ben dışardan çok soğuk ve agresif görünen bi tipim, beni tanımayan coğu insan bu şekilde düşünüyor, tanıdıklarında da bambaşka biriymişsin , çok sevimli, sempatiksin diyorlar. feci bir özgüven eksikliği var, bunda 68 kilo olmamın da payı büyük, hala zayıflamaya uğrasıyorum, çirkinim diye insanlara yalasamıyorum, erkeklerle hiç konusamıyorum sadece 1 tane arkadasım var erkek ve hiç sevgilim olmadı. ben artık olduğum gibi davranmak istiyorum ama 2 yıllık ortamımda etraftakiler hakkımda yanlıs düşünmeden(sulanıyo mu bu bana tarzı) nasıl yaklasabilirim, ne yapmam lazım? ilgilenen herkese cok teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
öncelikle çirkin falan değilsin bu kanıya nereden vardın anlamadım. sadece biraz fazla kilon olabilir ama onlar da geçici, istediğinde kısa sürede makul bi kiloya inebilirsin. senin asıl sorunun kafanda, şu an içinde bulunduğun ruh halinden kurtulman lazım bir kere. bak kendin yazmışsın zaten, o kadar somurtkan ve soğuk olma madem ki özünde de cana yakın birisin anlaşılan, sadece ufak bi ayar çekeceksin yani ;)
etrafındakilerin düşüncelerini de çok takma, sen içinden geldiği gibi davran, yanlış anlaşıldığın takdirde tavırlarınla bunu anlatırsın olur biter. çevrende daha çok erkek olması için de direk onlara gitmene gerek yok, kız arkadaşlarının erkeklerle takıldığı ortamlara gir sen de, kız olsun erkek olsun arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, zaten zamanla çevren genişler, bir bakmışsın özel bir çaba harcamadan muhabbet kurmuşsun birçok erkekle.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl68 olsan ne 78 olsan ne. Millet arkadaşını kilosuna göre mi seçiyor.
-Immm bu 1 kilo fazla arkadaş olmaz bundan. Saçmalık. Kendinde söylemişin zaten biraz özgüven ve deli cesaretine ihtiyacın var. :D
Sen adım adım atmadıkça kimse sana ya dur ben adım atayım hadi gel arkadaş olalım demez kusura bakma. Kendini insanlardan uzak tutarsan insanlar senden korkar ve sana yaklaşmaz. Ya o gelmiyor ki yanımıza biz niye gidelim yanına. Şunun soğukluğuna bak falan gibi yorumlar alırsın doğal olarak. Sana niye sulanıyor desinler ki afedersin ama sapık mısın ki sulanıyor diyecekler.
İnsanlara yaklaşmanın bir formülü yok maalesef. Herkes doğaçlama spontane hareket ediyor :D32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılben eskiden 66 kiloydum(şuan 54) hiç bi zaman ne sevgili sorunu yaşadım ne de arkadaş.zayıflaman tabi güzel olur.ama çevren için sağlam bi kişilik yeter inan bana.fiziğim değişti ama çevremde bişey değişmedi.şöyle bi aynada bak kendine.yüzün güzel zaten.eğer zayıflamak istiyosan güvenin böyle yerine gelecekse kendini iyice şartla ve sıkı spor yap.tabi yediklerine de biraz dikkat et.böyle dedim diye sakın yanlış anlama.yani ben de aynıydım sonuçta.2 kilo eksik 2 kilo farketmez.insanların seni kabullenmesi için sıkı bi kişiliğin olmalı.ayrıca en başta seni soğuk birisi olarak görmeleri bence + bi özellik.bu insanları tanımadan onlara yaklaşmayacağının belirtisidir ve inan bana en iyisi bu.
