Aşk İlişkileri Sevdiğim kıza yazdığım sözün anlamı ne sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sen benim kabimin ortasında bir çiçek gibisin Kalbimde bir çiçeksin Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevdiğim kıza yazdığım sözün anlamı ne sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NicksizBirHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Az bi gülümsemiştir. Biraz daha geliştir tek cümle yetmez. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Yani begenmismidir Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Kendisine sorsana Yorumla Soran +1 yıl Çok isterdim ama bunu yinede sendende bilmek istedim yani gumsemistir dedin ya ondan öyle dedin Yorumla Soran +1 yıl Dedim Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Şöyle ki bu cümleyi söylediğin kişiyle aranizdaki samimiyeti bilmiyorum. O yüzden hoşuna gitmiştir diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Peki sana özel yazsa biri ne hisedersin Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Bilmem bana Özel kimse bi söz soylemedi 🤐 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah sevenin olur söyler sürekli sana mutlu olursun Yorumla Soran +1 yıl Peki mutlu olurmuydun sevinirmiydin sana özel yazılırsa Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Tabiki Yorumla Soran +1 yıl ALLAH razı olsun bacım beni mutlu ettin Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Senden de Yorumla Soran +1 yıl Hiç olmazsa begenmismidir yani böyle gülümseme yapmış mıdır Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Kardeşim kac kere solim aaaa Yorumla Soran +1 yıl Ama aşk bu sevgi bu emin olmak istiyorum 😅 Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Belli ki duygusal birisin ama şunu da iyi bil insan bu cok da guvenmemek gerek Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bı yandan seviyorum feryad duygu güven dinlemiyor kalp Yorumla NicksizBirHanim +1 yıl Umarım üzülmezsin Yorumla Soran +1 yıl İnşallah amin ya valla yeter artık Yorumla
AlçakKuş Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Knk öyle pek de matah bir söz değil. Sen benim çölümde ki çiçeksin falan desen tamamda kalbimin? tamam da kalbin ne yani... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben çünkü kıza dedim seni kalbimke seviyorum diye Yorumla AlçakKuş +1 yıl Aga biraz kaba olucak ama millet de gotuyle sevmiyor bilmiyorum ya bana yavan geldi , ama gözünün içine bakarak söylemek yavanda olsa iyidir belki Yorumla Soran +1 yıl Yanına gidemiyorum ki saçımı asker tıraşı yaptım Yorumla AlçakKuş +1 yıl O zaman biraz şiir kitabı falan oku aga ben beğenmedim. d Yorumla Soran +1 yıl Aslında haklisin bidahakine daha temkinli davranmak lazım daha iyi düşünmek Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Birinci seçenek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ALLAH razı olsun kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Az bi gülümsemiştir. Biraz daha geliştir tek cümle yetmez.
Yani begenmismidir
Kendisine sorsana
Çok isterdim ama bunu yinede sendende bilmek istedim yani gumsemistir dedin ya ondan öyle dedin
Dedim
Şöyle ki bu cümleyi söylediğin kişiyle aranizdaki samimiyeti bilmiyorum. O yüzden hoşuna gitmiştir diye düşünüyorum
teşekkür ederim 😊
Peki sana özel yazsa biri ne hisedersin
Bilmem bana Özel kimse bi söz soylemedi 🤐
İnşallah sevenin olur söyler sürekli sana mutlu olursun
Peki mutlu olurmuydun sevinirmiydin sana özel yazılırsa
Tabiki
ALLAH razı olsun bacım beni mutlu ettin
Senden de
Hiç olmazsa begenmismidir yani böyle gülümseme yapmış mıdır
Kardeşim kac kere solim aaaa
Ama aşk bu sevgi bu emin olmak istiyorum 😅
Belli ki duygusal birisin ama şunu da iyi bil insan bu cok da guvenmemek gerek
Evet ama bı yandan seviyorum feryad duygu güven dinlemiyor kalp
Umarım üzülmezsin
İnşallah amin ya valla yeter artık
Knk öyle pek de matah bir söz değil. Sen benim çölümde ki çiçeksin falan desen tamamda kalbimin? tamam da kalbin ne yani...
Ben çünkü kıza dedim seni kalbimke seviyorum diye
Aga biraz kaba olucak ama millet de gotuyle sevmiyor bilmiyorum ya bana yavan geldi , ama gözünün içine bakarak söylemek yavanda olsa iyidir belki
Yanına gidemiyorum ki saçımı asker tıraşı yaptım
O zaman biraz şiir kitabı falan oku aga ben beğenmedim. d
Aslında haklisin bidahakine daha temkinli davranmak lazım daha iyi düşünmek
Birinci seçenek
ALLAH razı olsun kardeşim