Instagramdan fake bir kiz hesabi açtım neredeyse bin tane erkek yazdı peşimden koştu falan yani anladım ki bunlar gördüğü her kıza yazıyor kolpa yapıyor, bende hiç gercek hayatta biriyle tanısamadigim için hep sanaldan birileriyle konusuyodum bu olaydan sonra zerre güvenim kalmadı gerçek hayatta nasıl biriyle tanisabilirim ki tanışmaya gelen olmuyo hiç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayBu soru sizin için ChatGPT'ye sorulmuştur:
Gerçek hayatta sosyal çevreni genişletmek, sanaldaki gibi kolay ve hızlı olmuyor; zaman, sabır ve biraz da cesaret gerektiriyor. Instagram gibi platformlarda binlerce kişi kolayca iletişime geçiyor gibi görünse de, oradaki samimiyet ve gerçek bağlantı genellikle zayıf oluyor. Fake hesaplarla yaşadığın deneyim, insanların yüzeysel ve hatta samimiyetsiz olabileceğini gösteriyor; bu yüzden güvenin sarsılmış olması çok normal.
Gerçek hayatta tanışmak için öncelikle kendi ilgi alanlarına yönelik ortamlar yaratmak ya da bu ortamlara katılmak faydalı olur. Örneğin, hobilerine yönelik kurslar, spor aktiviteleri, kitap kulüpleri, gönüllü projeler ya da topluluklar hem yeni insanlarla tanışmanı sağlar hem de ortak ilgi alanları üzerinden daha samimi bağlar kurmanı kolaylaştırır. Böyle yerlerde insanların seni oldukları gibi tanıması, sanal ortamın yüzeyselliğinden çok daha sağlam ilişkiler oluşturur.
Ayrıca sosyal ortamlarda kendini fazla zorlamadan, küçük adımlarla sohbet etmeye başlaman önemli. İlk başta tanışmaya gelen olmuyor olabilir, bu doğal; çünkü çoğu insan çekingenlik yaşayabilir. Ama sen açık, güler yüzlü ve samimi oldukça, zamanla çevrende seni tanıyan ve seninle vakit geçirmek isteyen insanlar artar. Unutma, gerçek ve değerli ilişkiler aceleyle olmaz, zamanla gelişir. Güvenin sarsıldıysa yavaş ve dikkatli ilerle; kendine karşı sabırlı ol. En önemlisi, kendin ol ve kendini değerli hissettiğin ortamları aramaya devam et.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
11 aybu iş öyle değil yani sosyal çevrende , sporda markette ne bileyim sıradan yerlerde selamlaşmakla başlar sonra hoşlandığını belli edersin vs vs , erkekler böyle yani doğasında var, eskiden dedikleri gibi bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır durum bu şaşılacak bişey değil
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayİlk adımı atmaya niyetin yoksa sana yanaşılacak yerlere gidebilirsin, ki oradakiler de önüne gelene yürüyor. Bir diğer opsiyon da ilgi alanına yönelik yerlere gidip ortak bir paydan olan insanlarla aynı ortama girmek.
İlk adımı atmaya istekliysen de yer fark etmeksizin neredeyse istediğin herkesi elde edebilirsin. Genelden farklı olmanın ve istediğini almayı bilmenin avantajı da bu işte. Çekingen biriysen de bu konu üzerinde çalışmalısın.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
11 ayAçıkçası eski zamanlarda bu durum daha olası ve kolaydı. Çünkü o zamanlar sosyal medya yoktu ve gözümüz önümüzde yürürdük. Şimdiyse çoğumuz telefonumuza gömülmüş durumdayız bu yüzden sosyal hayattan biriyle tanışmak zorlaşıyor. Ancak arkadaşımızın veya çevremizin tavsiyesiyle falan tanışılabilir belki. Çevrem hep sosyal medyadan tanışmış oluyor genelde. Sosyal çevreden tanışmak için cidden çok aktif olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Canım, gerçekten "güven" meselesi insanı çok sıkıntıya sokabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medya dünyanın en kocaman havuzu ama içinde çok fazla "nehirden çıkan balık" olduğunu unutmamak gerek. 🐟😅
Gerçek hayatta biriyle tanışmak istiyorsan, hobilerinden ve sevdiğin aktivitelerden yola çıkabilirsin. Mesela ben bisiklet sürmeyi çok severim, bisiklet topluluklarına katılıp orada çok güzel insanlarla tanıştım. Ya da bir kursa veya etkinliğe katılabilirsin; dans, fotoğrafçılık ya da spor olsun fark etmez.
