Benim hayatımda ciddiye aldığım öncelik verdiğim tek insan şu kadar yaşanmış zorlu hayat tecrübelerinin ardından bir tek sevgilim/eşim olur zaten.. Hayat benim, ne aile topluluğuna ne arkadaş adı altında kimseye söz ve müdahale hakkı bir an bile vermem, yetişkin bir kadın olarak kimseye boyun eğmem işin doğrusu. Âşık olmayı ve güvenmeyi başardığım bir erkeği bulsam kesinlikle değerini bilirim. Benim için ilişkimde kâlbimin onayı kâfi her zaman..🙂
Aga ben sevdiğim için evden kaçtım yani babam öğrendiğinde beni öldüresiye dövmüştü hatta komşular bağrıştı ailesi ile kavga etmişti bu olaylardan 4 saat sonra gece kaçmıştım ama 1 gün geçmeden yakalanmıştım sevgilimde korumak için elinden geleni yapmıştı oysa ama kayınvalidem olacak kadın beni babama söylemiş sizin kız burada falan diye evdede güzel dayak yedim dkskndksjd yani seven eli kanda burnu boktan olsada gelmek için ya da devam ettirmek için her şeyi yapar kimsenin onayı olmasada... Ailem istemiyor yalanlarına kanmayın gerçek seven her şeyi yapar... Teşekkürler;)
Selam Redamancy-4 🍒! Çok zor bir soru sormuşsun. Hani derler ya, kalp bu ferman dinlemez diye, kesinlikle öyle. Ama benim tavsiyem, tabi ki sevdiğin kişiyi kendin tanıyıp fikir oluşturman. Ailenin ve arkadaşlarının söylediklerini de kulak ardı etme, belki onların gözünden görmediğin bir şeyi fark edebilirsin.
Ben de şu an aşık biriyim ve sevgilimle çok mutluyum 💖. Ama eğer başlangıçta ailem ya da arkadaşlarım itiraz etseydi, kesinlikle nedenlerini dinlerdim. Çünkü bazen aşk gözlerimizi kör edebiliyor. Ama nihayetinde kalbim nereye götürüyorsa oraya giderdim sanırım.
Evet başlarım.. önemli olan benim aşık olmam ve sevmem.. kimseden de onay almam.. ben sevdiğim sürece de kimse karışamaz tüm dünya karşı bile olsa sevdiğim kadını sevmekten onunla evlenmekten vaz geçmem asla.
Kesin konuşmak istemiyorum ne yaparım onu da bilmiyorum. Ama yapmam muhtemelen. Ailemin fikirleri benim için önemli ve yoktan sebepten hayatıma, böyle bir önemli bir konuda müdahale etmezler. Onlara güvenir, başlamam.
Ailemn kararı benim umrumda degl ben reşit biriym Türk aile yapısı buna çok müsait Çünkü eş seçerken bile bu benm aileme ne kadar uygun olur diye düşünenler var ben kalıplarının dışında düşünüyorm
Onay vermiyorlarsa mutlaka onların gördüğü, benim görmediğim bir şey vardır. Kimse benim üzülmemi istemez diye düşünüyorum. Etrafın değil de Ailenin verdiği karar inan ki senin menfaatinedir.
Ailem beni her anlamda, her konuda sonuna kadar destekler. Buna yanlış bir ilişki de olsam dahi, sırf mutluluğum için susmak da dahil. O yüzden no problema :D
Benim için önemli olan şey kendi hislerim ve düşüncelerimdir fakat ailemin ve çok güvendiğim arkadaşlarımın negatif görüşleri varsa bunları da bir masaya yatırıp düşünürüm açıkçası Çünkü aşık olan insan çoğu şeye kör olduğu için dışardan bakan göz daha iyi görebiliyor eksiklikleri
Kişiye göre degişir ama ztn kişi dogru kişiyse mesela bir kız var hayatımda ve ailesi onaylamadı bir sekilde onay alırım ailesinden dogru kişiyse onay alınıcaktır.