Yaklaşık 1 buçuk yıllık ilişkim var. Geçen haftalarda evlenme teklifi aldım herkesin içinde. Evet dedim. Defalarca şu an evlilik teklifi istemiyorum yapma dememe rağmen teklif etti. 3 aydır bunun hazırlığını yapıyormuş. Ama ben ne olduysa ona ısınamıyorum sevemiyorum. Her şeyi gözüme batıyor. Sırf karakteri çok düzgün diye onunla birlikteyim. Beni üzmüyor kırmıyor ama bir türlü sevemiyorum napıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçinde bulunduğun durum oldukça zorlayıcı ve karmaşık görünüyor. Öncelikle duygularını kabul etmek ve onlara saygı göstermek önemli. Bu süreci daha sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek için birkaç öneri sunabilirim:
Duygularını Netleştir: Kendi iç dünyana dönerek gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalış. Partnerine karşı olan duyguların neden değiştiğini ve bu durumu nasıl etkileyebileceğini düşün.
Açık İletişim: Partnerinle duygularını ve düşüncelerini açık bir şekilde paylaş. Ona, evlenme teklifini neden istemediğini ve şu an içinde bulunduğun duygusal durumu anlat. Bu, ilişkinizin geleceğini belirler.
Kendine Zaman Tanı: Duygusal süreçlerin zaman alabileceğini unutma. Kendine bu duyguları sindirebilmek ve doğru kararı verebilmek için zaman tanı.
İlişkiyi Değerlendir: Partnerinle ilişkinin temel dinamiklerini gözden geçir. Onunla neden birlikte olduğunu, seni nelerin rahatsız ettiğini ve gelecekte neler istediğini değerlendir. Unutma ki, duygularını zorlamak ya da bastırmak yerine onları anlamak ve üzerine gitmek, sağlıklı bir ilişki kur.
Unutma ki, duygularını zorlamak ya da bastırmak yerine onları anlamak ve üzerine gitmek, sağlıklı bir ilişki kurmanın temelidir. Kendi mutluluğun ve huzurun için doğru adımları atmaktan çekinme.
Sevgiler🪄🍓00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni ikna edip caydırıysa eğer senin de bu ilişki de kalmanın doğru olduğunu buldun. Seni bırakmadı falan boşa. Eğer gerçekten isteseydin bitirmeyi bu noktaya gelmezdi.
Hâlâ aynı düşüncedeysen iyi düşün ona göre devam et ya da bitir. Zaman çok kıymetli ve bunun farkına var.01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum kafam çok karışık. Sadece bana çok iyi davranıyor
1 yılSevemiyorsan bence gerek yok ayrıca senin istemediğini bildiği halde öyle bir davranış sergilemesi hiç hoş değil yani bu ne biliyor musun yangından mal kaçırmak seni zorunlu kılmak gibi.
Ne bileyim ya da sen yeterince kendini ifade edememiş olabilirsin yani bazı kızlar vardır ya yok ben öyle şeyler istemiyorum der ama içten içe ya sa”ak ne zaman teklif edecek falan der herhalde istiyorum der.
Hani sanki çok istekliymiş gibi görünmek istemezler.
Belki seni de böyle zannetmiştir.
Bence yapılması gereken Sen duygularını doğru şekilde söyle bak ben seninle bir evlilik düşünmüyorum sana ısınamıyorum karakterin çok düzgün ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum de !
Daha sonrasında eğer yani ayrılmak istersen şöyle de bana biraz zaman ver ama bunun sonucunda biz ayrılabiliriz de , Hani çevre ne diyeceğim falan derse de hani daha evlilik için erken sadece teklif etmek istedim daha uzun zaman var falan gibisinden bir şeyler söyler, Biraz ayrı kalırsınız eğer ısınırsa özlersen bir şeyler olursa zaten döner gelirsin bitirelim şu işi dersin00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmiyorsun isinamiyorsun ama karakteri düzgün birisi ve 1.5 senedir sevgilin ve teklife evet dedin..