10 Yorumla
Öncelikle o özgüven eksikliği veren insanlardan uzaklas. Cekingen olma. Bir yere gittiğin zaman arkadasına de sende arkadasını çağır de mesela öyle sosyal cevren artar hemde kendine güvenin gelir.Bende öyleydim cok utanırdım halbuki hic utangac değilim. Simdi akadaslarım var bir ortama girdiğim zaman cok rahatım beni de dısarda gördüklerinde sımarık birsey sanıyorlar ama onu kanıtlamak senin elinde. Ayrıca cirkin kız değilsin canım. Bizim mahallede yakısıklı bir cocuk var 90kilo kadınla geziyor? demek ki kiloyla ilgisi yokmus,kiloluysan da ne olmus yani yasın genc gibi zayıflarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
38Cevap
öncelikle saçmalama kilo yüzünden insanların senin hakkında ne düşünecekleri değişmez. bunu boşver. sonra tumblr dan bir hesap al. face book unu saklayabilirsin. twitter saçmalığpını kullanıyorsan hemen kapatmanı öneririrm. dış görünüşünle seni yargılayacak adam kendine başlayamöamıştır daha kendindeki sorunlarla ilgilensin önce sevgili dediğin şey de önce hayatın tadını çıkartmanı sağlar giderse de hayatını zehir eder o yüzden sana tavsiyem seni seven sana aşık olan kişilerle çık. insanların hepsi aynı şeyi bilirse normal olurlar. farklı şeyler bil. gidip pi sayısının bütün basamaklarını ezberleme ama bir ortamda vampir muhabbeti açıldığı zaman bunun aslında perfori, adındaki hastalıktan ileri geldiğini flan söylersin. tavsiyeme uy sana aşık olan ile çık ;)
10 Yorumlasenin erkek versiyonunda ben oluyorum galiba disaridan bakildiginda bende itici asla guven vermeyen birisiyim ama insanlar beni tanidikca severler az yada cok guvenirler hep ayni insanlarla zaman gecirmeninde bunda etkisi var arkadaslarinin arkadaslari ile takil yeni insanlarla tanismaya calis elinden geldigince hic birsey yapamiyorsan facebook diye bir yer var elbet orada erkek yada kiz samimi olmadigin insanlar vardir. hersey bir laf atmakla baslar gerisi gelir konusmak isterlerse sonuna kadar konusmak istemezlersede umursama baskalari ile sansini dene derim ben.
10 Yorumla
+1 yılişe önyargılarını ortadan kaldırmakla başlayabilirsin hiç sevgilim olmadı demişsin,bnce bunu gerçekten istemeli mutluluğu uzaklarda aramamalısın..insanlara karşı özgüvenin eksik olması onları kendinden daha üstün olarak görüyor olmandan başka birşey değildir.e zaten 68 kiloyum yazmışsın bunun ne alakası var kilolusun diye insanların seninle konuşmayacağını mı düşünüyorsun ayrıca benim hayatta tanıdığım kilosu fazla olan insanların hep özgüveni çok fazlaydı bunun fizikle alakası yok.geçmiş yaşantına bağlı bu aslında nasıl gelmişse öyle gidiyor.
00 Yorumlamilletin ağzına bakma sen, adam gibi bi kaç arkadaşın ve aşık olursan adam gibi bi sevgilni olsun. gerisi boş hatta bulaşma bile. çok arkadaşı olan akşamla sabahı farklı yerlerde edenlere bakma, köpekler de sürü halinde gezer. önemli olan dostların iyi olsun az olsun öz olsun. bence yani.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. inan şu anda seni en iyi anlayan benimdir heralde.Bende kilolarım yüzünden kendimi çirkin hissediyorum bırak sevgiliyi normal erkek arkadaşım bile yok hatta kız arkadım bile 1 2 tanedir ama benimlede konusan herkes aslında ne kadar sempatiksin komiksin falan diyo tamamen kendini nasıl gösterdiğine bağlı.Kendin ol ne kadar çirki insanlar var özgüvenden kazanıyolar hep
22 Yorumlasosyalleşmenin ilk kuralı insanların ne dediğini umursamamak çünkü hayatı tek başına yaşıyorsun 100 kişi yada 1000 kişli ile değil.32 yaşındayım benimde sevgilim olmadı dışardan soğuk ve agresif görünürüm.o yüzden önemli olan kendin olman kilonu problem etmemen.çirkinim diyen kız mütevazidir güzeldir bana göre güzelim diyen ise çirkindir.kendini eleştirirken dozunu biraz fazla kaçırmışsın.
10 YorumlaÖnce Kendinle barış bence, kimse Brad Pitt değilki Angelinasını arasın :), bakımlı olmaya özen göster tabiki, kilo vermeye çalışman sağlık içinde iyi ama önce bilki tip belki ilk etkileşimde etkili oluyordur, ama genelde beraberliklerde Tipin etkisi %25-30 larda kalıyordur,
00 Yorumla
+1 yılkendini nasıl görüyorsan öyle olduğunu zannedersin. kilonu dert ediyorsun. O ilgi toplayan 30-32 beden kızlardan neyin eksik? senden daha mı canayakınlar? değiller. sadece kendilerini pazarlamayı biliyorlar. dünya böyle maalesef, bir insan kendisini reklam etmeden sevilmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldısarıdan soguk ve agresıf gorunmekle ılgılı fıkrım var sahsen bende oyleydım asosyallıkten degıl ama duvarlar ormeye calısırken abartmısım yalnız kalmıstım , bı anda etrafımda kımse kalmamıs yenı tanıyan ınsanlar benım hakkımda ne kadar soguk sert bırı dıyordu ama en yakın arkadasımla bunu bı coum bulduk soru cevap oyunu tarzında..
