İnsanların dünya için birbirine yapmadığı şey yok, srnce kalbin veya ruhun önemine bakan varmı? bunlar dilde kalıyor artık formaliteden.. şu dünyayı güzel kılan bir insanlığımızdı onuda yok etmenin peşindeyiz var sen dúşün benim inancıma göre bir kadının güzelliği vefası sadakati anaçlığı kalbindeki sevgisi ve beni herşeyimle sarmasıdır yoksa ne güzellikler gördüm hatta biriyle ilişki bile yaşadım ben böyle çirkinlikler görmedim.. o kadar boşaldı ki dünya gözümde artık sadece güzel kalpleri görüyorum allah 2 süsten başka birşeyi olmayan taşlaşmış kalplerden uzak eylesin beji ben yalnızlığada razıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
En İyi Cevaplar
+1 yılInandırıcı değil Herkes Dış görünüşe bakıyor artık.
13 Yorumla- +1 yıl
yine doğru Aston Martin Al Bu da Artin...
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim kardeşim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yıltabiki inandırıcı bir düşünsene sürekli seni düşünen birisi var sürekli senn yanında o senin herp iyiliğini düşünüyor senin için çabalıyor ve sen başka birini seviyorsun ama hiç seninle ilgilenmiyor sana kötü davranıyor bir süre sonra sıkılmayacakmısın diğerinin ilgisine muhtaç kalmayacakmısın
13 Yorumla- +1 yıl
mevzu ilk görüş içindi --.--
- +1 yıl
o zaman ilk görüş içinse görüntü şart
- +1 yıl
güzel artı
Gerçek su ki kimse dışını beğenmediği bir insanın içini merak etmez
27 Yorumla- +1 yıl
güzell :D (eig adayı)
- +1 yıl
ya utandırıyon beni :D
- +1 yıl
hehehe :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Arkadasım coğunlukla malesef dıs görünüsle başlıyor herşey fakat sonra karşıdaki tarafın kalbinin güzel olmadığını anlayınca bitiyor hersey dıs görünüs zamanla değisen birsey bunların coğu kisi farkında olamıyor sonra dıs görüünüsü süper ama kalbi berbat birisiyle birşeyler yasıyorlar ve sonrada gece o yatağa girdilermi kurduğu hayalleri ve yıkılan herseyerağmen tekrar düzelebileceğini düsünüyorlr ama bilmiyorlar karşıda insnın kalbinde onun sevgisini hakedicek birisi yok diyeceğim o ki bu devirde bayanların %80ine göre kalp güzelliği yetmez
12 Yorumla- +1 yıl
artı cüzdan var bide :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kalp dediğin vücutdaki Kan pompasıdır..! Abartının dozunu bilelim şütfen..! Üstelik Pompalama titreşimi haricinde hiç bir şeyini de his edemiyoruz.
İlk olumlu itiba genellikle Görünüş veya davranış ile oluyor. Hemen sonrasında ruh hali, Zihniyeti değerlendiriliyor doğal olarak..,11 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılGüzellik, insanın kendisinin bile emin olamadığı bir yansımadır bana göre. Fotoğraf makinasının açısının değişmesi ile ya da yüze doğru düşen ışıktan etkilenmesi ile farklılaşan güzelliğin ne önemi olabilir ki? Beni ben yapan hissiyatlarımdır, ben bir bülbülü sesi için severim ya da bir karanfili kokusu için. Ve biz karı severiz, dışardan gördüğümüzde yamuk yumuk birbirinin aynı olan bu şeyi sevmemizin sebebi ne olabilirdi ki? Yüreği sevmek değildir mesele ya da bir gözün görebileceğini. Sende hissettirdiklerini sevebilmekte marifet
18 Yorumla- +1 yıl
yazar msn?
- +1 yıl
ilgileniyorum diyelim, kendi çapımda yazarım.
- +1 yıl
belli döktürdün bence yaz burada
come join us - +1 yıl
aslında sanırım hissetmek gerekiyor. Yazı üslubunu bilmem, kafiyelerle de aram iyi değil. Yalnızca kalemi deftere dokundurduğum yerde ortaya çıkan şey benden izler taşıyor mu? Önemli olan bu. Bir kaç mektup yazıyorum, geleceğe anılar taşıyacak biri olarak. Şimdilik bu kadar, ileride belki daha fazlasını yapabilirim.
- +1 yıl
"bence" burdaki denemelerin adı
burada yazı yazabilirsin "bence paylaş" başlığı altında - +1 yıl
burada ki insanların hoşuna gidecek tarzda yazmıyorum. Biraz felsefik ve karmaşıktır yazılarım.