Sevmiyorsan neden o kadar zaman birliktesin ki. Adamı 1.5 sene canım yerine mi koydun. Sen daha iyisini bulana kadar vakit geçirdin ama adam teklif etti onuda kabul ettin. Sen evlensen bile sevmeyeceksin hem mutsuz olacaksın hemde adama hayatı zindan edeceksin. Bir an önce ayrıl ya da en azından sevmediğini söyle adam hayatına baksin
12 Yorumla
Soran1 yılDaha iyisini arama gibi bir niyetim yok olsaydı durumlara farklı olurdu emin ol. Soğuduğumu söyledim ve belli ettim zaten ama o inatla anlamıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖnünü göremediğin bir evliliğe kapak atmak üzeresin dikkat et. Zoraki bir evliliğe ister istemez sürüklenmek üzeresin. O üzülmesin diye reddetmediğin sürece sende ki üzüntü giderek katlanacak. Ona da bir diğer açıdan haksızlık etmiş oluyorsun. Cesaretini göster ve bitir gitsin.
26 Yorumla
Soran1 yılNasıl söylicem bunu
- 1 yıl
@Coffein Olur yapıcı bir yalanda yazayım.
1.5 yıldır ısınamadığın ve bir türlü çok istediğin halde sevemediğin biri ile birde evlenince son bir tur dene. Evlenince her şey daha iyi ve mükemmel olacak. O zaman aşıkta olursun belki.
- 1 yıl
Ilişkiler bu kadar yüzeysel değil ve evrilen değişen farklı boyutlara geçen sevgiye dönüşen ilişkilerde var.. herkes aşkla mi evlenior aşk bie efsane herkesin ağzında olan bir şey ama aşk olup sonra cinnet geçirip eşini çocuğunu bogazlayanda görüyoruz duygularla yaklasmamak lazım sadece... Biraz mantikda gerekiyor
- 1 yıl
@Coffein Duygular yetersiz haklısın. Konudan bağımsız diğer söylemlerine katılıyorum.
Bu konu özelinde, yalnız arkadaşımız ilişkisinde seviyormuş gibi yapıyor, karşı şahsa verdigi duygular tamamen geçersiz. Hal böyle iken empati yaptığında seninle böyle evlenecek birini sen istemezsin. Dolayısıyla da bu arkadaşımız ayrılmalı. Kişilik olarak hayır demeyi bilmediği için, kendini zoraki bir evliliğin içine atıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, gerçekten sevmiyorsanız bence bu iş olmaz yani bir kişinin sadece iyi olması yetmeyebiliyor. Duygusal olarak da içiniz kıpır kıpır etmesi lazım. Bence yol yakınken bu ilişkiyi sonlandırın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılO üzülmesin diye hatır evliliği yapmakta bir ömür boyu sizin pişmanlığınız olur, bunu kendinize sakın yapmayın...
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum. Yaş olmuş 27 çevrenin baskısıda ayrı
- 1 yıl
Yaşım geçiyor diye baskıyla evlenip ömür boyu mutsuz olmak yerine, kendi duygularınla düşüncelerinle biriyle evlenmek daha doğru olur. Bu durumda ne aileni ne de çevreni düşünme.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKendisiyle ilişkini sonlandırman hem senin için hem de onun için en güzeli olacaktır.. Aksi halde birbirinizin geleceğini çalacaksınız..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Isınamadığin kişinin teklifini kabul etme ne kendini ne de omu yak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor isen hala onunla olman ona haksızlık
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama ailemi ya da bi arkadaşımı nasıl seviyorsam öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOzaman kabul etmiceksin olmaz o iş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman ayrılacaksınız hemen
00 Yorumla Evlilik önemli bir adım ve bu kararı vermeden önce hislerini gerçekten anlaman çok önemli. Eğer sevgiline ısınamıyorsan veya sevmediğini hissediyorsan, bu hisleri göz ardı etmek sağlıklı bir şey olmayabilir. Kendini baskı altında hissetmeden önce, hislerini dürüstçe değerlendirmen lazım.
