Ettiririm
Ettirmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhabalar.
Ben ettirmez, ettiremezdim sanırım. Hayatımdaki insanı da karşıma almak istemem ama bunca yıllık ailemi de tek kalemde silip atamam tabii ki.
Selam ve dua ile.
Yani ama sonuçta senin hayatın bu. Ailenin dediklerine elbette saygın sonsuz olur herkesin ailesine sevdiklerine saygısı sonsuz ama bu hayatı sonuçta biz yaşayacağız kiminle olacağımıza biz karar verelim.
Verelim vermesine de yanlış yollara mı başvuralım mesela? Evi mi terk edelim, kapıyı vurup ya benim istediğim yoksa ben de yokum mu diyelim? Gönül rızası ile olsa keşke her istediğimiz. Bizlere bir şeylere mecbur bırakmasalar keşke. Ailemiz de biraz anlayış sahibi olsa misalen bazı konularda ama işte, dediğim gibi her zaman her istediğimiz olamıyor maalesef.
Evet ben devam ederdim önemli olan benim sevmem zaten. ama her insan farklıdır, Ailenin onaylamadığı bir ilişkiye devam edip etmemeye karar vermek, kişisel bir karardır. Bu kararda dikkate alınması gereken birçok faktör vardır, örneğin ilişkinin kendisi, ailenin neden onaylamadığı ve ilişkinin senin için önemi. Ailenin onaylamadığı bir ilişkiye devam etmek zor olabilir. Ailenin baskısı ve eleştirisi ile başa çıkmak zorunda kalabilirsin. Ayrıca, ailenin seninle ilişkiyi bitirmeni istemesi de mümkündür. Ancak, ailenin onayı olmadan mutlu bir ilişkiye sahip olabilirsin. Eğer ilişkinden memnunsan ve partnerinle mutluysan, ailenin onayını önemsememelisin. Ailenin onayı olmadan bir ilişkiye devam etmek, zor bir karar olabilir. Ancak, bu kararda dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Kendin için en iyi kararı vermen gerekir.
Aynen öyle katılıyorum. Sonuçta ben sevmişim ben istemişim o insanı önemli olan bence benim istemem benim sevmem. Onların dediklerine saygı duyarım ama bu hayatımdaki insandan vazgeçeceğim anlamına gelmez
Cevap
5Cevap
Seviyorsam aşık biriysen evet devam ettiririm
Aynen bende seviyorsam eğer ilişkimi devam ettiririm. Kimse istemiyor diye hayatımdaki insandan vazgeçip onu bırakacak değilim. Ben her ne olursa olsun onun için ilişkimiz için çabalarım.
Devam ettirilen her ilişki ayrılığa mahkum, ha bi ihtimal daha var o da ölmek yerine kaçarak evlenmek , o da ne kadar mutlu edecek muamma,
Ettirdim ama olmadı olnlarin dediği çıktı bundan sonra onların onayı olmadan bişey yapmam aile rızası onemli
Ailemin onaylamayacağı biri olmaz.
Ben ailem onaylamasa bile olurum. Onlar istemiyor diye sevdiğim insandan vazgeçecek değilim ya. Sonuçta bu benim hayatım kiminle olup olmayacağıma sadece ben karar veririm...
annem desin istemiyorum anında bırakırım anında hemde umrumda olmaz
ettiririm
Aynen öyle bende devam ettiririm. Sonuçta hayatımdaki insanı ben sevdikten sonra benim için kimsenin ne söylediğinin pek bir önemi yok. Yani ben yaşayacağım bu hayatı o yüzden kimse için vazgeçmem..
Ettirmem
Evet bazen öylesi daha bile güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?