- +1 yıl
neyse ben söyledim sen bilirsin
- +1 yıl
teşekkürler :)
Sadece fotoğraflık görüntü değil olay.
bakış, duruş, tavır, konuşma, gülüş vs öyle çok parametre var ki düşününce..
Onu tanıdıkça ya da Zaman geçirdikçe iç dış harmanlanıyor,, bir bütün olarak değerlendiriyor insan. Bazen beğeni artıyor, bazen de sönüyor11 Yorumla- +1 yıl
tanıdıkça...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazı özel insanlara ve şizofrenlere bahşedilmiştir; gözlere bakınca ne olduğunu direkt anlamak..
İçin ısınır, ama neden ısındığını dile getiremezsin.
Öyle bir şey işte.32 Yorumla- +1 yıl
the last air bender :D gibi mi?
+1 yılElbette kalp güzelliği fakat ben o söze pek inanmıyorum çünkü ne de olsa görünüş olarak bize itici gelen bir insanın kalbi ne kadar güzel olursa olsun elimizde olmadan tepkilerimiz, ilk izlenimimize göre gelişir..
11 Yorumla- +1 yıl
aynen kanka :D
Kalbin güzelliği yoktur zaten bana göre. İyi niyetli, kötü niyetli insan vardır. Birinin iyi huylu olup olmadığına ancak onunla vakit geçirerek karar veririz. Vakit geçirmeye sıcak bakmak için de o kişiyi beğenmemiz gerekir. Bu kadar basit.
11 Yorumla- +1 yıl
güzell artı
+1 yılDeğil bence gözümüze hitap eder merakımızı gidermek için tanışırız insanlarla ama sonra kalbinin güzelliğini görünce anlarsın kalp güzelliği yüze yansır mış
11 Yorumla- +1 yıl
yani
resim çok hoşmuş.. bence bir insanın kalbini gözlerine görmek mümkün. ben gerçekten bu konu da kalp güzelliğine önem veririm.. rabbim kalbi güzellerle karsılastırsın
11 Yorumla- +1 yıl
aminnn
+1 yılBen onu bunu bilmem dis guzellik yoksa yaninda kimse yok hatda bazilari sirf guzel ya da yakisikli diye oyle karaktersizleri nasl cekiyor anlams deilim
11 Yorumla- +1 yıl
ben hiç anlamadım :/
+1 yılTabiiki de ilk önce dış görünüşe bakılır.. Ama sadece dış güzelliği yetmiyor. İçinin de güzel olması lazım.. Aklı başında mı? Fikirleri sana uyuyo mu bunlar da önemli..
21 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılkesinlikle yanlış :D
şöyle açıklıym; tırtıllar tarafından delinmiş bir elmayı kimse yemez mesela.
ama asıl organik ve tadı güzel olan odur bunu bilseler de yemezler.11 Yorumla- +1 yıl
güzel açıladın :D
bro yalan yalan kalp miş hahaha kim bakıyor bu devirde kalbe herkesin gözü yüzden memede götte herkes abaza herkes seks için yapmadığı kalmıyor sen bu devirde ne kalp güzelliğinden bahsediyorsun çok güzel kalp görmek istiyorsan git hayvanları sev
13 Yorumla- +1 yıl
sürrealist...
- +1 yıl
gerçek üstü bir gerçekçilik :D
Keşke kalp güzelliği yetse. İnsanlar kalplerinin iyi olduğuna bile inandırıyolar hepsi boş ve yalancı bence
11 Yorumla- +1 yıl
Amannn
+1 yılEvet tipe de bakıyoruz, bütün insanlar olarak. Ama ben genellikle toplumda tipsiz denilen serseri tipli çocuklara aşık olduğum için tipe pek baktığım söylenemez.
112 Yorumla- +1 yıl
keşke bunu da yazıya dökseydin ;)
- +1 yıl
Dökmedim mi :D
- +1 yıl
yok yok bu nokta yoktu ;)
- +1 yıl
Ha pardon ya
Kimin sorduğuna hiç dikkat etmedim ben :D - +1 yıl
bari yazma o zaman tee allam yaaa :D
- +1 yıl
Okey ;)
- +1 yıl
Sen aglamayi hak ediyorsun
- +1 yıl
@Erkek_Barbie Değil mi ya
- +1 yıl
Bana iyi adam ol diyorsun ama kendin.. neyse
- +1 yıl
@Erkek_Barbie Aynen neyse
- +1 yıl
anammm aşk var aşk ;)
- +1 yıl
Yok be :D O biliyor beni :D
İnsan dış görünümünü beğenmediği kişinin kalbiyle de ilgilenmez.
