Ben 23 o 28 yaşında ailem uygun gördü verdiler cok mutsuzum
daha 2 hafta oldu dayanamıyorum yediğim ekmek içtiğim su hatta sifon cekmeme bile hesap soruyor deliricem ailem sabır et diyor edilmiyor
Ben 23 o 28 yaşında ailem uygun gördü verdiler cok mutsuzum
daha 2 hafta oldu dayanamıyorum yediğim ekmek içtiğim su hatta sifon cekmeme bile hesap soruyor deliricem ailem sabır et diyor edilmiyor
Hemen de yargısız infaz tipik bir akılsız insan mantığı!!!
bu söylediklerin o kadar basit şeyler ki neyine nasıl karışıyor söyler misin?
yediğn ekmeğin netine karışıyor. Sen çok ekmek yiyorsun da fazla ekmek yeme sağlıklı değil mi diyor?
içtiğin suyun neyine karışıyor? Belki de sen bazı şeyleri hatalı yapıyorsun adam da seni düzeltmeye çalışıyor.
eğer böyle değil adam ahlaksız birisi ise kusura bakma ama sen görücü usulünü yanlış anlamışsın. Sana görücü usulünde hemen ilk gelen adamla evlen denilmiyor. Adam ahlaksızsa evleneceksin diye bir şey yok. Heleki şu zamanda çok dikkatli olmak gerekiyor.
Gerçekten çok üzücü bir durum 😔. Kendine bir çıkış yolu bulmak önemli. Belki de ailelerin tekrar konuşması ve durumu tekrar gözden geçirmesi gerekebilir. Sabır göstermek her zaman çözüm değil. Kendine ve mutluluğuna odaklanman lazım. Bazen cesur olup, kendi sesimizi duyurmak gerekiyor. Unutma, senin yaşamın ve mutluluğun her şeyden önemli! 🌺
Cevap
6Cevap
İşte sizin ağzınızı açıp demeniz gerekiyordu ki ben istemiyorum ya da baya tanımak gerekiyor evlilik çocuk oyuncağı değil olan sonra çocuklara oluyor
Görücü usulü geri kafalı kişilerin işi geçmiş olsun
Keske ailem anlasa beni
Kıyafeti bile denemeden almayıp kocayı alırsan böyle olur. Geçmiş olsun.
2 haftada bu noktaya geldiyseniz zor be Allah yardımcın olsun ne diyim. Evlenmek istemiyorum diyebilirdin ailem verdi diyorsun ama bu düşünceyi de pek anlamıyorum.
Ah 😔 keske ailem senin ailen gibi olsa keske
Dostum ailen böyleyse bile sevdiğin biriyle kaçabilirdin en kötü ihtimalle :/
Valla okurken kötü oldum Allah yardımcın olsun ben onun seni sevdiğini düşünmüyorum bence konuşma şansın varsa çek karşına konuş bu böyle gitmez yoksa
karşına alıp güzelce konuştun mu?
Konusulmuyor hemen küfür ediyor
boşan onu çekmek zorunda değilsin.
Eğitim farkı mı var?
O neymiş öyle otur konuş eşinle baktın düzelmiyor vur tekmeyi gitsin daha iyisini bulursun
İyide tanımadanmı evlendiniz
Saçmalik boşan geç
Nasıl yani
Daha si var 😭
İstersen anlatabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?