Öncelikle, bu konuda kendinle açık ve net olman gerekiyor. Sevgiline karşı hislerinin olmaması, ilişkiye veya evliliğe olan yaklaşımını etkileyebilir. Kendini zorlaman bir süre sonra sana daha fazla stres yaratabilir. Eğer ona karşı hislerinin eksik olduğunu fark ediyorsan, evlilik teklifini kabul etmek yerine bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşman daha sağlıklı olacaktır.
İlk başta sevgi hissinin zamanla oluşabileceği düşüncesi olabilir, ancak duygularını net bir şekilde bilmek ve dürüst olmak çok önemli. Evlilik, birbirini seven, anlayan ve uyum içinde olan iki kişi arasında sağlıklı bir ilişki kurmak demektir. Kendi duyguların öncelikli olmalı, sevgilinle açık bir iletişim kurarak hislerini paylaşman, sonrasında ne yapmak gerektiğine karar vermen daha sağlıklı olacaktır.00 YorumlaCanım benim seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım fakat düşün onunla gelecek kurmak istemiyorsun ister misiniömür boyu böyle olmak ne yapıp edip kendini açıklamalı ve bitirmelisin kesinlikle olmaz diyorsan o zaman seni seveni sevmeyi deniyeceksin mecbur ben de bu durumdayım bu seçenekleri düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılSevmeyi deniyorum ama olmuyor bir türlü
Aynı durum bendede var kızı sevemiyorum ailesiyle tanıştırmaya götürmeyi düşünüyorum ben ise ayrılmayı düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum sevemiyorum kabullenemiyorum kaldıramıyor yanındayken gözüm dalıyor dinleyemiyorum bile oda çok temiz ve saf bi kalbi var.
01 Yorumla
Soran1 yılBirebir aynısını yaşıyorum. Çok iyi saf biri. Kırmak istemiyorum
Ama 1 sene sence de çok uzun bir süre değil mi? Ve onca zamanı hayatındaki kişiye karşı duygularını büsbütün dile getirmemişsin, bunları bilmeye hakkı vardı diye düşünüyorum. O seninle her anlamda aynı duyguyu hissettiği düşüncesinde ki evlilik teklifi yapmış. Her zaman açık olman daha güzel olucaktir. Ona incitmeden böyle bir şey hissediyorum de, bakalım nasipse zaten olacak değilse de sebepler vazgeçmenizi sağlayacak. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.🌸
02 Yorumla
Soran1 yılAslında soğuduğumu uzaklaştığımı eski duygularımı hissetmediğimi söylememe rağmen elimden tuttu bırakmadı. Bi şekil bu noktaya geldik. Bilmiyorum kaderimde yazılı ve bir şekil oluyor sanırım. Karışık bi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde ilerleyemeyeceğiniz gibi birbirinizi daha kötü etkilersiniz. Yol yakınken açıkça konuş ve bitir ilişkini. Emin ol ilerletmeye zorladıkça daha kötü bir duruma geleceksiniz.
İkinizin de akıl ve ruh sağlığı açısından mantıklı bir şekilde hareket etmek en doğrusu.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorum dediğin halde sırf kafasına koyduğu için böyle büyük bir hamle yapıyorsa cidden dediğin kadar iyi biri mi ki? Yani ya o da seni 'mantıklı' bulduğu için teklif etti ya da çocuksu biridir yani evlilik için yeterince olgun biri değildir.
Her halükarda masrafa girmeye ve daha fazla yalan söylemeye başlamadan ilişkiyi bitirmelisin. Diğer etkenleri de düşününce, hayatının sonuna kadar pişman olabileceğin bir karar vermek üzere bir yol ayrımındasın ve kararını hemen vermelisin.10 Yorumla Evlilik ciddi bir adım ve eğer içinden gelmiyorsa, ısınamadığı biriyle evlenmek hem sana hem de ona haksızlık olur. Onun karakteri düzgün olabilir, ama duyguların önemli. Samimi bir şekilde hislerini paylaşmalı ve dürüst olmalısın. Belki de ilişkinizi gözden geçirip, birbirinize gerçekten uygun olup olmadığınızı anlamak için bir süre ara vermek iyi olabilir. Duygularını bastırarak mutlu olamazsın, bu yüzden iç sesini dinlemen en doğrusu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılSevmediğin bi insanla akşam aynı yatağa nasıl gireceksin? Evlenmek için koca arayan bayanları görünce aynı soruyu onlara da soruyorum. Aynı evin içinde nasıl idare edeceksin diyorum kabul edilmiş zihniyeti işlemiş ve konuyu hemen değiştiriyorlar. Gerçekten bazı şeyler gerçekten zor
00 Yorumla Sakın sakın sakın tereddütün olan bir evliliğe kalkışma. Karşı tarafa da kendine de yazık. 1.5yılda emin olsaydın olurdun. burada açık ve net olman lazım. Bu kadar süre geçmiş, karşındaki insan en azından dürüst olmanı hak ediyor diye düşünüyorum.
