Kanser olduğumu öğrendim erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum, nasıl ayrılabilirim?

merhaba arkadaslar kisa bir sure önce kanser oldugumu öğrendim doktor bir an önce tedaviye baslamamizin gerektigini kanserin ilerlemis oldugunu ama henuz gec kalmis sayilmayiz dedi fakat ben herseyin farkindayim kendimi kandirmiyorum olucegimi biliyorum. Sevgilim var dort aydir beraberiz ama iki yildir birbirimizi taniyoruz ve bazi engellerden dolayi iki senedir birbirbimizi sevmemize ragmen beraber olamamistik dort aydir dolu dolu herseyi yasadik bana aşık bunun farkindayim bende ona asigim gozumden sakınırım canini ver deseler veririm ama ben onun uzulmesini istemiyorum simdi ayrilayim bitsin ki ben öldüğümde cok aci cekmesin eger bana daha cok asik olursa ve beni bir anda kaybederse daha kotu olucak biliyorum ama bir yandanda kalan omrumun her saniyesini onunla gecirmek istiyorum nasil ayrılacağım hic bilmiyorum onu incitmeden nasil ayrılabilirim sizce ve kanser oldugumu asla ona söylemeyeceğim

Kanser olduğumu öğrendim erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum, nasıl ayrılabilirim?