AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Sizi üzen zaten hoşunuza gider düzgün adamlar size fazla geliyor
Sırf “sevgilim” olsun diye sevgili yaparsanız olacağı bu
O zaman oyalama adamı. Kimsenin vaktini çalmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.
Evlilik gönül işi zorla olmaz efem. Karsinizdakine de size de eziyet..
1,5 yıl uzatman hata... madem his yok bitirecektin adam teklif olayına gelmeden
Neden bu SEVEMİYORUM kelimesini bu kadar insana söyleye biliyorsun da 1 tek kişiyi alıp karşına söyleyemiyorsun? Demek ki problem sende ve karşındakinin hisleriyle oynuyorsun.. nefret ettigim insan tipi
Neden acaba bi düşün bakalım. Mesela ben burdaki insanları kırıcak mıyım diye düşünmüyorum. Ama o insanı kırmak istemiyorum
Ya sen kendini mi kandırıyorsun yoksa bizi mi zaten sen onu kırıyorsun sadece sözle değil anladınmı? Sevmiyorsan ve karşındaki insan sana emek veriyorsa ve sen ona karşılık sadece "saygılıyım ama sevmiyorum" diyorsan bu zaten kırıcı bir şey istersen kabul et istersen etme yani biraz otur kendinle, kendi vicdanınla konuş..
Isınamıyorsan olmaz ömür boyu sevmediğin biriyle geçmez
Troll müsünüüüz yoksa şaka mı yaa.. sevemiyorsan niye 1.5 yıldır birliktesin , ayrılsana
Bu bir erkeğe en büyük hakaret. Acıma ona bunu açık bir iletişimle ego yapmadan ama dürüstçe söyle. Hatta bu yazıyı göster.
Sonra bana yaz
Siz değil misiniz seveni bıraktıktan sonra nasip olur mu be diyen
Niye umut veriyorsunuz o zaman ya şöyle erkenden herkes kendine yoluna baksin
Ayrıl o zaman en mantıklı olan bu sırf birileri üzülmesin diye kendi hayatını satma askom
Sevmiyor isen ayrıl boşuna ümit verip vakit çalma. O da kendi yoluna gitsin.
bacım ılgı manyaklıgı var manyakmısın ayrılsana ne beklıyorsun
1.5 yılda ısınamadıysan daha da ısınamazsın. Ayrıl en güzeli
e neden sevgilin o zaman?
madem ısınamadın vs... ne onun zamanını ne de kendi zamanını boş yere harcamamalısın.
Karekteri iyiymiş şeylerini geç gönlün ısınmıyorsa ısınmamıstır bir buçuk yılda ışınamamış evlenince mi ısınacak
Çocuğun kalbini kırma Evlen onunla sonra zehirlersin hem çevre baskısından kurtulursun hem de taze dul kalırsın😅
Adamdan çaldığın bir buçuk yıl ne olacak peki? Bir buçuk yıldır onu sevemiyordunsa niye ayrılmadın ki?
Sana biraz kotu davransa , kızsa, kısıtlasa o zaman daha iyi olur. Onu o zaman seversin
Alakası yok bana öyle davranan hiç kimseyi hayatımda tutmadım
Hayir , burdaki olay aslinda şu , sana iyi davranan erkek senin bilincaltinda muhtac gozukuyor sana
Fakat sana kotu davranan erkek muhtac gozukmuyor. Sen, sana muhtac olmayan birini istiyorsun, yani bazen kotu davranan , senin icin herseyi yapmayacak olan, sen kirilma diye iyi ve nazik davranan erkegi istiyorsun.
Senin sevgilin bilincaltinda GÜÇ temasini kaybetmis. O yuzdende sogumussun. Bir erkek ancak bu sekilde sevebilir cunku erkekte guc teması yotkur fakat kadinda vardir. Sen güc istiyorsun.
Kesinlikle evlenme, ilerde illa biri denk gelir karşına, çok daha kötü şeylere yol açar.
Zaten ister istemez kalp kırmalar başlar ne gerek var. Bence ayrıl
aranızda cinsellik de yoktur ilerde nasıl oalcak? böyle saçma evlilik mi olur?