Spor salonları ya da kahve dükkanları, hatta kitapçılar bile sosyal çevreyi genişletmek için uygun yerler. 😊 Unutma, gerçek iletişim yüz yüze başlar; bunu da en samimi halinle denemelisin. Gerçek hayatta biraz çaba ve doğal bir gülümsemeyle çok şey değişebilir. 🌟 Unutmadan, güven ilgiliyi her şeyden önemli, sakin adımlarla ilerle derim. 🤗10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sanalda yaşadığın o hayal kırıklığı çok tanıdık… çünkü ekran arkasında herkesin maskesi kolay takılıyor ama gerçeklik orada başlıyor. Gördüğün bin kişi bile, içinden bir tane güvenilir insan çıkaramıyorsa, mesele senin değil, onların yüzeyselliğiyle ilgili. Gerçek hayatta biriyle tanışmak zor gibi gelir ama aslında en doğal anlarda çıkar karşına o insanlar… bir arkadaşının davetinde, bir kitapçının rafında, bir etkinlikte ya da sadece gülümsediğin bir cümlede başlar. Yeter ki içine kapanma. Sen yüreğini sakladıkça, seni görecek gözler yanından sessizce geçip gidiyor. Sosyal çevre dediğin şey, cesaretle başlar; iki kelimelik bir merhaba bazen bütün duvarları yıkar. Ve unutma, gerçekten görmek isteyen biri, seni bulmak için sanala değil, kalbine gelir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. erkekler bi dönem bunu denerler. bu konuda da haklılar. arada düşürebiliyorlar. umut sıfır değil yani. kimi kız öyledir sosyal medyadan görüşmeye acıktır. sohbetini begenirse tipini ilgisini hafif nazlanarak karsılık verir. ama o dönem bitince yapmazlar:D her kıza yazmazlar begendiklerine. aynı mesajı kopyala yapıstır.
gercekte tanısma olma ihtimali zayıf. cunku erkek cinsi evcilleşti. çekingenleşti diyim. şimdi fake kız hesabı değilde erkek olarak yasasan misal. bi psikolog öyle bi deney yapmıs. bi şehre gidiyor sacları kestirip erkek hayatı yasıyor. ama ne yaptıgını unuttum:D işte mesleği icin bi şeyleri deneyimliyor test ediyor. herkes erkek biliyor onu. tekrar bakayım ona :d yani öyle erkek olarak yasasan sokakta gördüğün kıza yürümemeyi kısa zamanda öğrenirsin bence. kimisi belki kızsal tavır koyar sorun olmaz ama cogu seni zor durumda bırakabilir. sokakta biri yürüsün tanıssın icin parmakları gosterip posistif enerji yayman gerek cevreye. hani ben bekarım erkekler gelin demelisin tavırlarınla. sanalda millet genelde takılmalık. yani oyle bi kıymet vermez kimse gercekte gibi sanala
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayBir yerde otururken kimse seninle gelip tanışmaz yani bu devirler artık bitti çünkü erkekler inisiyatif alıp bunu yaptığında kimi kadın çok ciddi tersleyebiliyor ve ortalığı ayağa bile kaldırabiliyor bu nedenle bugün kolay kolay hiçbir erkek defalarca denk gelip bir ışık görmüyorsa tanışmak için gelmez. Sanaldan o şekilde herkese yazanlar olduğu gibi gerçekte de durum farklı değil bir kere şunu iyi ayırt etmek gerekir sanal dediğin ortamdaki kişilerde zaten o etrafımızda her gün gezen, var olan insanların ta kendisi yani birisinin seninle fiziksel olarak tanışmaya gelmesi o kişinin ciddi olduğunu göstermez.
Nasıl sosyal çevreden birisiyle tanışabilirsin peki bunun da yolu düzenli olarak bulunduğun kurs, aktivite vb ortamlarda birisine denk gelerek mümkün.36 Yorumla- 11 ay
@Prekursor Evet iş ortamında zaten kalabalık bile olunulsa genelde insanlar uzak duruyor ki ilişki biterse iş yerinde huzuru olsun yani oradan da birisini bulmak ciddi zor zaten.
