afedersiniz
Sen kalbimin ortasında açan çiçek gibisin olan kısmı kanka
İyide ne deseydim benim olmasan... Mı deseydim
Sevgilim bana bu sözü söylese d. ik. tir git derim bune aşık veyselmisin sen
Bişey diyimmi siz sevgiden anlamıyorsunuz nokta
Tam kank en çok s3n anliyon en çok sen aşıksın
tamam da bu sözün neresi güzel deyilki benim içim yandı kız begenmiyecek diye
Sende kararsız kaldigin için sormuşsun demekki sende emin olamamıssın
Biliyor musun bu kızı kazanmaya çalışıyorum biliyorum biraz daha ağır olmam lazım ama 1 gündür konuşmuyoruz bunu söyleyim dedim 😥
Belki bana karşı sıcaklanma olur diye
Ay kıyamam sana o zaman at sen bilirsin aranız duzelsin
Sence bu işe yarar mı 😔
Yarar belki ama el yazınla yazıp versen çok etkilenir degisik olur.
Yanına gidecem ama görüntü olarak müsait değilim saçımı 1e vurdum en azinda saçım uzayana kadar mesafeli konuşurum kız bana ısınır diye sence bu şiir güzel mi 😥😢
O zaman yolla başka bisilerde ekle kuru kuruya olmasın beren varsa kafana berede takabilirsin
Görüldü attı 😢😥
Beğendiyse etkilendiyse ne yazacağını düşünüyordur. Etkilenmediyse ne kadar saçma olduğunu 🤔🙄
Sence biraz bekleyimmi üzüldüm şimdi 😢😥
Bekle hatta o bisi yazana kadar sen bisi yazma
Ağırdan al
Yazmazki 😥🥺
Soğuk mu davranıyor surekli
Yok ya normal davranıyor ama bilmiyorum içim yanıyor sizce şiirin anlamı nedir ki 🥺
O kızında benim gibi totisi havada 😂
Olsun ben seviyorum 🥺
Bana yardım eder misiniz
Maalesef edemem vıcık vıcık ilişkiyi sevmem parası olan saf ev işi yapan erkeklere yardım ederim sadece
Peki 😓🥺
Evet
teşekkür ederim