Nişanlanacağız ama evlilik teklifi yapmak istemiyor, ne yapacağım?

Arkadaşlar görmüş geçirmiş insanlara soruyorum. Uzun olacak lütfen okuyun. İki senedir birlikteyiz yaşımız da geldi nişanlanacağız. Haliyle stresli geçiyor günler. Hep maskülen karaktere sahip bir insandım bu zamana kadar ne hesap ödemekten ne de sevgilime para vermekten hiç geri durmadım, benim durumum daha iyi olduğu için daima yardımcı oldum ona. Şaşalı evlilik teklifi istemiyorum demiştim ona geçen gün konuşurken ''Bir de evlilik teklifi işi var dimi yaa video da isterler bir de'' dedi ama öyle bir kurdu ki cümleyi bana candan öte olan o adam bir anda yedi el yabancı gibi geldi gözüme. Yok sevgilim istemiyorum ben sağol dedim bir de tamam demez mi :) o cümlede ve tavırdan sonra nasıl yerin dibine girdiğimi anlatamam sizlere. Daha sonra babamlar kızım evlenme teklifi olmayacak mı çok merak ediyoruz video da çekersiniz diye bi an sevinçle konuştular benimle öyle kötü oldum ki arkadaşlar kendimi sanki bu noktaya ben getirmişim gibi aşağılık bir insanmışım gibi hissettim. Güçlü maskülen bir insan olabilirim ama benim de kalbim yok mu ben kimseye böyle davranmadım ki. Şimdi içimden asla nişan geçmiyor, süreci durdurmak istiyorum ne yapmalıyım? sen neden bunu dedin dese kırk takla atıp duygu sömürüsü yapacak bir insan, katlanasım gelmiyor artık her şey benim omuzlarımda gibi.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ek olarak; İşte evlilik teklifi etmeye yüzüğe parası yoktur falan derseniz de nişan kıyafetimi bile fiyatları görünce ben alacağım lütfen siz almayın dedim daha ne yapayım :)
Güncellemeler
+1 yıl
Başka yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Nişanlanacağız ama evlilik teklifi yapmak istemiyor, ne yapacağım?