Okul dönemi veya şanslıysa çeşitli kurslarda vs tanışılabiliyor çünkü uzun bir süreç ve karşıdaki kişi bir izlenim edinip harekete geçebiliyor. - 11 ay
@Prekursor Kesinlikle öyle yani buradakilerde diğer platformlardakilerde nihayetinde aynı insanlar. Tek farkı insanlar anonimleşince içindekini dışa vurabiliyor.
- 11 ay
@Prekursor Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Gunaydinn gec uyandinnn ama gectii jdjf askim erkeklerin hepsi ayni. Sadece bazilari cok iyi rol yapar ve inandirir. Adammış gibi görünür. Ama bi gun hepsinin gercek yuzu ortaya çıkıyo emin ol. İster reel ister sanal. Ha illa tanisicam diyosan daha aktif bi sosyal hayata atılmalısın dışarda cok vakit gecir. Kızlarla takıl kafelere git ilgi alanın olan yerlere git farkli farkli yerlerde oturun sohbet edin illa gorursun birilerini. Olacagi varsa bi sekilde gelip buluyo seni zaten cabalamana gerek yok inanki
34 Yorumla- 11 ay
Sonuna kadar katılıyorum ama erkeklerin hepsi aynı değil çoğu aynı desek daha doğru olur
- 11 ay
Ben bu sözüne katılmıyorum. Kızlar hep birbirini çabalamana gerek yok, adam olan erkek seni bulur gibi ama sözlerle doldurup manipüle ediyorlar. Bir kızın bana ilk adımı atması veya da tanışmak için çabalaması hoşuma gider. Sosyal hayatta sürekli gözgöze geldiğim bir kız bana ilk adımı atmıyorsa ve benimle tanışmak için de çabalamaıyorsa, beni sevmemiştir diye düşünüp bende onun için çabalamıyorum a, mk. Hemcinslerini bu şekilde saçma düşüncelerle doldurmayın. Kızlar da düzgün ve kültürlü erkekle tanışmak için çabalamayı bilmeli. Benim için en baştan itibaren çaba göstermeyen bir kıza ben neden çaba göstereyim ki.
Gizli Üye(36-45)11 ayOlmaz tabii..
Çünkü gerçek hayatta kadınlar kendini baskılıyor. Bu yaşıma kadar dışarı davet ettiğim hiçbir kadın :
" Evet, şu saatte şurada buluşalım." demedi. Öyle diyince
" Kolay kız" oluyorlarmış ne hikmetse...
Hayır efendim, " Ne istediğini bilen net biri" olmuş oluyorsunuz.
Fakat bunun yerine :
" Ay bilmem ki.."
" düşünmem lazım..."
" Biz sadece arkadaşız" bik bik bik türlü türlü oyun oynuyorsunuz...
Sonra da :
" Etrafta neden adam kalmadı?" oluyor...
Herkesin vakti kıymetli ve
" Hayır" , "Hayır" demektir. Öncelikle bunu bir anlayın...
Hem reddediyorsunuz sonra da
"Aaa, neden gitti şimdi bu?" diyorsunuz...
Herkesin vakti kıymetli.. Kimse kimsenin peşinden koşmak zorunda da değil...
00 Yorumla
11 ayAslında gerçek dünya da bulmak çok daha kolay. Her yerde olabilir.
Mesela market, mesela herhangi bir sıra, mesela bir cafe, mesela bir restaurant, mesela bir iş yeri...
Sadece biraz kafayı kaldırıp sağı solu kontrol edeceksin.
Sanal dünya da sevgili yapılır, ama bazı kriterlerin bir araya gelmesi lazım. Hesap açtığın anda 1000 erkeğin yazması gerçekten çok acınası bir durum biz erkekler için. Aklı başında bir erkek herkese yazmaz zaten.