Yani yanlış mı söylüyorum bilemem ama , benim düşüncem. sana kötü davranmaması iyi, çünkü sen onu sevipte , sana kötü davransa ben onu seviyorum ama diye gecinmeketn daha iyidir seni sevmesi
Kızlar tam tersine teklif edilmedi diye küserler, sen teklif etti diye mi küsüyorsun, bence oturup uzun uzun konuşun yol yakınken bir karar varın
Küsme gibi bi durum yok aramızda. Onu üzmek istemiyorum
İnce düşünürsen incinirsin, boş ver akışına bırak baskıcı olmak maddiyattan daha çok yorar insanı, sen belki iyi niyetli maddiyat boşa gitmesin diye düşünübilirsin fakat onunda bir bildiği vardır elbet
Zamana bıraksan mesela üzülen o olur sevmediğiniz birini kırmayın sevmiyorsan söyle…
Bir buçuk yıl ne bokumu yedin neye ayrılmadin nasıl bir beynin var anlamış değilim
Ayrıl olmaz. Mesele evlilik değil sevgili olmanın da mantığı yok
O zaman neden evet dedin mâl
Önce terbiyeni takın. Herkesin içinde hayır mı deseydim küçük mü düşürseydim seni akıllı şey
Belli ki sezmişsin evlilik teklifi edeceğini o zaman herkesin içine girmeyecektin, şimdi yazık değil mi ona? Ben bunun psikolojisini daha önceden yaşadım ama evlilik şeklinde değil benimle oldu oldu sonrasında terk etti 1.5 yılda anca toparlanabildim ki hâlâ daha var izler geçmiş değil ama sonrasında kişide gerçekten ama gerçekten kötü izler bırakıyorsunuz o yüzden mâl dedim.
Bak ne kadar ön yargılısın. Herkesin içine girmek zorundaydım çünkü yakın arkadaşlarımızın düğünündeydik ve teklif düğünde oldu. Napıcaktım düğüne mi gitmicektim ve şunu söyliyim evlilik teklifini sezmedim
Sen daha akıllısın ya zaten evet demişsin ama sevmiyormuşsun ne kadar güzel dünya. Zaten sizler için olmasa da kalbiniz onun için ya da onun hayaliyle yaşadıklarınız hemen kaybolup uçuveriyor ama karşınızdaki çok seven kişi de öyle değil, o toparlanamıyor, dağılıyor, bitiyor, onu bıraktığınızla kalıyor ve çıkamıyor düştüğü yerden ama sizler ise zaten terk etmeyi göze alarak gittiğiniz için arkamdaki kişi ölmüş müdür ne durumdadır diye umursamadan gittiğiniz için sonra klasik erkeklerin kalbi var mıdır saçmalığını sormayacaksiniz.
Eğer böyle düşünen biri olsaydım ondan çoktan ayrılmıştım. O kırılıp dökülmesin üzülmesin diye bu durumdayım zaten. Kendimi ateşe atıyorum
Evet artık ön yargılıyım çünkü hepiniz çoğunlukla olsun ya da genellikle olsun aynısınız, hep bu tür ağır psikolojik travmalar erkeklerin başına geliyor ve toparlanamama sebebi oluyorsunuz.
O zaman evet demeyecektiniz bu kadar basit, ben bunu bir düşüneyim diyecektiniz, ben buna şu an için hazır değilim eğer de evet diyecek olursam kalbini kırmış olurum diyecektin, aklın yolu bir öyle değil mi?
Kendini değil onu ateşe attığının zerre farkında değilsin, eğer ondan ayrıldıktan sonra üzülmeyeceksen ki yüzde yüz onun gibi, onun psikolojisi gibi o durumda olmayacaksın çünkü sevememmişssin ama o o halde olacak.
Başına gelen travmatik olayları neden tüm kızlara mahal ediyorsun?
Ki yüzde yüz onun gibi de olmayacaksın bunu unutma, olan ona olacak.
Çünkü onlardan birisisin
Bir tane senin konu hakkında haksız olduğumu söyle hadi söyle?
Anlıyorum dostum sanada üzüldüm hayatın boyunca herkesi seni yarı yolda bırakan kişi gibi görüceksin ne diyim böyle devam
Bana üzülmen için önce sen de bir kalbin olması gerekiyor ama seninkisi laylaylom bir kalp bu yüzden beni anlayamazsın. Hayatım boyunca görür müyüm bilemem ama en azından bir kişi ile bir ilişkiye başlayacak olursam onca ağırlığı veren taraf ben olmayacağım, ha beni çok severse o ayrı ama bundan böyle en çok sevgiyi veren taraf ben olmayacağım çünkü ben bir kişiyi en çok sevdim bu da böyle kalacak.
Seni üzse severdin insanlar artık seveni değil s... İkeni severler
Beni üzen birini bu zamana kadar hayatımda tutmadım ya
Istemiyorsan niye evet dedin..
Herkesin içinde hayır diyemedim gururu incinmesin diye
Incinsin. O incinmesin diye sen niye istemediğin bir şeye evet diyorsun. Şimdiden söyleyim bu evlilik ya kısa sürer ya da fazla mutlu olmazsın 😄
Başak burcu musun kız?
Hayırrrr 😅
Ah canımm merak ettim bende seninle aynı durumdaydım o yüzden sordum balık mı yoksa? Her neyse 1 yıldır aynı şeyi yaşadım ama şu an onu sevmeye başladım. Mutlu da oluyorum görmek istiyorum eskiden mutsuzdum. ama şimdi zaten günümüz erkeklerini gördükçe onun değerini daha iyi anlıyorum.