00 YorumlaKusura bakma ama dobra konuşmak zorundayım İlk önce şunu kendine sor ben bu adama neden ısınamıyorum bana karşı ne tür bir yanlış hareketi olmuş olabilir yoksa ben başkasının mı seviyorum çünkü bazı insanlara gerçekten rahat batıyor mesela ben burada görüyorum kız aşırı ilgili ama sevgilisi ilgisiz ayrılma kararı vermeden önce artılarını eksilerini ölçmeye çalış ama kimse mutlu olsun diye onun duygularıyla oynamaya hakkın yok ayrıl gitsin eğer duyguların yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Aşk hoşlantı bunlar geçecek duygular. Anlaşıyor musun? Kafa yapınız düşünceleriniz uyuyor mu? İyi bir arkadaş sırdaş dost mu? Sana sahip çıkar mı? Herhangi bir kötülüğü var mi? Bunlar önemli. Çocuk değilsiniz al karşına konuş. Aşk her şey demek değildir. Değer vermek önemli. Sevgilin sonuçta hiç mi elini tutmadı hiç mi öpmedi sarılmadi tiksiniyor musun? Bence hayır yoksa 1,5 sene katlanamazdn
00 YorumlaEvlilik teklifini reddet hatta ilişkini gözden geçir. Sevemiyorsan bu senin suçun değil, ama bunu ondan gizlemek duygularıyla oynamak senin suçun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın bu işi evliliğe götürme, ne yap et bitir. İyi davranmayı bırak kendine eziyet etme, soğuk davran yapamayacağım evlilik bana göre değil diyerek ayrıl ya da biraz soğuk yaparak hazırla yavaş yavaş. Bu evliliği yapsan da boşanirsin boşuna masraf boşuna kimseyi daha fazla oyalama. Kendine de ona da yazık keşke bu kadar zaman geçmeseydi ama zamanı geri alamayiz ama sakın sakın evleneyim deme
05 Yorumla
Soran1 yılBazen diyorum o benim kaderim mi acaba çünkü ne olursa olsun bitmiyor bu ilişki
Cevap sahibi1 yılHayır böyle düşünme. Bu evlilik asla yürümez sevmedigin biriyle asla bu yola girme. Yorumlarını okudum arkadaşın ailen gibi sevdiğin biriyle aşk yaşanmaz bu kadar sürede olmadıysa bundan sonra hiç olmaz boşuna imza atma pişman olursun demedi deme, yaşadım aynısını biliyorum boşuna konuşmuyorum kendine yazık etme, aşk iki taraflı olmayınca manası yok
Soran1 yılBu yorum beni o kadar düşündürdü ki…
Cevap sahibi1 yılGerçek yorum, yazık olmuş zaten 1 buçuk yıla ama zamani geri alamayacagimiza göre bundan sonrası için boşuna vakit kaybetme
Gizli Üye(18-24)1 yılVazgeç direk ayrıl. Senin için değil ha çocuk için. Sana kızmıyorum boşluga düşmüşsündür veya ilgisi hoşuna gitmiştir. Ama yarın bir gün gerçekten aşık olduğunda bir eşya gibi çocuğu bir kenara atmanın pişmanlığını çekersin haberin olsun. Kabul etme yüzüne gerçekleri söyle bırak kırılsın hayatta bazen yanlış tercihler yapmamak için kırılmamız gerekiyorsa kırılalım üzülelim. Emin ol çocuk da böyle hissettiğini bilseydi istemezdi. Direk ayrıl hem kendini hem çocuğun başını yakarsın
02 Yorumla
Soran1 yılBence hareketlerimden farkına vardı ama buna inanmak istemiyor ya da böyle kabul ediyor bilmiyorum. Onun kadar iyi birini yarı yolda bırakmak beni vicdanen çok rahatsız edicek
