uzatmadan anlatıyorum 1 ay önce benden ayrılan kız arkadaşım WhatsApp dan engeli kaldırıp bana mesaj atmış Hakan diye efendim yazdım. nasilsin dedi iyiyim. Dedim sen nasılsın dedim iyiyim. yazmis napiyorsun dedim aynı iş güç yazmış Allah iyilik versin dedim yazmadım daha 1 gün sonra engel atmış neden yazdığını sordum öyle bir sormak istedim yazmış daha öncede bir kere aramisti böyle konuşurken neden aradığını sorduğumda engellemişti aynı konuşmada sizce bu neden sormuştur beni
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hala yedekte misin bakıyor, bir daha yaparsa cevap yazma bak nasıl pervane olacak.
Kaldı ki seninki nasıl gurur? Seni engelleyen karı engeli kaldırıp yazınca hemen cevap veriyorsun.
Yedek ne alaka kral kız çalışıyor hayatımda kimseyi istemiyorum diye ayrıldı ki yazmamam mi gerekiyordu
Reis elimde az kullanılmış köprü var, istersen satayım?
Ne diye ayrılacaktı senden, başkasını buldum onun için ayrılıyorum falan mı?
İş için ayrılıyorum diyecek ki gerektiğinde dönebilsin.
Reis aramızdaki konuları bilmediğin için böyle düşünmen normal saygı duyuyorum sana
Birader bak aranızda ne var bilmiyorum ama çok yanlış yoldasın, seni buna ikna etmeye çalışmayacağım.
Sana diyeceğim tek şey şu, redpill felsefesini araştır.
Neden bahsettiğimi o zaman anlarsın.
Bende seninle aynı şeyleri yaşadım, emin ol bi bildiğim var :)
Tamam kral ama zaten bendeki o değeri bitirdi şu an yapalım desede o. topa girmem ben
Redpill diyorum başka bir şey demiyorum aga, ayrılık bahanesi bile saçmalık, neyse rastgele :)
garıb ama şüphelide , senden belkıde hâlâ hoşlanıyor ya da sen soğuk yapınca hemen pes ediyor aaa ama bende gerçekten anlamadım neden hemen dırekt aramadın 🙆🏻♀️🧏🏻♀️
Ya bi öncekinde aramıştım neden aradığını konuşurken 2 3 kere sordum sinirlendi engelledi e sen arayıp bana neden aradığını iletmiyorsan neden arıyorsun şimdide yazıyorsun soruyorum bi sormak istedim diyorsun son mesajı ben atmışım donus yapmayıp engelliyorsun en yakın arkadaşım var onu engellememis beni engellemiş bide şöyle birsey var profili gözükmüyor bende arkasasimda gözüküyor yanliz mesaj atmadım atmam da
sana kızdığında sana trıp atıyor ve engelliyor senden istedığı şeyı göremiyor galıba cünkü seni hâlâ seviyordur emınım, sana hâlâ değer veriyor diyordur kı "hâlâ anlamadı ya" engelliyor kiziyor , ve seni eğer ınstadan herhangi stalklıyabılıceğın bır uygulamada görebılıyorsa , belki kiskaniyorda olabılır , ama bılmıyorum , ama bildiğim tek şey seni umursuyor umursamasa seni düşünmezdi , bir şey var , seni seviyor hâlâ eminim
Bana şey diyordu ayrıldığımız da Hakan seni sevmesem seni çoktan engeller aile grubundan çıkarım. diyordu aldığım kolyeyi takmıştı ama ben dayanamayıp baya laf etmiştim son konuşmamızda da laf söylemiştim şimdi hep yaptığım gibi karşılaşmadım onu yani herzaman beklediği. ilgiyi vermeyince yine sinirlendi diye düşünüyorum ya da onemsemese gelince yazmaz halen içinde bitiremediği şey var hatta ortak arkadaşıma hakandan ayrıldım şu an mutluyum ama ileride pişman olabilirim ama şu an iyiyim hayatımda kimseyi istemiyorum demişti yani bilemiyorum ama kendinden soğuttu
gerçekten seni çok iyi anlıyorum , ve şu an senden beklediği ilgiyi göremeyince engel atıyor , çünkü dediğin gibi içinde bitiremediği şeyler var , bu onu yine sana çekiyor o devam edemiyor , unutmaya çalışıyor ama bence yok olmuyor , ama sen kendini kolay gösterme , ve ne olursa olsun ayrılması doğru olmamis , ama bak bu kız seninle yeniden olmak ister çünkü unutamiyor ve sendende yok yazmaz anlamıyor aynı benim gibi düşünmüyor düşüncede çünkü seni içinde hâlâ bitiremiyor , bir çare arıyor , ama karma var o kız sana geri dönmek isticek bak demedı deme ,
Ben şunu soyliyim ben onu dönsede istemicem bunu güzelce anlatırım ona sebeplerini ve bundan sonra istesekte olamayacağını çünkü zamanında çok soyledim anlattım Allah şahit resmen ben yalvardım ona çok fazla değer ve ilgi gösterdim en büyük hatam. buydu akıllandım sadece seviyorum evet onu ama öyle. kalicak sevgimi değil mantığımı kullanicam pişmanım olursam böyle olayım ailemle. tanistirdim okadar şeyler yaptım bir kadın bunu göremeyecek kadar korse ben napiyim ki
Bak ben onunla. konusurken okadar rahat hissettim belki 10 yıl sonra ilk defa ağladım ve bu ona sarılırken oldu birlikte ağladık ama kadınlar neden böyle cidden anlamıyorum neyse ya sağlık olsun
bir çiçeğe çok su verirsen ölür... ama merak etme herkes birgün yaşatığını yaşar , ama sen çok seviyorsun ben biliyorum , belki eğer anlarsa seni ve ne kadar çok değer verdiğini görürse yineden belki şans verirsin son kez ,, ona sana ne kadar değer verdiğimi görseydın kendinden utanırdın diyesim geldi... ama gercekten kım bılır dönersınız belkı denersiniz. hiç bişey ımkansız değıldır
Ya ben şöyle düşünüyorum eğer olacaksa. bir yerde zaten olacak o yüzden ben bıraktım akışına
Kadınlar işte anlaşılması zor varlıklar pekte takmamak gerekir.
Vallahi bilmiyorum benim. gibi. sevip değer vereni bulamaz. he bu saatten sonrada ben kabul. etmem
Kafan daha rahat olacaktır. Belirsiz insanlar sadece zamanını çalar.
Aynen öyle çok git gelli belirsiz ama. pisman olacak reis Allah şahit benim yaptığımı kimse yapmaz ama saygı duyuyorum son pişmanlık fayda getirmeyecek öğrendiği zamanda zaten geç olacak
Anlayabiliyorum seni ama dediğim gibi 3 ya da 6 ay sonra bu ilişkini hatırladığında sadece zaman kaybı olduğunu anlayacaksın. Hayatında sana değer veren seni seven arkadaşlarının çıkması dileğiyle 😇