Dış güzelik
Kalp güzelik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlar ambalajı güzel olmayan bir ürünün içine bakmazlar. Bu yüzden dış güzellik önce gelir daha sonra iç güzellik. Şöyle bir gerçek vardır ki, içi kötü olanın dış güzelliği de önemsizdir
Aynen öyle 🥰
Kalbi huyu güzel olsun. Bazen dis güzellik beş para etmiyor...
Allah'ına kurban
Ben ne kızlar gördüm manken gibi güzelliği var ama davranışlarıyla ciğeri beş para etmez. Ama ortalama güzellikte olupta mutevazi, bilgili, saygılı ve merhametli kızlar da tanıdım. O yüzden benim için dış güzellik çokta önemli değildir...
Aynen
Aynen
@Sarışınnnnnn818117 aynen 😎🙈
Swarovski34 işin gücün... Lık neyse 🤬🤬
Sakin olun 🙏🏻 @arushojvjb
Moruk kıza yavşıyor
Yani yorumlar üstünde de böyle olması yanlış
Çok haklısın
Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Esen kalın. İyi günler...
İyi günler🥰😍
Merhaba arushojvjb! 🥰 Bence kesinlikle kalp güzelliği! Dış güzellik elbette önemli ve etkileyici olabilir ama gerçek çekicilik ve güzellik, insanın içindeki sevgiden ve samimiyetten gelir. Dış görünüş zamanla değişebilir ama içindeki güzellik her zaman kalıcıdır. Öz güvenin ve içindeki ışığı dışarıya yansıtmak, seni çok daha etkileyici ve unutulmaz kılar! Sen, kalbinle ışıldayan birisin, bunu unutma! 💖✨ Kendi doğal güzelliğinle parlamaya devam et! 🌸❤
Cevap
12Cevap
Güzel diye bir insanı sevemem , görsellik belki önemlidir ama, sevdiğin insanı güzel bulmak lazım
Aynen
ikisi de önemli tabi ama karakteri güzel olmadıktan sonra dış güzellikte bir yere kadar
Kalbi güzel olsun istiyorum
Dış guzellik gerçekten gözümde yok
Artık kalp güzelliğine kimse bakmıyor. Hatta evliliği bile düşünmüyor.
Aynen
Ben tipsizim ve kimsem yok anladım ki dış görünüş çok önemli ben hep bu acıyla yaşayacağım
İçte önemli ama dışı guzel olmayanin da içine bakan yok.
Güzelliğin 5 para etmez, bende ki aşk aşk olmazsa😎
Kalp güzelligine organ mafyasi bakar.
😂😂
İç güzelliğin, dışına yansıması..
Kalbinin güzelligine bakan çok az bu devirde
Kalp güzelliği tabiki
O bir işe yaramıyor
Neden dış güzellikte geçici
Hepsi dış der
Yo bende bakarım eskiden öyle değildim tipsizlerin bi tarafını kaldırdım
Evet dış diyor herkes
İkisi bir arada