Cevap sahibi1 yılEğer gerçekten iyi biriysen üzülme ikinizde bir şekilde atlatırsınız. Bir gün karşına al konuş gerçekleri söyle. Baktın çok ısrar ediyor duymasına rağmen seni istiyor o zaman da ona göre yol alırsın. Bu devirde seven bulunmuyor. Çok çok zaten soylersen yüzüne ve hâlâ böyle kabul ediyorsa en azından sen söylemiş oldun yani o da bunu bile bile seninle evlenir. Yani bırakırsan da vicdan azabı çekmene gerek yok dersin yüzüne defalarca denedim ama sen anlamadın ya da anlamak istemedin. Ben seni sevmeye çalıştım çok ama olmadı böyle kabul ettim kendimi de bakış açımı değiştirmeye çalıştım olmadı dersin yol verirsin numaranı falan degistirirsin engellersin ama o saatten sonra da ümitlendirme bunu yaparsan işte bencil davranmamış olursun
1 yılEvet görüyoruz ki seven yaranmıyor. Bir kez daha teyitlendi:) Ayrıl bence de çocuğa haksızlık olur onunla olman
26 Yorumla
Soran1 yılBeni sevip değer verdiği için onunlayım. O yüzden kendime bu cehennemi yaşatıyorum
- 1 yıl
Kaba saba sana terso yapan birisi olsa ayrılmak istemezdin. Sizin gibilere serseri erkek mühtehak. Şimdi bu çocuk efendi diye gözüne ezik geliyor, ses çıkarmıyor hiçbir şeye ödlek, korkak falan diye. Bu kızlara sert davranan yaranır. Ben uzun zamandır böyleyim:)
Soran1 yılHayatımda hiçbir zaman senin gibi bana kaba saba ters davranan biri olmadı olamazda 😊 sen böyle devam et şampiyon
- 1 yıl
Haha o zaman niye ayrılmak istiyosun iyi efendi çocuktan? ;)
Soran1 yılAnlatsam anlıcak birine pek benzemiyorsun o yüzden boş ver 🙂
- 1 yıl
Bırak bu işleri ben haklıyım da ondan
Gizli Üye(18-24)1 yılSırf iyi diye bir insanla olunmaz, hayalleriyle oynayamazsın sevgisini kullanamazsın böyle bir hakkın yok, eğer sevmiyorsan ya da önceden sevip şu an sevmiyorsan sadece iyi bir insan olarak görüyorsan ve bu yüzden birlikte isen ona bu durumu çok geçmeden izah et çünkü öğrendiğinde çok kırılacak ve bu ah bir şekilde çıkacak senden çünkü ortada ciddi bir ilişki var yıllar var bir şekilde onu haberdar et çünkü yaptığın ne karaktere ne de insani şeyleri sığıyor
10 YorumlaO zaman yollarını ayıracaksın maalesef. Kimsenin gönlü olsun diye evlenemezsin sonuçta.
10 Yorumla
1 yılvalla bu hissiyata sahipsen
bence yol yakınken bitir
çocuğa yazık yani
sen kararsızsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ısınamıyor değilsin sadece hazır değilsin bu yüzden böyle hissediyorsun yani eğer ayrılırsan pişman olacağını düşünüyorum. Biraz akışına bıraksan iyi olur gibi ama senin fikrin. Artık büyüyoruz ve hayatımız değişiyor bazense bunlara alışmak zor gelebilir ama kabullenip hayatının seni yonlendirmesine izin vermen gerekebilir bazen bilmiyorum yine de iyi düşün karşındaki insanın da duyguları var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibiydim 1 yıllık ilişkim vardı sürekli evlilikte ısrarcıyım akrabaları kuzenleri herkesin içinde teklif etti o an Red edemedim bir kaç ay daha nişan isteme ne zaman diye sordu sordu salladım bahaneler le ama bir yere kadar oldu en sonda evlendik alıştım bu arada bende sen gibi bazı aeyler gözüme takiliyordu
00 Yorumla
1 yılPeki isinamadin ozaman neden 1.5 yil beraberdin? Gunah degil mi cocuga? Hakina girme cocugun bitir ve git. Onu seven biri cikar Elbet. Ama karakter daha onemli cidden ben anlamiyorum iyi karakterli birini neden sevmiyorsunuz?, ila serserimi olmasi lazim sevmeniz için.