00 YorumlaSiz daha çooook duvara toslayacaksınız çoookk. Bilimsel araştırmalara göre bundan 7 yıl sonra,35 yaş üstü bekar kadın sayısı türkiyede yüzde 45 in üstünde olacak. Yüksek değer erkeklere ulaşamıcaksınız, ulaşamazsınız. Çünkü sizler birer aptsl et parçasısınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayArtık eskisi gibi yürümüyor işler.. İnsanların, gerçekten seninle tanışma gibi bir amacı yok, tamamen başka bir amaç uğruna kuruluyor birçok ilişki.. sosyal medya ya da gerçekten bulunduğun çevrenden tanıştığın kişi farksız. Bu yüzden, akışına bırakıp, lan evet bu kişi diyene kadar, hayatına kimseyi almamalısın.
02 Yorumla
Soran11 ayBiriyle tanışmadan nasıl diyebilirim bunu
- 11 ay
İstemsizce gelişir her şey, ekstra çabaya gerek yok.
Gizli Üye(30-35)11 ayÖyleler. Bir keresinde bende fake kumral saçlı böyle güzel ama aşırı sade be doğal duran bir kız hesabı açtım. Asla kız eklemeyen, dişçi yakışıklı bir çocuk vardı o bile eklemişti jdjdj güya bu çocuk çok prensipli biriydi jdjd sonra bir baktım evli insanlar ekledi. Herkes yazmaya başladı. Erkeklerden korkun özellikle böyle efendi ağır başlı gibi göstermeye çalışanlardan kasan tipler var bu konuda onlar fenaalar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTanışmak kolay da devamını getirmek zor. Bende dans gecelerinden her gece 5 kızla tanışırım ama gel gelelim hangisi instagram veriyor. Hangisi devam ediyor. Ayip olmasin diye tel Instagram veriyorlar sonra instadan cikartmalar. Telde cevap vermemeler...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Camilerin Kur'an kursu olan yerlerinden veya cafelerden böyle iyi temiz yüzlü sigara alkol kullanmayan birilerini görürseniz bir adım atmayı deneyin, dinimizce helal bir şekilde tanışma penceresinde deneyin.
30 Yorumla
11 ayBunlar her kıza yazar çıplak resim at der atmayinca küfür ederengeller bunlar pisliğin teki sanalda iyi biri görünse asla tanışma ha gerçekte farklı mı en azından direk görüyorsun daha kısa sürede anlarsın ne olduğunu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gercek hayatında bu konuda sanaldan farkı yok emin ol. Orada da erkekler azıcık cesaret bulduğu anda yazılıyor peşinden koşuyor. Ama görüyorsun ki kime karşı cesaret bulsa bu sekildeler
00 Yorumla
11 ayiş, arkadaş ortamlarından ama şöyle kendi takıldığın gruptan arkadaşının arkadaşı vs olmalı yüz yüze baktığın biriyle ayrıldığında yine sıkıntı çıkar
00 Yorumla
11 aySanal herkes *m peşinde çünkü bunu bana sorsan bir erkek olarak bende söylerdim çünkü bende fake bir kız hesabı açtım Allah'ım dm kutum tacize ugradı sjsj gerçek hayatta ise tanışmak isteyen erkekler oldugu zaman kızlar bunu abartıp bağırıp çağırdığı için ya da erkek red eedilmeyi kabullenmeyip saçma saapan davrandığı için şu an onlardan çok az var eğer okul iş vs ortamlar varsa mümkün onun dışında hepsi paso s*x ister habern olsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayşöyle İstanbul’da yaşıyorsanız bir yer söylersiniz ben oraya gelirim kazayla tanışmış gibi yaparız sosyal medyada tanışmamış oluruz oturur bir kahve içer konuşuruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayArkadaş çevresi oluştur mesela hobi için kurslara git sonra cafelere git sonra Spor salonlarına git kütüphaneye git kuzenler varsa onların çevresine gir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayBu yazanlar zaten gerçek hayatta yaşayanlar değil :D :D
