Size, " Ben bu adamla/kadınla bir ömür geçiririm. " kararını verdirecek şey nedir?

Size, " Ben bu adamla/kadınla bir ömür geçiririm. " kararını verdirecek şey nedir?
Uyumlu olduğum, en yakın arkadaşım olup birlikte eğlenip saçmayabildiğim ama yeri gelince derdimi paylaşabildiğim, duygu ve düşüncelerini dile getirmeye ve hissettirmeye alışık biri. Ve tabi ki iniş çıkışlar yaşayacak olsak da bunları genel yaşayışımız olarak benimsemeyi tercih eden biri.
Bence bu o kişiyi görünce anlaşılabilecek bir şey. Görmeden hiçkimse varsayımlarla net bir şey söyleyemez bence. Bazen bakarsın ve sadece hissedersin
Her şeyi konuşabiliyorsak, zamana rağmen konuşma şevkimiz kaybolmuyorsa ve her anlamda yanında huzurluysam ben bu adamla ömrümü geçiririm derim
Öyle bir şey yok ya, kimseyle birlikte ömür geçmez bi zaman sonra sıkar
Sıkmaması için uğraşılması gerekiyor :D
Cevap
12Cevap
Böyle bir karar verebileceğimi düşünmüyorum..
Olgun bir kadın olması ve karşılıklı aşk elbette
Beni olduğum gibi kabul ediyorsa sözüne sadık ve güvenilir biriyse, bana saygı duyuyorsa sevgi veriyorsa onunla ömür geçirebilirim
Her şeyden önce sevgini yürekten hissetmem lazım. Verdiğin değer benim kafi. Değerli hissettiğim yerde bir ömür kalabilirim.
Çocuklarla iletişimi önemli, çocuklarla olan iletişimini beğenirsem bu kararı %50 oranında alabilirim demektir. Geriye kalan %50 yi ise onun davranışları ve karakteri tamamlar.
Saygı sevgi güven dürüstlük bunlar var ise bana değer veriyorsa sevdiğini hissettiriyorsa bir ömür geçiririm
Hiçbir şey.. çünkü adam olmayan kimseyle bir ömür geçmez
ailesiyle eşi arasındaki dengeyi koruyup sahip çıkıyorsa, tutarlı sadık ve güçlüyse
Yanında kendim gibi hissediyorsam o kişi ile bir ömür geçirebilirim
gözlerinde kendimi görmem ruh ikizim olması ve güven konusunda zerre kadar şüphem olmaması
Yanında kendim olmam evimdeymiş gibi hissetmem
Uyum sadakat ve mizaç
Samimiyeti, dürüstlüğü, uyumu.
Bir görüşte aşık olmak. 😁
Anlayışı, fikirleri, zekası, espiri kabiliyeti
onun da aynı şeyi istiyor olması
Ruh eşim olması
Nefes alsın yeter
Davranış biçimi iletişim yaklaşımı
Olgunluk kafa uyumu
yok öyle bi karar
Kafa dengim olması