Ben en başta seviyor gibiydim mutluydum görüşmek istiyordum. Sonra ne olduysa uzaklaşmaya başladım. Her hareketi gözüme çarptı. Dediğin gibi günümüz erkeklerini gördükçe onu kaybetmek istemedim. Kısacası çok boktan bir durum
Belki senin sevmediğin hoşlanmadığın şeyler yapmıştır farkında olmadan senlik olmayan şeyler görmüşsündür bilinçaltında başka şeyler kalmıştır olabilir çok normal bunlar kendini suçlu hissetme. Buarada burcunu söylemedin kız mersk ettim özelden de söyleyebilirsin:)))
Benim senim gibi sevgilim olsa her gun aldatirim.
Ne yaptida gozune batiyor her seyi
Demek ki senin asla benim gibi sadık bi sevgilin olamıycak yazık kafana
Sen mi sadiksin. Adamin 1.5 yilini calmişsin. Adama desen seninle evlenemem adamin yasayacagi uzuntuyu hayal et.
Adam demez mi neden 1.5 yil sevgili olduk diye. Sen daha bunlari dusunecek yapiya sahip degilsin. Belliki sana kimse bakmamis, sende cocukla cikmissin yenisini bulana kadar idare etmişsin.
Beklentin nedir acaba
Herhangi bir beklentim yok
Beklentin yoksa onu neden istemiyorsun sen şu anı düşünme ilerisinide düşün seni anlayışla karşılıyorum iyi bir baba olucaksa aileye duskunse kötü günde yanında durucaksa biraz onlara göre düşün... Içi ısınan bak burada çok noluo birkaç günde alev oluyor kül o yüzden birazda mantıkla yaklaş derim
İyi bir baba ve eş olacağından hiç şüphem yok. Zaten sevmediğim halde beni tutan şeyler bunlar
Duygusal düşünme fevri kararlar alma mantikli yaklaş insan emekle de sevebilior geçirilen zaman verilen emek görülen değer ve saygı... Bu zamanda guvenebilmek zaten çok zor kasi gözü oynayan desen bir suru bence iyi dusun
Madem sevmiyon niye evet dedin teklifine
O kadar insanın içinde nasıl hayır diyim
Istemiyosan demen lazimdi
Önceden demiştim evlilik teklifi etme daha diye
Çocuk yapışkan çıktı
Çünkü aşık değilsin onu insan olarak seviyorsun.
Karakterini bana olan davranışlarını seviyorum
ayril o zaman kanka sevmiyosan basta niye sevgili oluyon adamla it kopuga alismissin
İt kopuğa alıştığımı nerden çıkardın. Hayatımda toplasan 2-3 tane sevgilim oldu
Eminsen zorlama derim
Reddet ama zenginse olay değişir
Bir bucuk yıldır neyi bekledin
İnan ki bu iş olmaz. Daha fazla devam etme.
onu söyle sevemiyorum diye
Kimseye ümit vermeyin ona da yazık sanada
sevmeden olmaz.
Sevmiyorsan evlenme cidden kötü olur
Söyle yani
Zamana bırak. Olmazsa bitirirsiniz.
Neden sevgilin? Sen evlenirsin de onla.
1 buçuk yil beklersen olacagi bu ne bekliyorsun?
Isincan bacim baska oluru yok
İşte bu yüzden görücü usulü
Isınamıyorsun neden sevgilin tuhaf değil mi
Tuhaf hemde çok tuhaf. Kaçmaya çalıştıkça bir şey beni tutuyor. Ayrılmak istedikçe o beni bırakmıyor. Böyle tuhaf bi döngü
Tutku var arada bağımlılık gibi bişey mi
Bence tutku değil de ona olan güvenim olabilir. Kimseye öyle güvenemeyebilirim
ayrıl adamı aldatırsın sonra ayıp olur
bana niye eden yok
İlişkiyi bitir yazık adama
o zaman neden sevgilin pardon da?
Neden ayrılmadın bunca zaman
Çok kez ayrılmak istediğimi söyledim ve bir şekilde o benden uzaklaşmadı hep ikna etti
Açıkça belirt her şeyi aksi taktirde sen mutsuz olursun
1.5 yılda evlenme teklifi ne ya
Zamanı yokmuş demek ki böyle şeylerin
Sen varya çok kötü birisin. Hemde çok.
Neden
Çok çok ağır şeyleri hak ediyorsun neyse daha cevap yazmayın. Utanmadan neden yazmış.
Farkındaysan sırf o üzülmesin diye kendi hayatımı ateşe atıyorum. Gelmişsin burada ağır şeyler hakediyorsun diyorsun. Yargılamak çok basit cidden
Birlikte oldunmu
Olmadım da ne alakası var bu konuyla
Adama üzüldüm
Ben hem ona hem kendime üzülüyorum. Üzüldüğüm içinde ayrılamıyorum
Ve böyle yaptıkça üzüntüyü daha da arttıyorsun adam demez mi madem ısınamadın neden evet dedin neden 1.5 yıl sürdü
Çoğu kez ayrılmayı denedim hep beni bi şekilde ikna etti
Bu şekilde seven zor sonra başına vurursun bence bakış açını değiştir ya da sorun var ise net konuş çöz