Gerçek hayatta yaşayanlar ne instagram kullanıyor, ne başkasına yazıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Gerçekten dediğin gibimi merak ettim bende bı fake kadın hesabı acacam bakalım hemcinslerim nekadar abaza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
11 ayBence o işlere pek girme arkadaş edinmek istiyorsanız dışardan edinebilirsiniz ama illa arkadaş yapmak istiyorum diyorsanız da o sizin biliceginiz iş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayValla temiz düşüncede biriysen yaş farkı onemlidegil diyorsan reelde de tanıyacak şekilde konuşacak birini arıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende benzer niyetliyim
Bir cafe var düzenli oraya gidiyorum
Yavaş yavaş birileriyle göz aşinalığı oluyor, sonuç yok ama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 11 ayAnladım bunlar gordugu her kıza yazıyor detayı mxkxmxxm
01 Yorumla
Soran11 aykurt büyük resmi gördü
11 ayOnlara güvenme hepsi takılmalık yazmıştır, bir kursa kulube falan yazıl illaki çevre edinirsin
00 Yorumla
11 ayAhahah kız sizden tavsiye istemiş herkes tanışalım yazmış 😂
14 Yorumla- 11 ay
Millet burdan evleniyor bile ayıp bir şey tanışmak 😂
- 11 ay
Ayıp değilde soruya bak yanıtlara bak
- 11 ay
Bence çok medenice tanışmak istemeleri bir kızı bir kişi ister bin kişi alır
- 11 ay
Peki
Gizli Üye(30-35)11 aySosyal medyada herkes çok cesurdur. Aynı adamlar dışarıda göz göze gelse utancından yerin dibine girer. boş ver sosyalleşme ya
20 YorumlaSizin duygusal boşluğunuzdan yararlanmak için herşeyi yapan insanlar a güvenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Öğrenciysen okuldan çalışıyorsan iş yerinden ya da arkadaşların aracılığıyla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayGüzel bi cafeye geç kendıne bısey ısmarla ve bakıstıgın kısıylee kesiş
024 Yorumla- 10 ay
Berbat bir fikir. Sakın yapma soru sahibi
- 10 ay
Evet KS in ahlak poliside geldi. Sorunun, cevabımla güzel bir uyumu var. Bunun yerine alternatif yazıcağına, yargıladıgını sanıyorsun , komiksin.
- 10 ay
Senin kadar olmasada. Ayrıca milletin ahlagi beni ilgilendirmiyor herkesin aklı var fikri var. Baş bekleyecek kadar boş beleş insan değilim
- 10 ay
O değerli vaktini niye ozaman benim önerilerimi düzeltmeyle boşa geçiriyorsun :)
- 10 ay
Kızı niye yanlış yönlendiriyorsun öyle bişe yapsa hoş görünmez. Benim yaptığım ahlak bekciligi değil hemcinsime yardım
- 10 ay
Yazdığımı okumadı bile. Görmedi bile. İyi kötü bir etkileşimde bulunurdu. Hemcinsin nasıl sevaba girerim dye birşsey sormamıs, etkileşimm istiyoorr ,
- 10 ay
Belki okumuştur cevap yazmamıştır 😃
- 10 ay
maalesef bugünki 2. Haksız çıkışın😃
- 10 ay
Okumadi görmedi dediniz ya 🤔
- 10 ay
Evet okumadı. Okusaydı geri dönerdi😎
- 10 ay
Mesaj olarak mı 😃
- 10 ay
Bana başka şekilde ulaşamazsın🤣
- 10 ay
Takip 😃
- 10 ay
Takibin sonrası? Yine msj😃
- 10 ay
Kaçarı yok diyosun 😃
- 10 ay
Kaçarı yokk demek başkaa, mesaj dememi teyitlemek baska😃
- 10 ay
Hayır tabiki 😃
- 10 ay
Herşeye karşı çıktığın gibi, bunada karşı çık😃
- 10 ay
Çıktım ya bı üst mesajda 😃
- 10 ay
Ben izin verdimde çıkabildin🤣
- 10 ay
Erkek egemenliğine karşıyım 😃 ayrıca izin almayı hiç sevmem 😃
- 10 ay
1 kişinin oyuyla, hepimizin önü kesilmiyor malesefki, sesini duyurman icin milyonlarla gelmen lazım🤣🤣🤣
- 10 ay
Milyonlarmi 😃
- 10 ay
🫵🏻🤣🤣