12 Yorumla
Soran1 yılİyi karakterli olduğu için ondan ayrılamıyorum zaten
- 1 yıl
Ayrilmalisin ona daha'da kotuluk yapma. Unutma ask'ta bi yere kadar. Sonra sevgi ve saygi kaliyor.
Sevemiyorsan niye sevgilisi hala @mk... yalnız kalmamak için sevgili yapıp başkasını da harcama rica ediyorum
12 Yorumla
Soran1 yılOnu değil kendimi harcıyorum şu durumda. Üzülmesin diye belli etmiyor iyi davranıyorum
1 yılSadece karaktere göre evlilik pek sağlıklı olmaz o mantık evliliği olur. Sen aşık olarak severek evlenmek istiyorsan aşk evliliği yapmalısın sonuçta en çok vakit geçireceğin insan olacak hayatında🍀
00 Yorumla
1 yılBu raddeye gelene kadar takınmadığın dürüst tavrı şu an göstermek zorundasın. Daha fazla vebale girmek istemiyorsan dürüstçe ne düşündüğünü ve hislerini onunla paylaş. Mesaj veya aramayla değil yüz yüze görüşün.
00 Yorumla
1 yılBenim de üniversiteden bir arkadaşım var ve o da bana evlenme teklifi etti ve ben şu an düşünmedimi söyledim bir daha yazmadı istersen aynı benim yaptığımı yapabilirsin.
03 Yorumla
Soran1 yılBen 1.5 yıldır sevgiliyim ama yazma meselesi değil bizimki herkesin içinde evlenme teklifi etti
- 1 yıl
O konuda doğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBak ısınamadıysan olmaz. Sevebilmek çok önemli. Bazen ne yaparsan yap sevemezsin. Sevmediğin biriyle de olup karşındaki insanın vaktini ve duygularını sömürme bence
09 Yorumla
Soran1 yılOna belli etmemeye çalışıyorum seviyormuş gibi yapıyorum
- 1 yıl
İnsanların duygularıyla oynamayın yaaa cidden bunu niye yapıyorsunuz anlamıyorum. Seviyorsan seviyorsundur, sevmiyorsan sevmiyorsundur yani rol yapmak niye?
- 1 yıl
Ayrıl yani insanların değerli vaktini boşu boşuna çalmayın. Duygularıyla da oynamayın yani. Başınıza gelmeden ölmezsiniz
Soran1 yılOnu kırmamak üzmemek için yapıyorum bunu. Çok sevmediğimi belli ettim ama o bunu anlamak istemiyor
- 1 yıl
Belli ki bir gün bırakıp gideceksin. Çünkü sevmiyorsun. Uzatırsan hem daha çok ümit eder hem de daha çok üzülür. Şu an yaptığın kötülük
- 1 yıl
Vakit kaybetmeden ayrıl
- 1 yıl
Bir gün bırakacağın insanın hep vaktiyle hem duygularıyla oynuyorsun
Soran1 yılBırakıp gidebilsem çoktan bırakmıştım. Onu üzmemek için kendi hayatımı mahvedicem ve sevmediğim biriyle hayatımı birleştiricem. Keşke en başta sevgili olmasaydım
- 1 yıl
Saçmalıyorsun. Onu üzmemek için falan değil gördüğün ilgiden ve sevgiden dolayı bırakamıyorsun. Yoksa kimse sevmediği biriyle sırf üzülmesin diye beraber olmaz. Kendini kandırma. Yaptığın tamamen bencillik. Bir gün o adamı bırakıp gideceksin ve olan ona olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBence ikiniz de boşuna zaman kaybetmeyin, ikinize de yazık çünkü. Sevemiyorsan ayrıl, sevemedikten sonra isterse dünyanın en iyi adamı olsun fark etmez.