Bu böyledir bence :D21 Yorumla- +1 yıl
Duygularıma tercüman...
Ben kendim şahsen direk kafa güzelliğine bakıyorum, kalbin canı cehenneme.
27 Yorumla- +1 yıl
neyy :/
- +1 yıl
Kafanız çok güzel hanımefendi, nereden aldınız?
- +1 yıl
sanırım huyu güzel olsun demek istedin o.0
- +1 yıl
aslında biraz huysuzum ben :D :D :D
+1 yılİlk önce dışını tanırsın uzunca zaman sonra içini tanırsın
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Artık insanlara direk güvenemiyoruz malesef
+1 yılYok anam yok. Kalp güzelliği yeter diyene inanma.
Kalbin güzelliğini sonradan görürsün. Dış güzelliği önceden11 Yorumla- +1 yıl
doğru...
+1 yılkoca bir yalan bu cümle
günümüzde önce tip önemli..
sonra kalbe bakıyorlar11 Yorumla- +1 yıl
sonra da bakmayabiliyolar :/
+1 yılkalbini göremem ama ilk anda bir insana ısınmışsam fikrim hemen değişmez. o kişiyle ilgili olumsuz bişeyler olsa bile içten içe onu ilk tanıyıp onunla ilgili hissettiğim ilk düşünceler tazeliğini korur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBeni ilk görüşte sevmeyen çok olur. Havalı kendini beğenmiş bilmiş duruşumdan 2-3 konuşunca severler. Kalp güzelliği bakış açısını değiştirir
13 Yorumla- +1 yıl
sende havalısn ama -.-
- +1 yıl
Öyle mi
- +1 yıl
evet :o
+1 yılDış görünüş elbette önemli değil diyende samimi değildir. Gel görki bu da tek başına yeterli değildir dış güzellik iç güzellik ile tamamlanamaz ise dış görünüşünde bir ehemmiyeti yoktur..
10 Yorumla
+1 yılDeğil dış görünüşünü onay vermediğimin içini merak etmem
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ve samimi
+1 yılinsanların kalbini geçte olsa anlıyorum aslında insanları dış görünüşüne göre yargılamamak gerekir
dış görünüş bir yanılgıdır12 Yorumla- +1 yıl
ılk görüşte
- +1 yıl
ilk görüş yanılta bilir
+1 yıldurust olmalı her ınsan cunku ılk olarak dıs gorunusten etkılenıyor herkes bılımsel olarakta bu kanıtlanmıs
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekelerden kaçmayalım
+1 yılİlk önce görünüş sonra kalp öyle yani Recep ivediğin bir sözü var gel görki ruhlar aleminde yaşamıyoruz diyede bir sözü var. O hesap
13 Yorumla- +1 yıl
hahha aynen :D
- +1 yıl
Ne kadar da düşük bir cümle kurmuşum
- +1 yıl
tema güzeldi annladık :D
+1 yılKoskocaman bir yalan yeter diyen kendini kandırır dış görüntü dikkatimi çeksin ki kalbini tanımak isteyim :))
12 Yorumla- +1 yıl
helal sana (muhtemel eig adayı)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😄
+1 yılkalp güzelliği cümle bile kendini belli etmiyor mu
resim de yeterince açık bence12 Yorumla- +1 yıl
her şey net ben açıklama yapmam diyosun :D
- +1 yıl
aynen öyle diyorum :D
İlk goruste hiç aşık olmadım. Ama biriyle birlikte olcaksam eğer tipin en azından benim için bir önemi yok. Karşıma alıp iki çift laf edemiyorsam bir adamla eğer manken de olsa umrumda olmaz. Yanı bir insanın bence hem iyi niyeti hem düşünceleri önemli görüntü çokta mühim olan bisey değil.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşte önemli kimse beğenmediği birine şans vermez. Kalp güzelliğine ikinci aşamada yer verilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru...
+1 yılİlk gorudugnde kalbimi gormedigin için ilk dış çeker kişiyi inanma o yüzden ilk kalp guzelligiymis lafina
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
ben insanları tanıyana kadar onlara herhangi bir yakınlık belirtisi göstermem. ne yapar ne eder nereye gider, ne iş ile uğraşır, arkadaş çevresi ne alemde, hepsini tek tek öğrenene kadar uzak mesafe...
10 Yorumla
+1 yılİlk hoşlantı tabi görünüşle bağlı. tanıyınca kalb güzel değilse napıyım güzel yüzü?