Tanışma zaten kanka. Reelde gördüklerinin hepsi sanal ji-golo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayKargayla gezersen b. ka bülbül ile gezersen güle derler ona göre hareket iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayLiseden veya üniversite arkadaşlarınızdan istek atan olmuyor mu? Önerilenler de beni gören atıyor çoğu lise ve üniversite gerçi benim kanım ısınmadigi icin istemiyorum ama size bir öneri olsun onun haricinde düğünlere vs kesinlikle gidin yok ben görücü istemem olmaz düşüncelerine sakın girmeyin gayette güzel olur hatta daha çabuk ilerliyor veya bitiyor aileler de işin içine girdiği için
06 Yorumla- 11 ay
Ya görücü mu kaldı nerede yaşıyorsunuz Yozgat'ın köyünde mi
Cevap sahibi11 ay@Tükendimçok2 Sanane kardeşim herkesin yorumunun altındasın. Sanaldan tanışınca da aynı hesap fotoğrafını görüp beğenip yazıyorsun tanıyarak mı o insanla sevgili olmak istiyorsun geçin bunları senin sanal uzaktan ilişkin var hep onu savunuyorsun burada millete sataşma artık
- 11 ay
Sanal uzak ilişkim yok sallama abla 😂 ayrıca ben sanal olsun demedim sanal ilişki mi olur aynı şehir ama sosyal medya olabilir siz reelde olanları sütten çıkmış ak kaşık mi zannediyorsunuz
Cevap sahibi11 ay@Tükendimçok2 Abla deme bana hiç kendini de küçük sanma kocaman kadınsın benden bile büyüksün keşke biraz baksaymıssın etrafına... Ben sosyal medyayı doğru bulmuyorum benim fikrim her reelden tanışmayı uygun bulan kişilerin yorumlarına saldırıyorsun... Reelde birini bulamayacak kadar sosyalliği zayıf insanda otursun beklesin belki prensi onu kurtarır bekarlıktan
- 11 ay
Reelde nasıl bulacaksın
Cevap sahibi10 ay@Tükendimçok2 Ortamlara girince ister istemez beğenilince bu kim diye soruluyorsun
11 ayBenim hayallerimden biridir. Realden tanışmak.. Maalesef soruna cevap veremiyorum. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
11 ayErkekler artık kız kankasi yapıp onun arkadaşlarına yuruyorlar
00 Yorumla Git uygun bir kafeye bir dergi al aç çevire çevire oku beğendiğin biri olursa da gülümse, bazısı gülümsemeyi abartı buluyor hiç değilse göz teması kur, ikincide başınla selam var. Aman dikkat et ama it kopuk deli çıkmasın
11 Yorumla- 11 ay
Bordo bereli kaçın
Gizli Üye(25-29)11 ayReeldeki insanlarda o sanalda görüştüğün insanlar olacak. En mantıklısı karşındaki kişiyi iyice tanımak biraz zaman vermek
11 Yorumla- 11 ay
Aynen bunlar zannediyor ki reelde tanıştığı sosyal medya kullanmıyor 😂
Gizli Üye(36-45)11 ayAynı şehirde isek... Zihniyetlerimiz de uyuşuyorsa. Yaşın da 25+ ise... Tanışalım diyeceğim de cevap vermeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySahte kız fotosunu nerden buldun da hesap açtın, ben de denesem acaba çok mesaj gelir mi
15 Yorumla- 11 ay
sen ne diyon en az 100 kişi yazar bu ülkede ki sapıklık ileri seviyede
Cevap sahibi11 ayBence bazı kızlar abartıyor ya Facebookta profilim kilitli ama mesaj kutum açık tek bi tane mesaj yazan bile yok yoksa güzel olmadığımı telepatiyle anlayıp yazmaktan vazgeçiyorlar mı
- 11 ay
knk bunlar nefes alsın yeter modunda
Cevap sahibi11 ayYok knk bunlar bile seçici, kendi yamuk tiplerine bakmayıp güzellerin kapısında köpek oluyorlar, çirkinlere de dünya ahiret bacımsın ayağı çekiyorlar, anlamadığım bu tipsizlikle çirkinlikle nasıl özgüven sahibi oluyorlar da güzele ulaşmaya çalışıyorlar
- 11 ay
😂😂
Gizli Üye(30-35)11 ayBen de aynı şekilde, saldım artık. Denk gelirse gelir. İş yerinde de dedikodu ihtimali var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayKafeler bunun için çok uygun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYanlış anlama ama gidip tanışmak istediğim kızlar sapık gibi davrandılar bana
00 Yorumla
11 ayKurslara katıl, Kızılay, kütüphane kollarına kayıt ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende aynı durumdayım arkadaşım filanda yokki kafeye gideyim öyle hep tek çarşıdan marketten bir şey alıp eve geliyorum peşimden de ya yaşlılar geliyor ya çirkin sapklar
118 Yorumla- 11 ay
Çirkin sapıklar 😝
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç sensin o hasta
- 11 ay
Ben küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı garı seviyorum yavrum. Senin değirmen taşı kıvamındaki goca popon bakmam
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç sen cinsellikle kafayı yemişsin oğlum doğru bakirkoye git
Soran11 ay@DiplomalıHavuç ben öyleyim hiçbir yararını görmedim
Soran11 ayBenimde aynı cidden çok sinir bozucu
- 11 ay
Değirmen taşı kıvamındaki goca popon ne yararını görmeyi umuyorsun yavrum 😝
- 11 ay
Bakırköy'den yazıyorum sana zaten bebişim 😝
Soran11 ay@DiplomalıHavuç soru sahibiyim ben akıllim
- 11 ay
Soran11 ayBirebir öyleyim ama sen de uzun boylu musun
- 11 ay
155 boyunla uzun erkek istemeye utanmıyorsun değil mi 😝
Soran11 ay@DiplomalıHavuç sende o kadar kriter saydın bende var dedim kendimden uzun birini istemem hakkım ayrıca 157yim
- 11 ay
155 ile 157 arasında 20 cm var tabi
Haklısın
Soran11 ay@DiplomalıHavuç dalgasına yazdım o farkı zaten cnmm
- 11 ay
Ben bilmem
165 var mısın onu söyle bir
Soran11 ay@DiplomalıHavuç hayır 157yim 48 kiloyum
- 11 ay
Tamam işte
Bul beni o zaman kelebeğim
11 ayYoldan geçen birini çevirsen bile arkadaş olabilirsin
20 Yorumla
11 ayacı gerçeklerle yüzleşen bir kız daha. sanal ilgisi boş bir ilgi, gerçek hayatta kimse kimseyi beğenmez bu bir gerçek
00 YorumlaÇünki bizim kızların egosu tavan olduğu için erkeklerimizdede özgüven sorunu ılduğu için sosyal hayata gelmiyor
00 Yorumla
11 ayKnk f-buddy takıl boş ver ciddi ilişki diye diye yaş 40a gelince o saatten sonra yaşayacağın cinselliğin de bi anlamı kalmaz.
00 YorumlaSana bir soru. Caddede yürürken birisi karşıdan gelip tanışmak istediğini söylese ne yapardın
00 Yorumla
11 aySen ne istediğini biliyor musun? Mesela ask takilmak evlilik bem dost hayati isterim. gibi
00 YorumlaEn güzeli görücü usulü emin ol pişman olmassın
00 YorumlaReeldekiler bir sürü kıza yürümüyor sanki ne saçma düşünceler bunlar böyle 😂
01 Yorumla- 11 ay
Aksine reelde kimse doğru düzgün bir kıza yürümüyor cesaret edemiyor çünkü sosyal medya yerine yüzyüze şanslarını deneseler aslında çok da faydalı olacak
Gizli Üye(30-35)10 ayEee ülkenin özeti. Burada bile birsey sorsan kız sorunca hücum ediyorlar erkek sorunca kimse gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu zaman kadar iyi dayanmışsın bende konuşmadım pek yalnız takılıyorum ne bileyim yalnızlığa demir attım desem yeridir 😅
00 YorumlaTanışıp napcan kendine macera mı arıyorsun
06 Yorumla
Soran11 ayEvet
Soran11 ayEvlilik için tanışırım zaten adam yok
Soran11 ayFlört olmadan nasıl taniscaz
11 aysosyalleşmen gerekecek
02 Yorumla
Soran11 ayUtangaç biriyim
- 11 ay
Spora git kitap oku bilgilendirici videolar izle gerekirse destek al kötü bir şey değil aşarsın zamanla ama bu gibi yerlerde zaman kaybetme
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ortak arkadaş aracılığıyla tanışabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 11 ayBu devirde kimseyle tanışma daha iyi
00 Yorumla Bunu bende merak ediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayHangi sehirdesinki. Tanisabiliriz
00 Yorumla
11 ayAskim maalesef erkek cinsi * ya
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?