10 Yorumla
1 yılAdamı oyalama o zaman ayıp yaptığın belki seninle gezdiği 1.5 yıl içinde doğru kişiyi bulacaktı kendi mutluluğun için adamın mutluluğunu engelliyorsun. İnşallah ömrün boyunca evlenemezsin de o adama muhtaç kalırsın şimdi senin için tesirli bir büyü yapıcam
18 Yorumla- 1 yıl
Ben büyücüyüm. Adını bile öğrenmeden kör düğüm ederim onu
- 1 yıl
Yok kardeşim estağfurullah ne işim olur senle
- 1 yıl
Şimdi anladım sen benimle dalga geçiyorsun şimdi sana tesirli bir büyü yapıyorum 3 gün içinde hayatın kördüğüm olacak
- 1 yıl
Dalga geçtiğini hissettim. Şimdi göreceksin şakaya alıyorsun ama sandığın gibi değil
şu an 20 yasındayın bır senelık evliyim çocuğum var esımın nısanlılık dönemindeki çoğu davranıslarını evlenınce duzelır sandım daha da arttı herkes cekılıp evde başbaşa kaldığında en ufak davranıs üzüyor kırıyor bu yüzden bırgun bır evlılık yapacaksan herseyıyle tam oturtmaya çalış kafanda şu eksık ama tamamlanır deme kendı acından da olsa sevmiyorum ıyı bırı zamanla severm deme şu an küçümsediğin her sorun evlenınce dev gıbı oluyor bak bunu çok sorun yaşamış bırı olarak kalpten söylüyorum
10 Yorumla
1 yılKafan karışıksa sal gitsin evlenince daha kötü olur. Ya sen onu aldatırsın ya o seni. ya da bir yerden sonra sürekli tartışır kavga edersiniz. daha bir çok şey yaşanır yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne ona, ne kendine haksızlık yapma. Açık açık konuş. Bütün olanlardan dolayı üzgün olduğunu samimi bir şekilde dile getir. Ondan sonrası malum işte...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOnu sevebilmen için sana tensel yaklaşması gerekiyor. Bir dokunuş, bir öpüşme sahnesi gerçekleşmesi gerek.
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekleşsede yine olmadı hep kendimi geri çektim
1 yılBu yaptığın ona haksızlık değil mi sevmiyorsan hala neden onunlasin hemen bitirmediğini bu ilişkiyi olmuyorsa zorlamanın alemi ne?
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kez bitirmek istedim o ayrılmak istemedi. Bir şekilde bir araya geldik
- 1 yıl
Kesin bir dille bitirmelisn sonu yok bunun
1 yılBıktım sizin gibilerden, bu durumu anlayıp bir anda kapıya koyunca da ağlayın erkolar şöyle böyle diye mk
04 Yorumla
Soran1 yılOff bende sen gibi ön yargılı insanlardan bıktım cidden
- 1 yıl
Neyin ön yargısı lan, şunu bir erkek yapsın bakalım demediğiniz kalıyor mu iki yüzlüsünüz awq
Soran1 yılYazık biri seni çok üzmüş belli
- 1 yıl
Ay g*tüm KDJHDHSSKS
1 yılSevmeye sevmeye bir buçuk yıl nasıl birlikte oldun acaba merak konusu yol yakınken bitir bence daha çok üzmeden ayrılın
02 Yorumla
Soran1 yılİlk başlarda bu kadar hissetmedim doğrusu. Sonradan uzaklaştım ve duygum kalmadı. Ayrılmak istediğimi defalarca söyledim ve bi şekilde yine bir araya geldik
- 1 yıl
Yine ısrarcı ol bu konuda daha fazla üzülmeden ayrılın bence
1 yılYapma kendi hayatın belki ileride daha kötü olacak bu hayata bir kere geliyorsun ve tadını çıkar tamam iyi biri olabilir ama gerçekten bazen onun yanında ısınamayabilirsin eğer silip atamıyorsan onunla vakit geçir aşık olmaya çalış bakyın ki olmuyo ara verelim de bu insanlık hali anlayışla karşılar
00 YorumlaMadem sevmiyorsun ne halt etmeye bunca zamandır berabersin ki evlenince de aldatırsın sen çocuğun başını yakma ayrıl
04 Yorumla
Soran1 yılAldatcak olsam emin ol şimdiye kadar aldatırdım
Soran1 yılKarakterim o kadar düşmedi daha
Sadece sana olan ilgisi için birliktesin ve bunların farkındaysan neden durumlar bu raddeye gelmeden bitirmedin?