ıstersen senı eklıcem ordan mesaj yoluyla anlatabılırım bı arkadasnla yaparsanbasarılı olabılır :):)02 Yorumla
+1 yılKilolu olduğun için çirkin değilsin bu 1
İstediğin zaman kilo verirsen tabii azimli ve kararlı bir tutum sergilemen lazım. Daha sonra eğer erkeklerle muhabbet etmek istiyorsan kız arkadaşlarınla olduğu gibi sıradan sohbetler içinde ol, her saniye arayıp sorma bu erkeğine göre yanlış anlaşılabilir. el şakası da yapmamalısın00 Yorumla
+1 yılbu soruyu gizli sormadığın için taktir ettim seni.. fıstık gibi kızsın, çirkin falan değilsin. daha da güzelleşmek için bir diyetisyene ve spor salonuna ihtiyacın var o kadar. kilolarını verdikten sonra özgüvenin kendiliğinden artıcak hiç merak etme.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle fazla kilolu olduğunu kabul etmen ve buna karşı önlem almaya çalışman güzel ama bunu hiç bir şekilde sesli olarak dile getirme bu senin en büyük fiziki zayıflığın olsa dahi. Bir kursa yazıl dans olur dil olur. Bu kurslarda çevreni genişletebilirsin rahatlıkla ve yanlış anlaşılmadan kim bilir bir de bakmışsın hayallerinin prensini bulmuşsun oralarda.
10 YorumlaBenzer durum ben de de var çocukluğumu ezik olarak geçirdim, ergenliğimden itibaren hep birilerinin ağabeyi, gökhan beyi vs oldum ve artık daral geldi yaşım 31 oldu ama geriye dönüp baktığımda gençliğim tükenmiş.
Keşke diyorum bundan yıllar önce; erkek adam şortla sokağa çıkmaz, erkek adam şöyle giyinmez , böyle oynamaz vs gibi kurallarım olacağına içimden geleni yapsaydım.
Bence sen yaşın gençken doğallığı benimse, içinden beğendiğin adamı sokak ortasında öpmek geliyorsa öp, kime ne...10 YorumlaErkek olarak söylüyorum ortalamada sayılırsın çirkin demiyelim :) Hem çirkiz kadın değil az votka vardır demiş rusyada ki amcalarımız :P neyse bende de özgüven eksikliği vardı ve bununda tip ya da kiloyla bir ilgisi yuoktu tamamen aile kaynaklı :D Ama aileden ayrılıp üniversteye gider gitmez ilk seneden daha toparlamıstım kendimi biraz özgür davran kafana göre çevrendekilerle kafelere git,sinemaya git sürekli bu tarz eğlenceli planlar kurmaya çalış ama tek bir arkadaşla değil bir çok arkadaşla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım biraz sakin ol
ani ve fevri tepkiler verme
bu konuda sana zarif gelen ünlülerin videolarını izle, onlar nası davranıyor mesela
ben sibel can ı nicole kidmanı severim, sibel can eğitimli biri değildir ama nazik davranır sevecendir nicole kidman da çok zarif kadındır
videolarını izle birşeyler kaparsın
cevap vermeden evvel azcık düşün
kg önemli değil sen zerafet görgü öğrenirsen kimse kg na bakmaz00 Yorumla
+1 yılönce kendinle barışık olmayı öğrenmelisin . çünkü eğer barışık olmazsan zaten kendine bakamazsın insanlara yaklaşamazsın . bende çok rahat bi kişiliğe sahibim ve bu yüzden yanlş anlaşılıyorum çoğu kez ama ben kendimi bildiğim için umrumda olmuyo kimse adam gibi olanlar zaten yanında olmaya devam ediyo . kendinle barışk olmayı öğrenirsen öncelikle hepsini aşarsın . KENDİNİ SEV YETER :)
02 Yorumla- +1 yıl
tanımadan bilemezsin .)
+1 yılSu ana kadar yapmak isteyipte yapmadığın yada yapamadıgın seyleri yap birden muthiş ozguvene sahip olacaksın. orneğin bir sevgilin olsun mu istiyorsun. O zman karsına cıkan uygun birine şans ver. eminim seni begenicek birçok erkek vardır.
10 Yorumla
+1 yılniyeki şimdı asosyalmısın en iyi sosyalleşme biçimi ay olmaz ıh ne bu be sapık ya istemıyorumm aa olmaz dedım uf şuan başım ağırıyo demediğin sürece inan acayip sosyalleşirsin al sana benden sağlam tüyo tatlım
00 Yorumla
+1 yılresimdeki sensen çirkin falan değilsin
benimde öyle soguk bir kız arkadaşım vardı ...
şimdi bıdır bıdır herkesle konuşur arkadaş olur ...
fikirlerini söyler tartışır vesayire :D
aş kendini git aşka :D20 Yorumla
+1 yılÖz güvenini toplamalısın bence. Ayrıca öyle çok çirkinim falan da demeye hakkın yok bence. Çirkin biri olsan bile sosyal olmana engel değil bence bu. İnsanlara biraz daha fazla tebessüm edersen daha fazla sosyalleşeceğine inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılvay be kendiyle bu kadar barışık içten soru sormuşsun ve gizli kullanıcı değilsin daha bu varken sende bu kadar açık sözlü ve içten samimisysen burada sosyalleşmek için bir engel yok zamanla olur yeterki doğru yerde doğru adımları atıver
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünen birsürüde erkek var.O yüzden insan ilişkilerini geliştirmen ve iletişime geçebilmen lazım bu her yerde olabilir okulda iş yerinde internette her yerde fazla kafana takıp aceleyede getirme.
00 Yorumlaaslında gayette güzel kızsın dikkat çekmen ilgilenilmen gerekir. sanırım çok soğuk duruyorsun biraz tebessüm etmeyi öğren
00 YorumlaSosyalleşmek mi istiyosun ilk adımın KSden üyeliğini kaldırmak olsun ;)) Ayrıca bence çirkin değil takıntılısın bu çirkinlikten daha iticidir emin olabilirsin ;)))
00 Yorumla
+1 yılgüzel bi kızsın sadece insanlarla daha içli dışlı olmaya ihtiyacın var herşeyi bi yana bırakıp kiloyu felan.güler yüzlü ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. senin ilk sosyal amacın kaybettiğin özgüveni geri kazanma çirkinm diyerek pasif kalmak seni dahada yorucaktr..
00 YorumlaResmine baktımda hiç soğuk ve agresif görünen bi tip değilsin bence :)) Bol bol yeni ortamlara gir :) Kilo konusuna gelince diyet ve spor yap sonuçta çözümsüz bi şey değil :)
10 YorumlaKarakterini ön plana çıkar şeklin pekde önemi yok :) hem sosyalleşip napcaksın yaa boşver :)
00 Yorumla
+1 yılanlamadım 60 kilo çok yüksek bir kilo değil insanları düşünmeden yaşamaya bak insanlar her şeyi söylerler.
00 YorumlaBak birazdan sana gelecek arkadaşlık tekliflerine çok şaşıracaksın...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. kim ne derse desin bu siteler özgüveni çoğaltıyo bence burda takılman seni sosyalleştirir
20 Yorumlaeğer bunları buraya yazabiliyorsan çokda özgüven eksikliği yoktur. Sadece biraz çaba hallolur
20 Yorumlao kadar kilolu ve çirkinde değilsin bu senin kuruntun ve içine kapanıklığın resimde arkadaki kampüste hiç yabancı gelmiyor a.k.ü mü :)
00 Yorumla
+1 yılne alakası var yahu, kimseye değmez bu hayatta utanmaya çekinmeye gücenmeye
11 Yorumlasosyal ortamlarda bulunmalısın,seninle aynı duyguları paylaşan o kadar çok insan var ki...doğal olmalısın...
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik yardım al, senin icin en iyisi olur, ciddiyim.
01 Yorumla68 kilo ciddi bir kilo değil. bence hoş görünüyorsun. özgüvenini sarsacak bi durum yok.
00 Yorumlabence de tipsiz değilsin herkesten çok güzel olmasını beklemek saçma, çalışmıyorsan işe girerek başlayabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılaynen valla bende öyleyim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsosyal bilgisi kitabını al oku.
01 Yorumla Güzel bir kızsın. Çanakkale mi Edirne mi :D
03 Yorumla- +1 yıl
göçmenliğine mi vurgu yapmak istedin acaba .d
Gizli Üye(30-35)+1 yılaradıgın cevabı buldun mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Çirkin görmesek yutturacaksın :)
10 Yorumlatek çözüm benim gel ..
10 Yorumlapikniğe falan git ama ormana fazla girme
10 YorumlaSadece kulaklarını kapa ve hayatı yasa..
10 Yorumla
+1 yılKiloyu dert etme sen boşver:)
00 Yorumlagayet güzel görünüyosun.
00 Yorumlayo hiçte ole değlsin aksıne iisin
00 Yorumlaçok fazla yaklaşma da sen :)
00 Yorumla
+1 yılboşver
00 YorumlaTekirdaglı mısın ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi sen eksiktin...
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyalleşmek istiyorum, yanlış anlaşılmadan nerden başlayabilirim, ne kadar yaklaşmalıyım insanlara?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım