Aile her şeydir diyen de var, “hayat benim hayatım” diyen de… Peki gerçekten sevdiğiniz biri varsa ama aileniz kesinlikle istemiyorsa ne yaparsınız?
Ailenizi mi seçersiniz, aşkınızı mı?🤔

Aile her şeydir diyen de var, “hayat benim hayatım” diyen de… Peki gerçekten sevdiğiniz biri varsa ama aileniz kesinlikle istemiyorsa ne yaparsınız?
Ailenizi mi seçersiniz, aşkınızı mı?🤔
Doğruyu söylemem gerekirse hiçbir zaman devam etmiyor biliyor musun ya biz ne kadar hadi Aşk bilmem şöyle yapar böyle yapar alışırız anlatırız bilmem kabul ettiririm etmek zorundalar falan diyoruz ama ve ben şunu gördüm istemediği birisi hep biz aileleri mesela böyle her şeye karışan biri olarak görüyoruz bazen ama ben çevremde de çok gördüm ailesinin istemediği biriyle evlenen birisi belli bir zaman sonra gerçekten o pişmanlığı yaşıyor bu sefer de geri dönüşü olmuyor kimseye de bir şey anlatamıyor O yüzden bazen ailelerin tecrübelerinden faydalanmak gerekir kafanın dikine gitmek doğru değil
Bence kolay devam etmez. İnsan sevdiği kişiyle mutlu olmak ister ama ailesinin de içinin rahat olmasını ister. Sürekli iki taraf arasında kalmak insanı yorar. Yine de gerçekten güçlü bir bağ varsa insanlar bir süre mücadele eder. Ama uzun vadede hem sevgi hem huzur aynı yerde olmalı.
Onaylamayacakları erkoyu damat diye tanıştırmayız bu yaştan sonra herhalde bezelyesi 😃
Sebebi önemli bir bakarım neden hayır diyorlar
ByBrawo bu baya kalp–akıl savaşı konusu 🥺 Aile önemli ama o ilişkiyi yaşayacak olan sensin. Eğer ailen mantıklı kaygılar söylüyorsa bir durup düşünmek lazım. Ama sadece önyargıysa ve sen gerçekten mutluysan, aşkını hemen bırakmak yerine denge kurmaya çalışırdım. Zamanla tanıyıp yumuşayabiliyorlar 💫 Senin ailen neden istemiyor, somut bir sebep mi var yoksa his meselesi mi?
Cevap
23Cevap
Bunun cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğim çünkü şu ana kadar ailemin onaylamadığı bir ilişki yaşamadım ve ne yaparsam yapayım onaylıyorlar dkdkdkd
Eşimi ailem seçti ve evlendim. 28 yıldır birlikteyiz.
Ailemin onaylamadığı birini bende tercih etmedim.
Teşekkür ederim.
Aşkı seçerim muhtemelen ama ailemi de kırmadan. Ailem öyle bir aile de değil ya.
Evet elhamdülillah 😊
Sevdiğim adam üçüncü kişilerin onayından geçireceğim değerde olmaz benim için. Bu ailem bile olsa..
Tüh ailem seni onaylamadı hadi by by diyecek kadar küçük ve yüzeysel sevmem çünkü.
👏🏻
Ailem anlayışlı, bu aşka da engel gelmez diye düşünüyorum.
Allah ben hariç herkese nasip etsin.
Çok amin 🤲🏻
Evet eder sonuçta benim hayatım ve benim sevdiğim..
Hayat benim hayatım sevdiğim insan benimle yürümeye kadar verdiyse kimseyi takmam
Ailenin yeri her zaman korunmalı gadası
evet ederim.
Ailemin istemediği bir ilişkim olmuştu ben ısrarla devam ettirmiştim zamanla ailenin neden istemediğini net görmeye başlıyorsun. Aşkın gözü körmüş sen hariç çevrendeki herkes asıl sıkıntıyı görüyormuş zaman bunu öğretti o yüzden çevreden gelen eleştiri ve tepkilere de kulak vermek lazım
Ailem onaylamdığında sonuna kadar ikna etmek için uğraşacak biriyim fakat eğer bir türlü olmuyorsa işin sonunda bir seçim yapmak zorunda kalıyorsun ve ben Ailemi seçerdim. Elin oğlu benim için asla Ailemin yerini tutamaz istediğim kadar seveyim bu değişmez.
la familia es todo 🙃
Ama sonuçta burada bizim ilişkimiz önemli. Hayat hikâyemizi birlikte yazacağız, o hikâyede başkaları olmayacak. Bu yüzden ortak karar almak her zaman en doğrusudur. Elbet her şeyin bir yolu bulunur, yeter ki biz birlikte hareket edelim.