01 Yorumla
Soran1 yılÇok kez ayrılmak istedim ama bi şekilde beni ikna etti
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ne halt yemeğe 1 yıldır adam ümit veriyorsun , çünkü hayal ettiğin gibi birisi çıkmadı o hayalin de hep başka biri var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılMadem sevemiyorsun, adamın duygularıyla niye oynuyorsun o seni seviyor. Madem sevemiyorsun işleri buraya kadar niye getiriyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSevmiyorsan ayrıl gitsin. İnsan 1 buçuk yıl nasıl sevmediği insanla olur madem ona karşı sevgin yoktu yolun başında ayrılsaydın ya.
00 Yorumla
1 yılEn başından niye yolları ayırmadın ki. Yalandan ısınırım ederim diye tahmin yürütmeyin. Ya da kısa tutun konuşun ve ayrılın umut bağlamasın boşuna.
00 YorumlaKabul etmeyecen tabi ki yoksa evlenip boşanırsın baştan o duygu yoksa sonradan da olmayacak hatta negatif duyguların daha da aratacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHer dediğini yaptığı içindir. Sert olmadığı için böyle düşünüyorsun.
05 Yorumla
Soran1 yılHer dediğimi yaptığı için bırakamıyorum böyle biri bi daha karşıma çıkmaz diye
- 1 yıl
Çikmiyck zaten, problem ne peki?
Soran1 yılOnu sevememem hiçbir şey hissedememem… Ama ona hissetmiş gibi davranmam
- 1 yıl
Bence konuşarak halledersiniz. Neyse istediğin söyle.
Soran1 yılKonuştuk konuşuyoruz da ama ona göre hallediyoruz bana göreyse hiçbir şeyi halletmiyoruz
Gönlün yoksa ona da sana da yazık olur. Zararın neresinden dönersen kardır. Ayrılman en hayırlısı olacaktır 🙏🏻
00 Yorumla
1 yılİlla kalbini kıracak seni paramparça edecek biri olsun diyorsun. Sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılBunu demediğim için ayrılamıyorum zaten
1 yılOlmaz senin iş hanım kız. Kalbin ısınmadıysa Orada huzur bulamazsın Demek ki birbiriniz için doğru kişiler değilsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılKarakterini sev zaten yakışıklı olması bir işe yaramaz
02 Yorumla
Soran1 yılKarakteri için beraberim zaten
- 1 yıl
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmediğin biriyle neden sevgili oluyorsun ve neden bitirmiyorsun çocuğa yazık
02 Yorumla
Soran1 yılBitirmeyi çok denedim ve istedim beni bir şekilde ikna etti ve bırakmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılHayır deseydin o zaman. İstemediği biriyle niye devam eder ki bir insan
02 Yorumla
Soran1 yılDaha önceden evlenme teklifi şu an istemiyorum yapma demiştim. Ona rağmen yaptı. Herkesin içinde nasıl hayır dicektim
- 1 yıl
Hayır demeyi öğren
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevemiyorsan zorlama bence bitir çünkü evlenince de sevmeyeceksin
02 Yorumla
Soran1 yılDaha yeni evlenme teklifi etti. Ortada olumsuz bir şey yokken pat diye nasıl bitiricem
- 1 yıl
Sevmediğin adamın evlenme teklifi olsa ne olur acaba
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1,5 yıl dostlar pazarda görsün boşta demesinler diye mi takıldın?
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik teklifi etti ama ben sevgilime ısınamıyorum. Sevemiyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler