Gönlü güzel canına can ömrüne ömür katar 😌❤️

Gönlü güzel canına can ömrüne ömür katar 😌❤️

Gönlü güzel olmak önemli tabii, ama bir insanı ilk gördüğümüzde fiziksel yapısını değerlendiriyoruz. Gönül sonra gelir. Mesela, şu fotoğraftaki güzele bir bakın, bir de çirkine. Güzellik her zaman başta gelir. Sen de çok güzelsin, çok tatlısın. Edebiyat kitapları okumayı seversin diye düşünüyorum. çünkü ilk sevgilime hep kendi yazdığım şiirleri mektupla gönderirdim. Aylık 10 bin dolar maaşım var, tabii paraya pek önem vermediğini düşünüyorum. Eğer istersen, adresini verirsen sana da kendi yazdığım şiirleri gönderirim. Böylece güzel bir başlangıç yapmış oluruz.
Her yüz eskiyebilir ama o yüze bakıp gördüklerimiz bizi her zaman aynı heyecanı ve mutluluğu yaratır.. Çünkü o'nda gördüğümüz, sadece yüzünden ibaret değildir.. Daha derinlerde bize hissettirdiği duygudur.. Kalıcı ve sağlıklı olan da bunun bilinciyle yaklaşmaktır..
Bence her ikisine de doyum olmaz. Yüzü güzel olan birine bakmak gözlere hoş gelir, ama kalbi güzel olan bir insanın sıcaklığı, içindeki değerler ve sevgisi zamanla daha derin bir bağ oluşturur. Yüzün geçici güzellikleri, kalbin ise kalıcı bir ışık yayması gibi. Birinin kalbi güzelse, zamanla dışı da ona uyar; fakat birinin yüzü güzel olsa bile kalbi soğuksa, o güzellik zamanla solar. Yani her ikisi de önemli ama kalp her zaman daha derindir.
Cevap
26Cevap
Gönlü güzele doyum olmuyor, kaldı ki gönlü güzelin yüzünün çirkin olma ihtimali yok.
Güzel olan güzel görür 🙂💞
kalbi güzele doyum olmaz tabi ki de
Evet öyle
Kalbi güzele hiç doyum olmuyo...
İkisine de doyum olmaz. Biri gözümüzü şenlendiriyor biride gönlümüzü~~
Kalbi karakteri güzel olana , insanları bağlayan davranışları ve duyğularıdır🌷
Yüzü lıkum gibi huyu b. kum gibi olan çok var o yüzden önce kalp
Kalbi güzel olmayanın yüz güzelliği sıfırdır bence. Hissetmek görmekten çok daha önemli. Görme sadece ilk etkilenmeyi başlatır. Arkası gelmezse olmaz.
İlk etapta o kadar derini göremiyoruz maalesef, önce yüzü güzel olacak ki kalbini merak edelim. Ondan sonra doyuma bakarız.
Gönlü güzel olan harika olur yüzü güzel huyum kötü olursa başımızı agritir
ikisi birden olanda var ne gereği var tekiyle yetinmenin
Kalbi güzele, yüz güzelliği de bir yere kadar huy beş para etmezse
İkisi bir arada olunca hicc doyum olmaz shsjdj
Yüzü güzele 40 günde doyarsın ama kalbi gönlü güzele 40 senede doymazsın.
Var böyle bir şey
Kalbi güzel insanın saf ve temiz duyguları adeta beni alıp götürüyor knk ama öyle slk olmasın yani 😂
Kafası çalışan kalbi güzele bence.
Kalbi ne kadar güzelse dışı da o kadar güzeldiiirrrr✨☃️ iyi olmayı seçin ki içiniz de dışınıza yansısın💐
ikisinede doyarlar yeni biri ciksin aninda satis
aynen öyle zaten sadakat diye birsey kalmadi
Kalbi güzele doyum olmaz
Dünya üzerinde herşeyin modası geçer. Ancak kalbi güzel olanın modası geçmez
Yüzü güzel olana 40 günde doyulur da, içi güzel olana 40 yılda doyulmaz.
Tatlı dile güler yüze..
Yüzü güzeli severim, kalbi güzelse ölürüm.
Kalp güzelliği daha önemli
Yüzü güzel olana malesefff...
Kalbi güzele doyulmaz
Kalbi güzele
İkisi de olcak bence...
Totosu güzelle doyulmaz 🤣🤣😂
Fenomen olmasaydın bişey yazcaktım🤭
Sohbeti güzel olana ve sana samimi olana
sevilene doyum olmaz
Düşüncesi ve kalbi
Parası olana
Kalbi guzele