Aşk İlişkileri "Bir güzel kalp, bin güzel yüzden daha mı iyidir? Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor "Bir güzel kalp, bin güzel yüzden daha iyidir."demiş bir büyüğümüz, sizce de öyle mi? "Bir güzel kalp, bin güzel yüzden daha mı iyidir? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bence de öyle, ç fakat kalbi güzel olanın yüzü de güzel olur 0 7 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl -ç Yorumla Gökay90 1 yıl İçi dışına yansır katılıyorum 👍 haklısın he şaşırttın 🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Şaşırttın ne demek :D hep haklıyım Yorumla Gökay90 1 yıl Yok azaldı artık 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Oha oha :D bir örnek alayım Yorumla Gökay90 1 yıl Kaynak gıcıklığım sjjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Pis gıcık 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Kalp güzelliği önemlidir. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl büyüklerimiz demiş ki güzel yüze kırk günde doyulur ama güzel ahlaka kırk sene doyamazsın 😃 çok şükür ki ikisine de sahibiz dermişim ahaha 😂 1 7 Yorumla Gökay90 1 yıl 41. Sene ne oluyor peki 😂 o söz yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 sene geçse doyamazsın değil miydi merakettimmişte 1 yıl tamam ne farkı oldu benim söylediğim ve seninkisinin şimdi 😂 Gökay90 1 yıl Senin ki 40 yıl sonra iptal benim mi değil ahahahah merakettimmişte 1 yıl yav zaten sevdikten sonra bakalım 40 sene sonra yaşayacak mıyım da sevmeye devam edicem öyle düşün 😂 Gökay90 1 yıl Çok mantıklı ikna oldum 😂 merakettimmişte 1 yıl ikna etmek bizim işimiz😌😂 Gökay90 1 yıl Hahaha 😂
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sen yakında cuma mesajı da atmaya başlarsın yaa iyice bi haller oldu sana gökito hxsjsnanjs 1 1 Yorumla Gökay90 1 yıl Sana atarım he 😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kalp güzelli yüze yansır. Bazen derler ya yüzünden nur akıyor😃 2 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tabi ki. Aksini iddia eden çirkin güzeldir. 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Doğru 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet doğrudur 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öyle. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet öyle 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Doğru. 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bence öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence de öyle, ç fakat kalbi güzel olanın yüzü de güzel olur
-ç
İçi dışına yansır katılıyorum 👍 haklısın he şaşırttın 🤣
Şaşırttın ne demek :D hep haklıyım
Yok azaldı artık 😄
Oha oha :D bir örnek alayım
Kaynak gıcıklığım sjjs
Pis gıcık 😅
Kalp güzelliği önemlidir.
büyüklerimiz demiş ki güzel yüze kırk günde doyulur ama güzel ahlaka kırk sene doyamazsın 😃 çok şükür ki ikisine de sahibiz dermişim ahaha 😂
41. Sene ne oluyor peki 😂 o söz yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 sene geçse doyamazsın değil miydi
tamam ne farkı oldu benim söylediğim ve seninkisinin şimdi 😂
Senin ki 40 yıl sonra iptal benim mi değil ahahahah
yav zaten sevdikten sonra bakalım 40 sene sonra yaşayacak mıyım da sevmeye devam edicem öyle düşün 😂
Çok mantıklı ikna oldum 😂
ikna etmek bizim işimiz😌😂
Hahaha 😂
Sen yakında cuma mesajı da atmaya başlarsın yaa iyice bi haller oldu sana gökito hxsjsnanjs
Sana atarım he 😂
Kalp güzelli yüze yansır. Bazen derler ya yüzünden nur akıyor😃
Tabi ki. Aksini iddia eden çirkin güzeldir.
Kesinlikle evet
Büyüğümüz doğru söylemiş
Doğru
Evet doğrudur
Evet öyle.
Evet öyle
Elbette
Doğru.
Bence öyle
doğru
Evet doğru