13 Yorumla- +1 yıl
*kalp
- +1 yıl
Bizde kalb😛
- +1 yıl
sizde değişikmişsiniz :D tamam öyle olsun bakalım :D
Kalbi görmek için görenin kalbinin temiz olması lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
güzelll
+1 yılGörünüş degilde temizse karsimdaki gerisi önemsiz kalp gözüyle bakarım
11 Yorumla- +1 yıl
güzelll
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik geçici bir kavram akıl ve gönül güzelliği kişinin karakterine bağlı olarak kalıcı. Bu açıdan düşünerek güzelliğe çokta fazla önem vermiyorum. Yaradan herşeye herkeze bir güzellik katmıştır.
10 Yorumla
+1 yılkalp guzelligi cok onemli heleki bir omru paylasacagın kısıde olması gereken en onemli sey herkes yası ilerledikce yuzun fızıgın degılde kalp guzelliginin onemini anlıcak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle olduğuma inanırım.. Bir insanın gözleri kalbini yansıtır.. Ben insanları dış görünüşüne göre değil , ahlakına göre sınıflandırırım.. Ve iyi insanlar genelde gözlerinden belli olur..
10 YorumlaKıyafeti dış görünüşü hatta mesleği hiçbiri umurumda değil. Ben ona değil kalbine bakarım. eğer kötüyse bilki geçmişi sıkıntılıdır zorluklarla geçmiştir.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu, hayata bakış açımıza bağlı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Tabikide hayır. kim derse desin hep dışa da bakıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkalp güzelliğine sahip olduğum için şanslıyım gerçekten
11 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüşünle de barışık ol...
İlk intiba başka kalp güzelliği başka birinci olmadan olur ama ikinci olmadan olmaz
10 YorumlaBen şahsen inanırım bu lafa çünkü ben de insanlardan bilmediğim bir şekilde etkilenirim beni dış güzellik değilde daha çok karakter ve kalp güzelliği çeker.
02 Yorumla- +1 yıl
Bir bakışta anlarsın kalp güzelliğini yani..
biraz gözüne hitap ediyorsa kalbide güzelse tamamdır bu iş :) önemli olan kalbtir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılzaten sen hoşlandığını kişşinin kalbinden de etkileniyorsunnn
01 Yorumla- +1 yıl
ilk gördün o an
bence değil erkekler ilk bas tipe bakıyorlar daha sonra kalbe kızlarda öyle
03 Yorumla- +1 yıl
kızlar+erkekler=herkes
neden ayrı ayrı kategoriledin anlayamadım -.- - +1 yıl
hiç trip çekemem git başka yerde yap tribini
ben ciddi ciddi sordum -.-
+1 yılYalan la yok oyle bisi
11 Yorumla- +1 yıl
hemi la.. millet tutturmuş kalp güzelliği içerideki güzelliği napcaklarsa --.--
+1 yılTabiki de kalp güzelliğini takiben dış görünüşte önemlidir."Insanlar kıyafetleriyle ağırlanır, koşilikleriyle uğurlanır."
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılNah dış görünüşe önem vermiyolar :D
12 Yorumla- +1 yıl
dimi
- +1 yıl
Vaka billla abi ya zipzip bunlar 😂
+1 yılBana yetmez kendimi biliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bende öyle tahmin etmiştim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDisini begenmedigin seyin icini merak eder misin
11 Yorumla- +1 yıl
bana mı soruyon?
soruyu ben sordum 8)
genelde gözler ele verir insanın ''mizacını''
13 Yorumla- +1 yıl
ben anlarım diyosun :D
- +1 yıl
tamm deme dur öyle --.--
Dışını beğenmeyen kalbine bakmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Kanmak isteyene herşey inandırıcı 😎
16 Yorumla- +1 yıl
havaya bak çıkar o gözlüğü :D
- +1 yıl
Soru çok parlak desene ;)
- +1 yıl
al gözlük ( 8) ) vereyim :D
+1 yılBir insani tanıdıkça bunu soyleriz çünkü çoğu insanın gerçek yüzü çok kötü çıkıyor
01 Yorumla- +1 yıl
olabiliyor evet...
+1 yılKalp Güzelliği Yeter...
Çünkü Bazen 1 Kötülük Tüm Güzelliğin Önünü Kapayabiliyor.01 Yorumla- +1 yıl
di mi kanka :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu öyle der sonra gider tipe vurulur
22 Yorumla- +1 yıl
vurulsun bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılKalp gözü açık olanı aramaya devam öyleyse :)
İnandırıcı değil pek.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım