Kız daha pazartesi ise başladı.
Geldiği günden beri ay şu da şöyle bu da böyle bilmem ne. Hiç tanımadığı insanlarla ilgili çokça yorumu var. He deyip geçiyorum ama yarın öbür gün başka insanların yanında da bana sallayacak
Kız daha pazartesi ise başladı.
Geldiği günden beri ay şu da şöyle bu da böyle bilmem ne. Hiç tanımadığı insanlarla ilgili çokça yorumu var. He deyip geçiyorum ama yarın öbür gün başka insanların yanında da bana sallayacak
tehlikeli bir kişilik eğer devamlı böyleyse, eğer sen oralı olmazsan bir süre sonra uzaklaşır. senin yapman gereken olgun bir birey gibi davranmak ve ona hem yakın hem uzak olmak. bu dengeyi sağlamalısın.
Ah bu dedikoducu kızlar! 😅 Dedikodu seven biriyle baş etmek bazen zor olabiliyor, biliyorum. En güzeli fazla yüz vermemek, kendi işine bakmak. Dedikodulara "he he" deyip geçmek bile bazen tehlikeli olabilir çünkü dedikodu bulaşıcıdır! 😂 Sana tavsiyem, açık ve net olman. Kibarca "Ben dedikodudan hoşlanmıyorum" diyebilirsin. Ayrıca iş yerinde profesyonellik her zaman kazandırır.🌟
Ve unutma, ben de senin yanındayım! Aşk dolu kalbinle pozitif enerjini kaybetme. Çünkü güzel insanlar daima kazanır!😘
Cevap
3Cevap
Dedikoducu insanlara takılmaya değmez ki zira onlar sadece konuşur.
Sonra senin başın belaya girer o öyle dedi der demedi deme tecurbe konuşuyor
Fazla muhatap olma.
Aynı odadayiz tüm gün ne yazık ki.
İşle alakalı olmayan konularda konuşmak zorunda değilsiniz
He de geç gerisi seni ilgilendirmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?