Ailem, benim ilişkimi onaylamama gibi bir durumu söz konusu değildir. Çünkü; onlarda bilirki ilişki yaşadığım insan sadece beni irdeler ve o ilişkiyi benimle yaşayacaktır. O nedenle mutlu isem onay gibi bir durum söz konusu dahi olsa kelimelerde geçmez.
Ailem onaylamıyorsa kesinlikle bir sorun vardır elbet ne kadar ilişkiyi bitirmek istemese de karşı taraf bitmek zorunda bu ilişki aile onay vermiyorsa gizlice buluşup evleniliyorsa bu evlilik başlarda iyi gözükse de aile onayı alınmadan evlenildigi için uzun sürmez bir yerden yavaş yavaş çatırdamaya başlar yine ailenin dedikleri bir bir çıkar ne de olsa aile büyüklerinin yaşanmışlıkları var haklılar
Tüm ikna etme yollarını denerim. Edemiyorsam da ilişkimi noktalarım. Ve aileme karşı da hiçbir zaman eskisi gibi olmam. Ne olursa olsun kararlarıma saygı duymalılardı. Çünkü ben asla yanlış kararlar almam.
Öncelikle selam brownie mülk kardeşim benim ailem istemediği bir kız vardı bende inat edip devam ettim taparcasına sevdim ( bu arada sadece Allah'a tapilir) ve babam bana dediklerini inanmadım kız için zaman geçti ve babamın dedikleri bir bir çıktı o yüzden aileler bazı şeyleri önceden hissediyorlar ve ben ailemin onaylamadigi bir ilişkiyi devam ettirmem saygılar
Ailem ilişkilerime karışmaz ve yorum yapamaz.. Bu benim kararımdır ve yaşayacak olan kişi benimdir. Ailem her konuda aldığım kararlara saygılıdır. İyi de olsa kötü de olsa yanımdadırlar..