Eğer tehlikeli veya cidden bunu istemeleri için geçerli bir sebepleri olduğuna emin olursam bende zaten devam etmem, ama keyfi olarak istemiyorlardı sonuna kadar devam ederim
Sanki sizin tipiniz çok mu düzgün derim 😂
Adam gerçekten evine yuvasına sahip çıkıyor mu kötü alışkanlığı var mı alkolü kumarı karı kız hayatı gece hayatı normal bir aile babasıysa aile adamıysa her şekilde arkanızda duruyorsa yani aile sizi niye böyle bir insandan ayırsın ya da onaylaması herkes kızının mutluluğunu ister
Ailemi, bu zamana kadar dinlemedim mutsuz oldum, bir de dinleyip mutlu olalım 😂
Ailem onaylamıyorsa bir şeyleri görmüştür bir sebebi vardır mutlaka.
Neden sevmediklerine bakarım. Mantıklıysa sorunu düzeltmeye çalışırım. Düzeltmek mümkün olmadıysa yoluma bakar, başardığım halde hala karşılarsa da neden mantıksız davrandıklarını söylerim. Ki bu muhtemelen yeterli olur.
Ailemin onaylamadığı bir ilişkiye devam etmem. Çünkü ailem benim üzüleceğim bir şey yapmaz ve öyle bir ihtimal gördüğünde söyler. Istemiyorsa muhakkak benim göremediğim bir şeyi görmüşlerdir yoksa bana karışma gibi bir huyları yoktur
Ailemin tamamen karşı olduğu bir ilişki benim için çok sabır gerektirir kendimi sürekli suçlu, strelsli ve baskı alrında hissederim böyle bir ilişki zamanla yıpratırnbeni ben istemem yani kalsın
Hayat benim her anımı yaşadıkça sevesim var
Kurdum bırak bu düş benim🎹 🎛🎶
Dokunma elimde bir orucum var 🤣
Devam etmiştim evet ama sonu iyi bitmedi. Bazı şeyleri belkide o anda bırakmak gerekti evet. Sanırım ailenin gönlü olmayınca o ilişki eninde sonunda bitiyor ya..
Devam etmeli bazen aileler kendi istedikleri olsun istiyorlar tarafların anlaşıp anlamadığını umursayan pek yok. Kendi egolarını tatmin etme pesinde olan aileler çok var.
Hayat benim hayatım. Ailem bu yaşıma kadsr yeterince müdahale etti, belki 60 belki 70 yaşıma kadar yaşayacağım insanı seçmemde kimsenin en ufak katkısı ysda zararı olsun istemiyorum
Aile evladının çoğu durumda iyiliğini istiyor ama bunun kararı o ilişkiyi kuran kişiler vermelidirler.
Neden onaylamıyor ! t kopuk biriyse haklılardır bana mantıklı bir gerekçe sunmaları lazım çünkü ben seviyorsam dünya dikilse karşıma vazgeçmem
Etmesin zaten çünkü gerçekten bazen aileler haklı çıkabiliyor her zaman değil ama hakli çıktıklarında zaten o ilişkiden hayır gelmiyor
Eğer ortada gerçekten mantıklı bir sebep var ise devam etmem çünkü biz bilmeyiz ailemiz her şeyi görür.
devam eder. onaylamasalar bile ben sorun etmem kendim karar veririm
Ailem onay versin ama bireysel karar bana bırakılsın
Hayat benim hayatım ben seviyorsam zaten bu sevgiye de fedakarlığa değerdir herkes işine baksın🙃😉
Bu işlerde bir yerden sonra aile karışmaması gerekiyor.
Onaylamama nedenine bağlı. Ona göre değerlendirilir.
Gereksiz bir şeyden ötürü engel olmaya çalışıyorlarsa devam eder
Cok yorucu okuyor cok bu ılıskı ve sonunda zaten olmuyor huc bır yere varamıyorsun
Eskiden olsa eder derdim ama şimdi hayır etmez diyorum.
sevip sevmediğim önemli değil. ailem ilişkime karışamaz
Eder eğer o kişi yanlış kişi değilse ve beni üzmüyorsa
Eder evet, seviyorsam saygı duymalılar, birbirimizin kararlarına saygı duymadığımız sürece gerçek bir Aile olamayız zaten.
Ailemin onayının olduğu da devam edemedi 😂
😇
Edemez zararlı çıkarsın
Yani ailesi de önemli insanın sevdiği de
Devam eder ama aksaklık olur
adam düzgün biriyse eder
Devam etmez kan bağı en önemli şeydir
eder tabiki onları ilgilendirmez
Niye onaylamadıklarına bağlı
Sevmişsem konu kapanmıştır
Sadece ben karar veririm
Eder. Ben seviyorsam bitmiştir.